Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alan Wake (Xbox 360,PC)

More
17 Feb 2010 22:23 #68757 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Φαινεται πολυ ωραιο οπτικα. Αν εχει και την ατμοσφαιρα του Heavy Rain τοτε μιλαμε για την μεγαλυτερη κοντρα σε Adventure παιχνιδιων. Απο τη μια το αποκλειστικο της Sony και απο την αλλη της Microsoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2010 22:35 #68759 by Θάνος Βουτσίνος
Freak και να φανταστείς ότι τώρα γίνεται πολύ κράξιμο από τους PC fanboys VS τους XBOX 360 fanboys για την ακύρωση της PC κυκλοφορίας κι από πάνω και για τα γραφικά...

Τόσο κράξιμο δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου...

Έτσι όπως πάει θα γίνει ένας πόλεμος και θα γίνει χαμός Heavy Rain VS Alan Wake.

Αν και ομολογώ ότι το Alan Wake θα νικήσει το Heavy Rain λόγω framedrop του PS3 που παρατηρείται στο Heavy Rain κυρίως στις ταινίες.

Πληροφορώ ότι αντίθετα από τις άλλες εταιρείες, η Remedy έκατσε να διορθώσει τα bugs και τα glitches που έχει πετύχει είτε η ίδια είτε από αντιδράσεις εξεταστών παικτών. Ακόμα το συνεχίζει μέχρις να ολοκληρωθεί το polishing(καθάρισμα και διόρθωση) του, παράλληλα κάνει και το DLC του.

More
17 Feb 2010 23:06 #68761 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω δεν ειδα κανενα frame drop στο Demo που επαιξα. Αυτες τις μερες περιμενω και την τελοκη εκδοση αλλα δεν ειδα πουθενα προβληματα. Επισης το Heavy Rain εχει μακραν την καλυτερη ατμοσφαιρα και σκηνοθεσια απο καθε αλλο παιχνιδι. Περιμενω να δω και το Alan Wake, αλλα μου φαινεται αρκετα πιο Action, λιγο πολυ το συνηθισμενο.

More
18 Feb 2010 00:13 #68764 by Θάνος Βουτσίνος
Δες μία δω. Το frame drop είναι εκεί στο video. Φαίνονται κάποια glitches και λίγο lag...

www.gametrailers.com/video/x10-c ... wake/61953

Έχουν πολύ ακόμα να καθαρίσουν πριν το βγάλουν στην επιφάνεια...

More
18 Feb 2010 17:28 #68783 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Tannosuke-chan wrote: Wake.

Αν και ομολογώ ότι το Alan Wake θα νικήσει το Heavy Rain λόγω framedrop του PS3 που παρατηρείται στο Heavy Rain κυρίως στις ταινίες.

Κατσε με μπερδευεις, ειπες οτι το Heavy Rain εχει frame drop, αλλα στο video μου δειχνεις το Alan Wake με frame drop... Παμε απο την αρχη!

More
18 Feb 2010 22:51 #68787 by Θάνος Βουτσίνος

Freak wrote:

Tannosuke-chan wrote: Wake.

Κατσε με μπερδευεις, ειπες οτι το Heavy Rain εχει frame drop, αλλα στο video μου δειχνεις το Alan Wake με frame drop... Παμε απο την αρχη!

Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα.

Το Alan Wake έχει πολλή δουλειά μέχρις να καθαρίσουν τα glitches και τα lags εκεί. Από την άλλη οι δημιουργοί του Fahrenheit δεν κάτσανε να διορθώσουν και το lag που παρατηρείται κυρίως στις ταινίες και αυτό δεν θ' αρέσει σε κανέναν.

Γιαυτό το λόγο λέω ότι το Alan Wake θα νικήσει το Heavy Rain, όχι μόνο λόγω κινηματογραφικών FX, αλλά μιλώντας και για υπερφυσικά φαινόμενα.

More
19 Feb 2010 07:47 #68797 by Θάνος Βουτσίνος
Όσοι θέλετε τον Alan Wake να βγει και για PC έκδοση, ορίστε και το petition.

www.petitiononline.com/AlanWake/petition.html

More
27 Feb 2010 20:45 #68962 by Μάνος Γρυπάρης
Το Alan Wake δεν θα κυκλοφορήσει στα PC!

Είναι ίσως από τις λίγες φορές στην ιστορία των games, όπου ένας μεγάλος τίτλος ο οποίος επρόκειτο να κυκλοφορήσει για δύο ή περισσότερες πλατφόρμες, αποσύρει την κυκλοφορία του στα PC. Ως γνωστόν, το Alan Wake πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο, αν όλα πάνε καλά φυσικά, μιας και έχει δεχτεί ήδη αρκετές αναβολές. Η Microsoft επιβεβαίωσε τώρα ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει στα PC, παρά μόνο στο Xbox 360.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η οποία αιτιολόγησε την απόφαση αυτή, η Microsoft ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Μερικά games δεν ταιριάζουν στα PC και πρέπει να παίζονται στον καναπέ του σπιτιού μπροστά σε μία μεγάλη οθόνη. Γι’ αυτό και το Alan Wake έγινε αποκλειστικό για το Xbox 360. Έπρεπε να έχουμε το σωστό παιχνίδι στη σωστή πλατφόρμα”. Επειδή όμως μεγάλες οθόνες υπάρχουν…και στα PC, μήπως η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους οικονομικούς, περαιτέρω καθυστέρησης ή ακόμη και πειρατείας;

Η ουσία είναι ότι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση περί διακοπής της υποστήριξης του παλιού Xbox στο Xbox Live, η Microsoft απογοητεύει άλλη μια μερίδα οπαδών της. Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι και το Heavy Rain θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Playstation 3, τότε αντιλαμβάνεστε ότι ακόμη και για να παίξει κάποιος ένα σύγχρονο Adventure, η αγορά μιας κονσόλας έχει γίνει πλέον μονόδρομος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Feb 2010 21:50 #68970 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δε νομιζω οι online petitions να βοηθησουν. Αν αναλογιστει κανεις ποσες χιλιαδας ψηφιακες υπογραφες εχουν μαζευτει και να δουμε ξανα το Final Fantasy 7, σε Remake το Alan Wake δεν εχει καμια ελπιδα... Παντως το παιχνιδι θα ηταν μια πολυ καλη προσθηκη για τους PCάδες, τόσα χρόνια μας πιπίλαγαν τον εγκεφαλο απο τη Remedy και λιγο πριν την κυκλοφορια στερουν το ονειρο πολλων.

Συμπερασμα:Αγοράστε κονσόλες! \:D/

More
07 May 2010 16:39 #71695 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review του Alan Wake.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Xbox 360. Αξίζει τα λεφτά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)