Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alan Wake (Xbox 360,PC)

More
09 May 2012 16:21 #107627 by eliminator
Replied by eliminator on topic Alan Wake (Xbox 360,PC)
Alan Wake's American Nightmare για PC

Έρχεται σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2012 22:33 #116706 by Νικολής Ασημάκης
Εγκατέστησα σήμερα το Alan Wake: Special Edition (ναι, μου ήρθε επιτέλους). Τρομακτικά creepy το παιχνίδι. Μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω αν θα αντέξω άλλο ένα επεισόδιο για σήμερα. :P

More
14 Dec 2012 16:46 #116796 by Βασίλης Καμακάρης

Zaratoth wrote: Εγκατέστησα σήμερα το Alan Wake: Special Edition (ναι, μου ήρθε επιτέλους). Τρομακτικά creepy το παιχνίδι. Μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω αν θα αντέξω άλλο ένα επεισόδιο για σήμερα. :P

μπορείς :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
29 Sep 2015 17:56 - 29 Sep 2015 18:01 #169247 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Έπαιξα το Alan Wake σε Nightmare difficulty και μου άρεσε πολύ. Ιδού τα ταπεινά στατιστικά μου:

Περισσότερη ανάλυση σε προσεχές blog.
Last edit: 29 Sep 2015 18:01 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
12 May 2017 20:47 #198358 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Alan Wake καταργείται από τα ψηφιακά καταστήματα

Κυκλοφορεί με έκπτωση 90% μέχρι την αφαίρεσή του.

Το Alan Wake της Remedy Entertainment κυκλοφόρησε το 2010 και είχε πλοκή που όμοια της υπήρχε μόνο στο Twin Peaks και το The X-Files. Όσοι δεν το έχετε αποκτήσει, καλύτερα να βιαστείτε καθώς το παιχνίδι θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
26 May 2017 17:57 #199022 by Angel
Replied by Angel on topic Alan Wake (Xbox 360,PC)
Επέστρεψε σε Steam και Xbox Store

Πρίν από λίγο καιρό, η Remedy Entertainment ανακοίνωσε πως το Alan Wake δεν θα ήταν πλέον διαθέσιμο για ψηφιακή αγορά, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων με τις άδειες της μουσικής του παιχνιδιού. Ωστόσο, φαίνεται πως η εταιρεία κατάφερε να επιλύσει το ζήτημα και το Alan Wake επέστρεψε στο Xbox Store και στο Steam.

Πλέον, μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι για Xbox 360 και Xbox One μέσω backwards compability. Αν και το Alan Wake επέστρεψε και στο Steam, για την ώρα δεν είναι διαθέσιμο προς αγορά, κάτι που ίσως αλλάξει σύντομα. Το πρόσφατο κύμα πωλήσεων που πέτυχε η Remedy με την έκπτωση 90% πριν την κατάργηση του Alan Wake μπορεί να είναι αυτό που την βοήθησε να πάρει τα δικαιώματα της μουσικής πίσω.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
27 May 2017 01:15 #199043 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Παιχνιδάρα ατελείωτη. Πιστεύω ότι το Alan Wake είναι από τους τίτλους που όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο -θα- αναδεικνύεται η ποιότητά του.

More
27 May 2017 09:54 #199046 by Angel
Replied by Angel on topic Alan Wake (Xbox 360,PC)

Professor_Severus_Snape wrote: Παιχνιδάρα ατελείωτη. Πιστεύω ότι το Alan Wake είναι από τους τίτλους που όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο -θα- αναδεικνύεται η ποιότητά του.

Ψιλό μετανιώνω που δεν το πήρα πριν το βγάλουν...

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
27 May 2017 12:23 #199048 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote:

Professor_Severus_Snape wrote: Παιχνιδάρα ατελείωτη. Πιστεύω ότι το Alan Wake είναι από τους τίτλους που όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο -θα- αναδεικνύεται η ποιότητά του.

Ψιλό μετανιώνω που δεν το πήρα πριν το βγάλουν...

Παίζει να είμαι απ' ό,τι διαβάζω από διάφορα σχόλια, η μοναδική που δε μου άρεσε ιδιαίτερα το παιχνίδι... :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
26 Oct 2018 17:43 #219647 by Giorgos Tsolaridis
Alan Wake: Ξανά διαθέσιμο στο Steam
Θα βρίσκεται σε sale κατά την διάρκεια του Halloween.

Το Alan Wake είναι ξανά διαθέσιμο στο GOG και στο Steam μετά από ένα χρόνο, και με μειωμένη τιμή.

Έτοιμος για να συνοδέψει το Halloween ακόμη μία χρονιά μετά την απουσία του από πέρσι τον Μάιο είναι ο Alan Wake. Το παιχνίδι είχε αφαιρεθεί επειδή δεν είχε μουσικά δικαιώματα, ευτυχώς όμως η Remedy Entertainment το έφερε πίσω στο Steam.
Όπως ανέφερε η εταιρεία: “ Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας αλλά και εκδότη του Alan Wake, την Microsoft που κατάφερε να διαπραγματευτεί τα μουσικά δικαιώματα για να κυκλοφορήσει ξανά το παιχνίδι”.

Έτσι η μουσική του παιχνιδιού έμεινε ανέπαφη. Το Alan Wake θα βρίσκεται σε 80% έκπτωση, δηλαδή θα μπορείτε να το αποκτήσετε με 3 ευρώ μέχρι την 1 Νοεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.