Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Outlast

More
15 Sep 2013 00:01 #132246 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Outlast
Ωραίο, κυρίως λόγω sound effect και ambient γενικά. Απ ότι κατάλαβα ψιλοlinear είναι και κάνει και αρκετά save αλλά γενικά τρομάζει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Sep 2013 16:44 #132309 by Petros
Replied by Petros on topic Outlast

grotenfrod wrote: Ωραίο, κυρίως λόγω sound effect και ambient γενικά. Απ ότι κατάλαβα ψιλοlinear είναι και κάνει και αρκετά save αλλά γενικά τρομάζει.

Ι σκοπός του δεν είναι να μην είναι Linear.... αλλα η ατμόσφαιρά του , το Gameplay του. Το ένα παιχνίδι να είναι Linear δεν είναι πάντα κακό. Αρκεί να έχει μια ιστορία , gameplay και ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι είναι το ποιο τρομαχτικό παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι σημερα

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
17 Sep 2013 19:26 #132318 by Νίκος Τριανταφύλλης
Οντως ειναι απο τα καλυτερα που εχει βγει μεχρι τωρα κ ελπιζω να βγουν κ αλλα σαν κ αυτο!!!

More
17 Sep 2013 21:02 #132321 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Outlast
Για μένα όταν είναι linear ακριβώς επειδή ξέρω το μονοπάτι (δεν μπορώ να χαθώ σε μια ολόκληρη έπαυλη) μου παύω να φοβάμαι. Ειδικά όταν κάνει τόσο συχνά check point.

More
26 Sep 2013 18:50 #132826 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Γρηγόρης Βούλγαρης πήγε μια βόλτα από το Mount Massive Asylum για της ανάγκες του Review του Oulast ώστε να μας μεταφέρει τον τρόμο που καραδοκεί σε κάθε γωνιά. Και όπως ο ίδιος λέει μην χάσετε το πιο τρομακτικό παιχνίδι της χρονιάς. Είναι σίγουρα μια εμπειρία που αξίζει!

More
05 Oct 2013 18:24 #133318 by Argiris Papaioannoy
Replied by Argiris Papaioannoy on topic Outlast
:1kif735m

More
10 Feb 2014 23:28 #140378 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Senzin wrote:

:2caqfns6

Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι υπό την έννοια ότι ολοκληρώθηκε κάπως η συγκεκριμένη ιστορία, αλλά αφήνει ανοιχτό το σενάριο για να επεκταθεί βασικά όσο θέλει ... Έτσι νομίζω

More
30 Apr 2014 18:18 #143892 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Outlast
Διαβάστε για το καινούργιο dlc εδώ .

More
27 Jun 2015 02:25 #163393 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Σήμερα τερμάτισα το Outlast. To είχα αρχίσει πριν αρκετούς μήνες και παρ'όλο που έχει σχετικά μικρή διάρκεια και μπορείς εύκολα να το τελειώσεις μέσα σε 1-2 μέρες, έκανα τόσο καιρό επειδή ενώ στην αρχή το είχα πάρει ζεστά, κάτι μου έτυχε και το άφησα για αρκετές μέρες και μετά απλά "ξεχάστηκε". Είχε ωραίο σενάριο και αρκετά καλές "τρομαχτικές" σκηνές παρ' όλα αυτά σε κάποιο σημείο (εκεί που ψάνχουμε τον παπά) νομίζω κούρασε. Διάβασα και το Review του Γρηγόρη μετά τον τερματισμό το οποίο είναι εξαιρετικό και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό Ηorror για να παίξετε με την παρέα σας. Εγώ το έπαιξα μαζί με τον ξάδερφο μου και το ευχαριστηθήκαμε. Ξέρετε, κλειστά φώτα κτλπ. Αυτή την στιγμή στο Steam αξίζει 20 ευρώ, νομίζω όμως ότι είναι πάρα πολλά.

More
27 Jun 2015 05:07 #163397 by aggelos oiko
Replied by aggelos oiko on topic Outlast
Το είχα παίξει και γω πολύ ωραίο παιχνίδι