Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange

More
16 Jan 2016 23:17 #175536 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Στο επεισοδιο 3 θα σε πιασει εθισμος και δε θα θες να τελειωσει!Ακομα θυμαμαι ποση λυπη ειχα οταν το τελειωσα :( Ωραια και τα Fps κλπ αλλα σαν το Life is strange μπορω να πω ηταν οτι καλυτερο ειχα παιξει απο τετοιου ειδους παιχνιδια!!! :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jan 2016 00:26 #175546 by Νικολής Ασημάκης
Φαντάσου και εγώ δεν το έχω προχωρήσει πιο γρήγορα γιατί ήδη δεν θέλω να τελειώσει. Θέλω να τα πάρω ένα ένα, να τα αφήσω να μεστώσουν μέσα μου και μετά, όταν η στέρηση φτάσει στο μέγιστο, να πιάσω το επόμενο. Είναι ένα masterpiece του είδους.

More
17 Jan 2016 02:20 - 17 Jan 2016 02:32 #175551 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Το φιναλε θα σε τρελανει δεν θελω να σου κανω σποιλερ αλλα ειχα δεθει τοσο πολυ με καποιο game μετα απο καιρο το τελος του με ταρακουνισε οσο τιποτα αλλο!Μπορω να σου πω οτι τωρα που σηζηταμε αυτα θελω να τ ξανα παιξω για 4η φορα...ειναι ενα παιχνιδι που μου λειπει ωρες ωρες !Ειναι πολυ διαφορετικο απο τα κοινα παιχνιδια,κατι για Life is strange 2 ακουσα αλλα χωρις τη Chloe και τη Max δεν εχει νοημα :(
Last edit: 17 Jan 2016 02:32 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

More
02 Dec 2016 11:07 #189951 by Νικολής Ασημάκης
Το τερμάτισα τελικά χτες το βράδυ και με πήραν τα ζουμιά. Αυτό το παιχνίδι χτύπησε όλες τις σωστές χορδές μέσα μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Και δεν νομίζω πως χρειάζεται sequel. Ήταν τέλεια ιστορία ως έχει.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
16 May 2017 06:48 #198464 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ένα πραγματικό αριστούργημα το οποίο πρέπει να βιώσει ο καθένας. Δε νομίζω ότι μπορώ να πω πολλά πράγματα αυτή τη φορά, καθώς κάθε επιπλέον λέξη "κόβει" πόντους από ένα υπέροχο παιχνίδι. Όσοι δεν το έχετε παίξει, απλά παίξτε το και κυρίως ζήστε το!

Θα ήθελα περισσότερα διαθέσιμα εναλλακτικά φινάλε... :oops:

More
04 Jul 2017 00:57 - 04 Jul 2017 01:41 #200920 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Life is Strange
Το πρώτο επεισόδιο όταν το έπαιξα για πρώτη φορά μου άρεσε αρκετά και καθε φορά που έπαιζα το πρώτο επεισόδιο ήταν σαν να ασχολούμουν για πρώτη φορά και ένιωθα μια ρίγη συγκίνησης και μια επιθυμία να συνεχιστεί το σενάριο.
Γι' αυτό τον λόγο σήμερα παρήγγειλα την retail έκδοση ώστε να έχω την ευκαιρία να απολαύσω και τα επόμενα τέσσερα επεισόδια.
Παρόλα αυτά οφείλω να πω,πως απογοητεύτηκα από την limited edition καθώς ενώ είναι ένα από τα καλύτερα videogames που έχουν κυκλοφορήσει,μου δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για ένα αρκετά παιδικό παιχνίδι και θα την περίμενα κάπως πιο σοβαρή.
Για μένα από την limited edition αξίζει ο σχολιασμός των directors ίσως και το soundtrack αλλά θα προτιμούσα πιο σοβαρό cover..καθώς επίσης το art book το θεωρώ αρκετά περιττή προσθήκη.
Δεν ξέρω αν παραλάβω την limited edition καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα απ' όπου παρήγγειλα το παιχνίδι την έχει απλά για φωτο και στον τίτλο αναφέρει Life is Strange for PC αλλά αν δεν την αποκτήσω δεν θα με χαλάσει καθόλου,ειδικά το art book.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Jul 2017 01:41 by Blood Prince.

More
13 Dec 2017 15:23 #209347 by Μάνος Γρυπάρης
Το Life is Strange έρχεται στο iOS.
Στις 14/12 θα κυκλοφορήσουν τα 3 πρώτα επεισόδια και τα άλλα 2 μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2018.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Sep 2021 01:24 #255141 by Stathis Moose Stathopoulos
Βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Legendary Pictures, που έχει αναλάβει την μεταφορά του Life is Strange στη μικρή οθόνη, προσέλαβε τον μουσικό Shawn Mendes για να αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.
Επιπλέον η εταιρεία παραγωγής της σειράς 13 Reasons Why του Netflix, Anonymous Content , ασχολείται επίσης με το συγκεκριμένο project. Η σειρά ανακοινώθηκε αρχικά το 2016, όμως ακόμα δεν έχει ημερομηνία προβολής.