Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heavy Rain

More
02 Mar 2010 17:32 #69035 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Glitch με τη Madison χωρις ρουχα!

Μερικοι παικτες του Heavy Rain, καταφεραν να ξεκλειδωσουν διαφορες σκηνες, οι οποιες αρχικα φαινονταν να μην υπαρχουν στο παιχνιδι. Μπορουμε αν δουμε λοιπον τη Madison χωρις ρουχα. Για να γινει αυτο, οι παικτες αναφερουν πως αρνηθηκαν το φιλι με τον Ethan mars, και στη συνεχεια εκαναν reload το παιχνιδι. Περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2010 12:07 #69131 by VLADIMIR RUS
Replied by VLADIMIR RUS on topic Heavy Rain (PS3)
Μηπωσ μπορει κανεισ να μου πει,ποιεσ γλωσσεσ εχει το δικο μασ Heavy Rain; :roll:

More
07 Mar 2010 16:59 #69147 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι γλώσσες του Heavy Rain

Vladimir νομιζω ρωτησες και χθες στην εκπομπη. Τελικα οι γλωσσες δεν ειναι εξι αλλα 10. Αναλυτικα:

* English (original version)
* Japanese*
* French
* German
* Spanish
* Italian
* Dutch
* Portuguese
* Russian
* Polish

More
07 Mar 2010 21:07 #69153 by thanasis
Replied by thanasis on topic Heavy Rain (PS3)

Freak wrote: Οι γλώσσες του Heavy Rain

Vladimir νομιζω ρωτησες και χθες στην εκπομπη. Τελικα οι γλωσσες δεν ειναι εξι αλλα 10. Αναλυτικα:

* Japanese*
* French
* German
* Spanish
* Italian
* Dutch
* Portuguese
* Russian
* Polish

Ελεος τοσες γλωσσες εχουν προσθεσει και τα ελληνικα δεν τα εχουν βαλει ακομα?? :-k Απορω γιατι δεν εχω δει και κανενα παιχνιδι με Ελληνικα εκτος απο αυτα που βαζεις κανα patch π.χ.Pro evo....

More
07 Mar 2010 21:11 #69154 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote:

* Japanese*
* French
* German
* Spanish
* Italian
* Dutch
* Portuguese
* Russian
* Polish

Ελεος τοσες γλωσσες εχουν προσθεσει και τα ελληνικα δεν τα εχουν βαλει ακομα?? :-k Απορω γιατι δεν εχω δει και κανενα παιχνιδι με Ελληνικα εκτος απο αυτα που βαζεις κανα patch π.χ.Pro evo....

Είχε γίνει απόπειρα με το FIFA 2000 που ηταν ολο στα ελληνικά (ακομη και η εκφώνηση) αλλά επειδή εκανε λίγες πωλήσεις λόγω της πειρατείας δεν το επιχειρουν να το κάνουν οι προγρεαμματιστικές εταιρίες αφού ειναι αδικος κόπος.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Mar 2010 01:07 #69162 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

8@no$ wrote:

* Japanese*
* French
* German
* Spanish
* Italian
* Dutch
* Portuguese
* Russian
* Polish

Ο λογος που δεν θα μπουν ποτε Ελληνικα δεν ειναι η πειρατεια, μιας και στο PS3 η πειρατεια κυμαινεται αναμεσα σε 0%. Το θεμα ειναι οι πωλησεις, οπου ποτε μια προγραμματιστικη ομαδα δεν θα κατσει να φτιαξει ολοκληρη γλωσσα γνωριζοντας οτι θα πουλησει 5-6 χιλιαδες αντιτυπα.

More
08 Mar 2010 02:00 #69163 by Στάθης Πανόπουλος
μην ξεχνάτε κιόλας πως η ελληνική γλώσσα θεωρείται από πολλούς ως η πιο δύσκολη γλώσσα, αν συμπεριλάβουμε και τις πωλήσεις τότε πολύ σπάνια θα βλέπουμε κάτι τέτοιο.

More
13 Mar 2010 01:40 #69179 by elegio
Replied by elegio on topic Heavy Rain (PS3)
Δεν το εχω παιξει γιατι δεν εχω καποια κονσολα τελευταιας γενιας αλλα παντως οπως φαινεται πρεπει να ειναι και ενας λόγος για να παρει κανει PS3 ^^

Imposible is nothing

More
13 Mar 2010 03:53 #69204 by knut
Replied by knut on topic Heavy Rain (PS3)
Δυστηχώς έχω το PS3 Λάρισα (σπουδάζω αλλού) και δεν πρόλαβε να μου έρθει η συλλεκτική. Παρ' όλα αυτ΄αέπαιξα το demo και μου φάνηκε ενδιαφέρον με απρόβλεπτο χειρισμό (πχ δεν περίμενα να περπατας με το R2). Επίσης, το crime scene δε μου φάνηκε τόσο βαρετό όσο λέγανε. Είδωμεν στις 25 του μήνα...

More
15 Mar 2010 11:04 #69343 by Fevos Verganelakis
Replied by Fevos Verganelakis on topic Heavy Rain (PS3)
To Heavy Rain το εβαλα στο PS3 και ξεχασα να το βγαλω, ξεχασα να σταματησω, ξεχασα να φαω, ξεχασα να κοιμηθω. :P
Ειναι απλα απιστευτο. Τοσο σε γραφικα οσο σε χειρισμο και σεναριο.
Η πρωτη παρομοια εμπειρια μου ηταν με το Fahrenheit. Αλλα το heavy rain ειναι κλασσης ανωτερο. Το συνιστω ανεπιφυλακτα!