Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heavy Rain

More
21 Sep 2012 12:54 #112424 by Άγγελος Φασούλης
Θα στο βάλω σε spoiler για να μην το χαλάσουμε σε κάποιον που δεν το έχει παίξει.

:lruxlaie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2012 15:19 #112433 by nasosmitro
Replied by nasosmitro on topic Heavy Rain (PS3)
Κ ναι!!!!!!!!! Μολις πηρα το Platinum!!!! Σε ευχαριστω για την ακριβεστατη βοηθεια σου! Το παιχνιδι αυτο ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο παιχνιδι της κατηγοριας του.. Τρομερο.

More
28 Jan 2013 17:00 #119682 by Βασίλης Καμακάρης
Έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης του Heavy Rain

Ο Normand Corbeil έφυγε σε ηλικία 56 ετών αφήνοντας σημαντικό έργο.
Περισσότερες πληροφορίες

More
04 Jun 2013 23:11 #125152 by Παντελής Δασκαλέλος
Ύστερα από αρκετό καιρό που έχει κυκλοφορήσει έπιασα στα χέρια μου το Heavy Rain. Για την ιστορία το τερμάτισα μέσα σε δύο μέρες και ήρθε η ώρα να γράψω την καθαρά προσωπική μου άποψη.

Το game είναι υπερεκτιμημένο kai overrated όσο δεν πάει άλλο. Προσωπικά έχω ακούσει πολλούς τα τελευταία χρόνια στην κόντρα των exclusives μεταξύ PS3 και Xbox 360 να αναφέρει το Heavy Rain. Τραγικό λάθος κατ' εμέ καθώς ένα game διάρκειας 7-8 ωρών στο πρώτο playthtrough δεν μπορεί να αποτελέσει λόγo αγοράς μίας κονσόλας.

Σε τεχνικό κομμάτι το Heavy Rain είναι υπεράνω σχολιασμού κάτι που είναι σεβαστό από όλους. Παρόλα αυτά ο χειρισμός αρκετές φορές απογοητεύει, το ίδιο και η κάμερα. Δεν ξέρω κατά πόσο με το PS Move τα πρώτα θέματα λύνονται πάντως. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το Heavy Rain έκανε...μπαμ γιατί πολύ απλά ελάχιστος κόσμος είχε ασχοληθεί με το Fahrenheit που πάλι κατ' εμέ είναι κατά πολύ ανώτερο του.

More
26 Jun 2013 04:18 #126752 by Μάνος Γρυπάρης
Τεχνικά από πλευράς γραφικών και ήχου είναι από τα τελειότερα games του PS3.

Από πλευράς gameplay, χμμ...οκ αυτό που κάνει είναι ότι εισάγει τα games στους non-gamers και τους βάζει να παίξουν στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Γι' αυτό και εκθειάστηκε.

Όσο για την Αντοχή, δεν είναι μόνο αυτή τη διάρκεια γιατί είναι βέβαιο ότι θα το ξανατερματίσεις για να δεις τα εναλλακτικά φινάλε, ανάλογα με το πως θα...συμπεριφερθείς στον κάθε πρωταγωνιστή. Οπότε έχει υψηλό replayability. Οτι δανείστηκε στοιχεία από το Fahrenheit ισχύει απλά ακόμα και για την εποχή του, τεχνικά το Fahrenheit ήταν μεν ψηλά αλλά όχι στον αντίστοιχο βαθμό που ήταν το Heavy Rain. Κατά την άποψή μου πάντα γιατί μιλάμε για διαφορετικές χρονιές.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jun 2013 11:34 #126769 by Νικόλας Μαρκόγλου
Κατά την γνώμη μου το Heavy Rain είναι πολύ ανώτερο του Fahrenheit από άποψη πλοκής και ροής σεναρίου. Το Fahrenheit αν και ήταν καλό στο τέλος το έχανε τραγικά. Η ιστορία του Heavy Rain (αν δεν το ψάξεις και πολύ για σεναριακά κενά...) κρατάει το ενδιαφέρον και έχει και ένα πολύ έξυπνο twist στο τέλος, που δύσκολα το περιμένει κάποιος.

