- Thank you received: 539
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
efane wrote: Πριν λίγες μέρες τερμάτισα το game. Είναι πραγματικά ένα απο τα καλύτερα του είδους.
Η μουσική σε καθηλώνει, το "στήσιμο" του παιχνιδιού είναι αριστο. Απαιτεί πολύ καλά skills, παρόλο που έχω την definitive edition δοκίμασα το normal επίπεδο. Πιο normal δηλαδή, αν δεν είσαι εξοικειωμένος θα τα βρεις σκούρα. Το review του Παντελή είναι κατατοπιστικό για όσους δεν το έχουν παίξει ακόμη!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote:
efane wrote: Πριν λίγες μέρες τερμάτισα το game. Είναι πραγματικά ένα απο τα καλύτερα του είδους.
Η μουσική σε καθηλώνει, το "στήσιμο" του παιχνιδιού είναι αριστο. Απαιτεί πολύ καλά skills, παρόλο που έχω την definitive edition δοκίμασα το normal επίπεδο. Πιο normal δηλαδή, αν δεν είσαι εξοικειωμένος θα τα βρεις σκούρα. Το review του Παντελή είναι κατατοπιστικό για όσους δεν το έχουν παίξει ακόμη!
Συμφωνώ, είναι απίστευτο παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις. Και το στόρυ τόσο δυνατό και συγκινητικό... Από ένα σημείο και μετά πάντως όντως γίνεται δυσκολούτσικο, κάποια σημεία τα είχα παίξει αρκετές φορές μέχρι να τα καταφέρω.
efane wrote: Όντως, για το σενάριο δεν έγραψα κάτι αλλά η γνώμη σου με καλύπτει, και πιστεύω πως ο τρόπος που μεταφέρεται στον παίχτη είναι εξαιρετικός! Γίνεσαι κομμάτι του δάσους
fits79 wrote: Οταν τελεωσεις το παιχνιδι το save file σου λεει απλα completed και δεν μπορεις να διαλεξεις κεφαλαιο για να ξαναπαιξεις?
Πατησα ολα τα πληκτρα του μοχλου δεν μου βγαζει απολυτως τιποτα για επιλογη κεφαλαιου.