Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Wolf Among Us

More
28 Mar 2013 15:48 #122202 by Κώστας Λάβαρης
The Wolf Among Us

Νέο παιχνίδι της Telltale Games στα χνάρια του The Walking Dead .

Μετά τη μεγάλη –και ενδεχομένως αναπάντεχη- επιτυχία που γνώρισε το The Walking Dead τη χρονιά που μας πέρασε, η Telltale Games σπεύδει να εκμεταλλευτεί τη «χρυσή συνταγή» ετοιμάζοντας ένα ακόμη παρόμοιο video game.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2013 16:36 #130470 by Κώστας Λάβαρης
Κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ του νέου adventure της Telltale Games. Περιμένω να είναι αρκετά καλό, όπως είναι και το The Walking Dead. Σίγουρα η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά των χώρο των adventures και δεν θα μας απογοητεύσει.

[youtube:1omgdaf6]
[/youtube:1omgdaf6]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
10 Oct 2013 19:11 #133716 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE: 9/10/13] Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το The Wolf Among Us θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Mac. Η έκδοση για PS3 θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Θα μπορείτε να το κατεβάσετε ψηφιακά στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ οι τιμές των επεισοδίων 2-5 παρέχονται έναντι 15 ευρώ αν τα αγοράσετε όλα μαζί.

More
11 Oct 2013 18:34 #133743 by Νικόλας Μαρκόγλου
Έπειτα από το μοναδικό Walking Dead της Telltale δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω.

More
13 Oct 2013 16:28 #133806 by Δημήτρης Κάτσης
Η telltale είναι εγγύηση πλέον ΤΕΛΟΣ! Για να κάνω μια σύντομη περιγραφή του τίτλου φανταστείτε ένα ωραίο αστυνομικό σενάριο (από αυτά με τις έρευνες για δολοφονίες τα ντεκτιβικά δλδ) σε έναν "διαφορετικό" κόσμο με τους έντονους χαρακτήρες, της εκπληκτικές ερμηνίες των ηθοποιών και της πολύ δύσκολες επιλογές από το walking dead! Παιχνιδάρα και αυτό περιμένω πως και πως το δεύτερο επεισόδιο!!!

More
13 Oct 2013 17:06 #133808 by Argiris Papaioannoy
Εχει ασχοληθει κανενας με το comic απο στο οποιο βασιζεται αυτο το παιχνιδι?

More
14 Oct 2013 20:20 #133854 by Βασίλης Καμακάρης
Το Review του The Wolf Among Us: Episode 1 - Faith ανέβηκε στο Gameworld για να μας δώσει μια γεύση από τις περιπέτειες του Bigby Wolf.

More
15 Oct 2013 04:05 #133869 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic The Wolf Among Us
Senzin έχω διαβάσει αρκετά εγώ και μου άρεσαν. Περιμένω το ίδιο και από το παιχνίδι, μετά το εξαιρετικό walking dead. Τώρα περιμένω και ένα παιχνίδι για το αγαπημένο μου κόμικ Y:The last man από την telltale.

More
23 Oct 2013 15:04 #134435 by Κώστας Λάβαρης
Δοκίμασα και εγώ το πρώτο επεισόδιο, ωστόσο δεν περίμενα με τίποτα να είναι τόσο καλό! Καταπληκτικό το σενάριο, βασισμένο στα κόμιξ. Για άλλη μια φορά η Telltale δείχνει πως στο κομμάτι των adventures το έχει. Ειδικά το τέλος του επεισοδίου ήταν για εκφράσεις: "WTF?!" χαχαχαχα Προσωπικά έκανα ένα mini rage. Περιμένω με ανυπομονησία τα υπόλοιπα επεισόδια.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Oct 2013 19:22 #134538 by Βασίλης Καμακάρης
Το Trailer για το The Wolf Among Us στο Psvita:

[center:30yx91lc][youtube:30yx91lc]
[/youtube:30yx91lc][/center:30yx91lc]