Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange

More
21 May 2015 23:13 #161407 by Taylor
Replied by Taylor on topic Life is Strange
Καλησπέρα σας.

Παίζω φανατικά life is strange από την μέρα που πρώτο βγήκε, γενικά στην παρέα μου δεν παίζουν τέτοια game και περίμενα εδώ να γίνετε μεγαλύτερη συζήτηση αλλα τελικά δεν :P

Τέλος πάντων ειλικρινά είναι κάτι το μαγικό, είμαι hardcore gamer και το λέω αυτό επειδή το συγκεκριμένο game δεν έχει τις γραφικαρες η το gameplay το απίστευτο αλλα γενικά το game σπέρνει από το σενάριο του ειλικρινά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε θέμα σεναρίου τα τελευταία χρόνια σε game δεν αντέχεις να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο :P

Από θέμα gameplay δεν έχει το τρελό αλλα έχει αυτό που ταιριάζει στο game να γυρνάς τον χρόνο πίσω και πολλαπλές επιλογές για να διαλέγεις τι θα κανεις στην ζωή σου και τον άλλον.

Το επεισόδιο 3 το περίμενα αρκετά καλο αλλα αυτό που είδα ήταν το κάτι άλλο πραγματικά υπέρτατο, άνετα γίνετε και ταινία ένα τέτοιο game.

Από γραφικά ακολουθάει το ίδιο μοτίβο με τα παιχνίδια επεισοδιων όπως TWD και GOT!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2015 21:25 - 30 May 2015 21:25 #161994 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε και το live μας με το Episode 3 στο YouTube:

Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει σε video game. Εφάμιλλη ίσως του The Last of Us. Η Max έδωσε ρέστα με αυτό που πήγε να κάνει! Δείτε το γιατί...

Διαβάστε το review του Life is Strange: Episode 3: Chaos Theory

Ανυπομονούμε για τα 2 επόμενα επεισόδια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 May 2015 21:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Jul 2015 12:01 #165525 by Βασιλης Γαλανος
Το καινουργιο επεισοδειο life is strange δεν επρεπε να εχει βγει μεχρι τωρα?Ξερει κανεις κατι?Το περιμενω καιρο τωρα μιας και ειχα διαβασει για το releash date οτι το 4ο επεισοδειο θα εβγενε απο τις 7-14/7 αλλα ακομα τιποτα :/

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 Aug 2015 21:21 - 15 Sep 2015 02:37 #166771 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μιας και δε βρήκα άλλο topic, λέω να γράψω κάποιες ''εξηγήσεις'' για το Life Is Strange. Καταρχάς ρίξτε μια ματιά στην Wikipedia.

Σύμφωνα με το butterfly effect που ανήκει στη θεωρία του χάους, όλες αυτές οι αλλαγές στον καιρό οφείλονται στην ικανότητα της Max να διαταράσει τη φυσική ροή των πραγματών με το rewind της. Άρα, με άλλα λόγια, μόνο η Max μπορεί να σταματήσει τη φυσική καταστροφή, το ερώτημα είναι το πως, να σταματήσει να χρησιμοποιέι η τη δύναμη της η να βρει μια άλλη λύση; Στο ''όνειρο'' που είδε η Max στο 1ο επισόδιο, όταν φτάνει στο φάρο βλέπει έναν τεράστιο τυφώνα να πλησιάζει τον κόλπο της Arcadia. Πιστεύω ότι αυτός ο τυφώνας παραπέμπει καθαρά στη θεωρία του χάους και στο φαινόμενο της πεταλούδας επιβεβαιόντας τα γραφόμενα μου και προβλέποντας τη φυσική καταστροφή. Εσείς τι πιστεύετε;

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 15 Sep 2015 02:37 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Sep 2015 02:39 #168798 by Μάνος Γρυπάρης
Το Life is Strange: Episode 4 έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, απλά είχε προβλήματα σε ορισμένες κάρτες γραφικών όπως η GTX 980. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ άτυχος από την κακή δουλειά που έκαναν οι developers στο optimization σε μια τόσο πανάκριβη κάρτα γραφικών.

Ευτυχώς με το τελευταίο patch το πρόβλημα λύθηκε κι έτσι θα τραβήξουμε σύντομα gameplay video με την Χριστιάνα, ενώ αμέσως μετά θα ανέβει και το σχετικό review.

Episodes. Ο κακός δαίμονας των reviewers.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Sep 2015 14:24 #168856 by Χριστιάνα Θάνου
Σήμερα παίζουμε live Life is Strange: Episode 4 . Να είστε εκεί 10-12!

More
20 Sep 2015 09:10 - 20 Sep 2015 12:01 #168946 by Marios
Replied by Marios on topic Life is Strange
Με την τελευταία προσφορά του Steam το απόκτησα και εγώ. Χτες τελείωσα το πρώτο επεισόδιο και ήταν πάρα πολύ καλό. Mε το SweetFX υπάρχει βελτίωση για όσους θελήσουν καλύτερη ποιότητα των textures.

Warning: Spoiler!

Άντε να δω τι με περιμένει τώρα στο δεύτερο επεισόδιο.
Last edit: 20 Sep 2015 12:01 by Marios.

More
21 Oct 2015 15:55 #169959 by Μάνος Γρυπάρης
Life is Strange: Episode 4
Δείτε το Live μας σε 2 parts

Διαβάστε το review του Life is Strange: Episode 4 .

Το φινάλε πλήρως ανατρεπτικό.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες το Life is Strange: Episode 5. Συνεπώς απόψε στις 22:00 Live στο Twitch!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Jan 2016 22:17 - 14 Jan 2016 22:19 #175394 by Χριστιάνα Θάνου
Ολοκληρώσαμε και τα 5 επεισόδια του Life is Strange. Ήταν ένα όμορφο Adventure που μας χάρισε ωραίες στιγμές και έντονα συναισθήματα! :)

Διαβάστε το review του Μάνου για το Life is Strange: Episode 5

Δείτε το τελευταίο live μας για το Life is Strange.

Επίσης, η Square Enix κάνει δωρεά στο PACER’s National Bullying Prevention Center. Απλά χρησιμοποιήστε το hashtag #EveryDayHeroes σε Facebook και Twitter και περιγράψτε μια εμπειρία που ζήσατε και καταφέρατε να βγείτε δυνατοί από αυτήν. Για κάθε post θα υπάρξει κι από μία δωρεά.

Last edit: 14 Jan 2016 22:19 by Χριστιάνα Θάνου.

More
16 Jan 2016 14:33 #175512 by Νικολής Ασημάκης
Μπορεί να βρίσκομαι ακόμα μόλις στο επεισόδιο 2, αλλά ήδη θεωρώ πως είναι μακράν καλύτερο από Walking Dead Season 1 και Wolf Among Us που έχω παίξει από Telltale. Πάρα πολύ καλή δουλειά.