Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Wolf Among Us

More
01 May 2014 20:16 #143958 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic The Wolf Among Us
Ο Γρηγόρης μας έκανε review το 3ο επεισόδιο της σειράς το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2014 15:44 #145171 by Αλκμήνη Καζάνα
Ολοι οσοι περιμεναμε το Episode 4 ηρθε !! τρεξτεε να το κατεβασετε ή να το αγορασετε :P Θεε μου θα εχω τετοια αγωνια παλιι οταν το παιξω
www.gameworld.gr/news/adventures ... E%B1%CF%82

More
30 May 2014 12:30 #145198 by Νικολής Ασημάκης
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το παίξω σήμερα το απόγευμα με την κοπέλα μου (κλασικά). Θα επανέλθω με κριτική.

More
10 Jul 2014 09:52 #146501 by Δημήτρης Κάτσης
Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι κυκλοφόρισε το 5ο και τελευταίο (?) επεισόδιο για το The Wolf Among Us θα πω τις απόψεις μου σε spoiler καθως δεν θέλω να χαλάσω κάποιον που το περίμενε τι και πως...

SPOILLERRRR*

:rdax8hhb

More
28 Aug 2014 13:54 - 28 Aug 2014 13:54 #148741 by Παναγιώτης Φιλίππου
Το σημαντικότερο ερώτημα! SPOILERS**** Τελικά ποιά ήταν η κοπέλα στην πραγματικότητα? Η Nerissa ή η Faith? ****SPOILERS :lol:
Last edit: 28 Aug 2014 13:54 by Παναγιώτης Φιλίππου.

More
12 Jul 2015 01:16 #164833 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Ξέρεις κάνεις τι γίνεται με τη 2η σεζόν? Διάβασα κάπου για 2016, αλλά δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
12 Jul 2015 12:38 #164869 by Μάνος Γρυπάρης
Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Jun 2016 03:40 #182319 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το παιχνίδι πετυχαίνει πάνω από όλα σ' αυτό που εστιάζει περισσότερο, τη διήγηση μιας δυνατής ιστορίας από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή. Αυτό που κρατώ ως πρώτο, πάντως, είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, ο οποίος διαθέτει μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες που έχω εντοπίσει ποτέ σε gaming χαρακτήρα. Πραγματικά, ο Bigby Wolf, πάλαι ποτέ Big Bad Wolf, στο ρόλο του Σερίφη είναι απλά επιβλητικός. Και σ' αυτό βοηθά και το τρομερό voice acting από τον Adam Harrington, χωρίς οι υπόλοιποι να υστερούν. Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερες σκηνές δράσης σε σχέση με άλλα παιχνίδια της Telltale, αν και η πρόκληση συνολικά ήταν ανύπαρκτη. Η πραγματική πρόκληση βρίσκεται στον τρόπο που χειρίζεσαι διάφορες καταστάσεις, πώς απαντάς και τι αποφάσεις λαμβάνεις. Δυνατή υπόθεση, αλλά μικρή σε διάρκεια.

More
06 Jun 2016 10:07 #182320 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Από τα λίγα παιχνίδια της Telltale που μου άρεσαν.

More
06 Jun 2016 16:34 #182327 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Shikabane_Hime7 wrote: Από τα λίγα παιχνίδια της Telltale που μου άρεσαν.

Επίσης το μόνο παιχνίδι της Telltale που νιώθεις ότι οι επιλογές έχουν επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man