Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2005: Ελληνικό Τουρνουά

Poll: Ποιος θα το σηκωσει (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ΠΑΟ
4 22.2%
ΑΕΚ
2 11.1%
ΟΣΦΠ
5 27.8%
ΠΑΟΚ
2 11.1%
ΟΦΗ
1 5.6%
Κερκυρα
3 16.7%
Απ. Καλαμαριας
1 5.6%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
23 Oct 2005 17:15 #4441 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν "’ρχισε ο Μανωλάκης να κάνει 8αράκια". Μάλλον ο Ανδρέας μας είπε να την κάνει (μετά από 3 χρόνια γνωριμίας) και γενικώς να αφήσει και το forum και σιγά σιγά και τα Τουρνουά. "Και καλή τύχη όπου κι αν πας" που λέει και το τραγούδι. Δεν ακούω λαϊκά αλλά έτσι είναι φίλτατε. Δεν παρακαλάμε εδώ, αντιθέτως έχουμε 2 ελληνικά τουρνουά στο Football Manager με full συμμετοχές και περιμένουνε κι άλλα παιδιά για να παίξουνε. Καλή συνέχεια... :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2005 18:34 #4603 by Evangelos
Παιδιά θα προσπαθήσω και σήμερα να μπω από NetCafe, αφού ο πΟΤΕ με έχει στην αναμονή εδώ και μια βδομάδα.
Ελπίζω να τα καταφέρω!

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
27 Oct 2005 22:45 #4620 by Giorgos
APARADEKTO KIRIOI , APARADEKTO !!!!! DEN GOUSTARETE NA MPITE IDOPIISTE OMOS ! EGO EIMAI O M@L@K@s NA PERIMENO MPAS KAI MPEI KANEIS ????????? , MONO O MIKE ITAN MESA , O BAGELIS DEN MPOREOUSE NA MPEI LOGO PROBLIMATOS KAI O GIANNIS MOU ESTILE MSG OTI THA KATHISTERISI !!! BEASTIE ??? GOUMA ??? X-ISTENZ??? ME GRAPSATE KANONIKA , EUXARISTO

More
28 Oct 2005 00:54 #4630 by Μάνος Γρυπάρης
Καλά ντε, είπαμε να τους τα χώσεις, όχι κι έτσι!

Πρώτα απ'όλα πρέπει ΟΛΟΙ ΣΑΣ να ειδοποιείτε όταν θα λείψετε.
Φύγατε 3ήμερο? Ο Host τι φταίει να κάθεται και να σας περιμένει?

Ο Γκούμας έφυγε για Αγρίνιο, το είχε πει και στην εκπομπή. Αλλά και αυτός έπρεπε να ειδοποιήσει.

Λοιπόν, επιτόπου διαγραφή σε όσους δεν έχουν πατήσει για 3 αγωνιστικές (αυτή και τις 2 προηγούμενες).

Και κακώς βάλαμε στους κανονισμούς 3 αγωνιστικές. Στο επόμενο τουρνουά για FM2006 θα είναι 2 η αγωνιστικές. 2η συνεχόμενη φορά σημαίνει διαγραφή και η ομάδα πάει σε άλλον. Δεν fullάραμε τα τουρνουά μας με τις παλιές καραβάνες για να κάθονται οι καινούργιοι απ'έξω. