Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ori and The Blind Forest

More
18 Apr 2015 17:20 #159536 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Ori and The Blind Forest
Θα βγει και σε xbox360?
Αν ναι γνωριζει κανεις ποτε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2015 02:51 #159586 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του έτους.

More
12 Jul 2015 00:27 #164821 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ είχα να παίξω plattform από το Duke Nukem Manhattan Project(το οποίο το έπαιξα μετά την κυκλοφορία του γιατί ήμουν 2 ετών όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική) και το new Super Mario Bros στο DS. Πήρα λοιπόν το Ori And The Blind Forest, και για να πω την αλήθεια... δε με ενθουσίασε. Δε με τράβηξε και πολύ το story ούτε και το gameplay. Ναι είναι πανέμορφο, αλλά μεχρί εκεί για μένα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
22 Apr 2016 14:00 #180421 by Στέφανος Λέγος
H Definitive Edition του Ori and The Blind Forest αποκτά (ξανά) ημερομηνία κυκλοφορίας για PC.
Στις 27 Απριλίου θα είναι διαθέσιμη μέσω Steam και Windows 10 Store, ενώ όσοι προτιμήσουν την έκδοση από το Windows 10 Store θα μπορούν να παίζουν σε υψηλότερη ανάλυση και θα έχουν την δυνατότητα cross-save με Xbox One.

More
14 Jul 2016 18:39 #184352 by Παντελής Δασκαλέλος
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition review

H άποψή μου για το Ori and the Blind Forest δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από την στιγμή που κυκλοφόρησε η Definitive Edition του. Εξακολουθώ να το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα Metroidvania των τελευταίων ετών. Η νέα έκδοση του περιλαμβάνει ορισμένες επιπλέον περιοχές και κάποια καινούργια abilities, αλλά σαφώς έχει έλαχιστες προσθήκες σε σχέση με το πρωτότυπο. Νομίζω ότι η σημαντικότερη είναι το νέο Easy επίπεδο δυσκολίας, καθώς πλέον μπορεί να το απόλαυσει άνετα και ένας μέσος παίκτης. Στον οπτικοακουστικό τομέα παραμένει ως ένα από τα καλύτερα games που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, οπότε η απόκτησή του είναι μονόδρομος, πόσο μάλλον από την στιγμή που διατίθεται σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

More
14 Jul 2016 23:29 #184379 by Grigoris
Καποιος που εχει παιξει την απλη εκδοση το save του δεν αναγνωριζεται απο την definitive εκδοση ετσι δεν ειναι?
Ειναι σαν ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι που πρεπει να παιχτει απο την αρχη?

More
15 Jul 2016 16:15 #184446 by Πιέρρος Φουστέρης
Η Definitive edition δεν υποστηρίζει τα saves του original, άρα ναι, θα πρέπει να το παίξεις από την αρχή.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
15 Aug 2016 17:26 #186324 by Grigoris
Υπαρχει τροπος να παιξουμε καποιες πιστες πριν το παιχνιδι αν το εχουμε φτασει στο τελευταιο επιπεδο/boss(κουκουβαγια) και αυτο γιατι δυστυχως δεν διαλεξα να εχω το τριπλο jump που ειναι πολυ χρησιμο στο τελικο σταδιο του παιχνιδιου.

More
22 Aug 2016 00:20 #186556 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Υπαρχει τροπος να παιξουμε καποιες πιστες πριν το παιχνιδι αν το εχουμε φτασει στο τελευταιο επιπεδο/boss(κουκουβαγια) και αυτο γιατι δυστυχως δεν διαλεξα να εχω το τριπλο jump που ειναι πολυ χρησιμο στο τελικο σταδιο του παιχνιδιου.

Αν περάσεις το "point of no return" (δε γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι, αλλά, για να λες πως είσαι στο τελευταίο επίπεδο, τότε πρέπει να το πέρασες), τότε λένε πώς δε μπορείς να γυρίσεις πίσω, άρα όχι, δε μπορείς να παίξεις προηγούμενα επίπεδα, αλλά θα αναγκαστείς να το ξαναρχίσεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Jan 2017 08:36 #191974 by A
Replied by A on topic Ori and The Blind Forest
Πριν λίγες μέρες τερμάτισα το game. Είναι πραγματικά ένα απο τα καλύτερα του είδους.
Η μουσική σε καθηλώνει, το "στήσιμο" του παιχνιδιού είναι αριστο. Απαιτεί πολύ καλά skills, παρόλο που έχω την definitive edition δοκίμασα το normal επίπεδο. Πιο normal δηλαδή, αν δεν είσαι εξοικειωμένος θα τα βρεις σκούρα. Το review του Παντελή είναι κατατοπιστικό για όσους δεν το έχουν παίξει ακόμη!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.