Γενικά το Heavy Rain (τρία playthrough συνολικά) το ευχαριστήθηκα και χαίρομαι που ο David Cage επέμεινε στο να κάνει κάτι διαφορετικό. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει οθόνη game over και ότι πάρα πολλές ενέργειες έχουν επίπτωση στην ιστορία (μικρή ή μεγάλη) ήταν πάρα πολύ δυνατό στοιχείο για μένα. Τεχνικός τομέας και μουσική επένδυση είναι κορυφαίας ποιότητας όσο και οι ηθοποιοί.

Πάντως είναι ότι πρέπει για non-gamers για να ασχοληθούν με μία πιο σοβαρή παραγωγή και όχι facebook games κ.λπ. (το έχω τεστάρει αρκετές φορές και δεν έχω βρει ούτε έναν που να μην κολλήσει ακόμα και αν δεν έπιασε χειριστήριο στη ζωή του)

More
04 Jan 2014 02:41 #138525 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Heavy Rain (PS3)
Έχοντας μόλις τελειώσει το heavy rain και εγώ πιστεύω πως είναι λιγάκι υπερεκτιμημένο. Είναι ένα άρτιο παιχνίδι στον τομέα της σκηνοθεσίας και της ατμόσφαιρας και τα γραφικά τα βρίσκω ακόμη και σήμερα εκπληκτικά. Αλλά τελειώνοντας το δε μπορώ να του συγχωρήσω τα τεράστια κενά στο σενάριο και τα τεχνάσματα που έκανε μόνο και μόνο για να χτίζει μια ψεύτικη σε πολλές περιπτώσεις ένταση. Κρίμα γιατί στα επιμέρους του χαρακτηριστικά είναι ένα φοβερό παιχνίδι, από τα λίγα που έχω παίξει.

More
03 Mar 2016 17:08 - 09 Mar 2016 01:14 #177461 by Χριστιάνα Θάνου
Διαβάστε το review του Heavy Rain για το PS4!

Το Heavy Rain αποτελεί το αγαπημένο μου Cinematic Adventure όλων των εποχών. Το 2010, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μου έκανε τρομερή εντύπωση με τα γραφικά του αλλά και το πως χρησιμοποιούσε τις δυνατότητες του DualShock 3 χειριστηρίου. Η πλοκή του Heavy Rain είναι σίγουρα αυτή που κάνει την διαφορά, αλλά και η δυνατότητα να παίξετε με τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες και να μπείτε στην ζωή όλων τους, με κατά κάποιο τρόπο. Πέρα από τα παραδοσιακά στοιχεία των Adventures, το Heavy Rain μας δίνει πολλές επιλογές και μια αίσθηση ελευθερίας αφού ότι κάνουμε επηρεάζει την συνέχεια! Αυτός ήταν και ο λόγος που το τερμάτισα αρκετές φορές για να δω τα διαφορετικά φινάλε. Το προτείνω σίγουρα σε όλους τους gamers και πρόσφατα που κυκλοφόρησε για PS4, όπως επίσης σε bundle με το Beyond: Two Souls, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τίτλους.
Last edit: 09 Mar 2016 01:14 by Χριστιάνα Θάνου.

More
01 Jun 2017 16:15 #199257 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Heavy Rain: Οι πωλήσεις

Ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια.

Στα τέλη Μαρτίου, η εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου, το Heavy Rain είχε πουλήσει 4,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
17 Jan 2018 22:49 #211546 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
5,3 εκατομμύρια πωλήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Quantic Dream , το Heavy Rain έχει πουλήσει 5,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε PS3 και PS4.

Με αφορμή την ανακοίνωση των 4,5 εκατομμυρίων τον Ιούνιο, συμπεραίνουμε ότι το υπόλοιπο των πωλήσεων προέκυψε από το PS4.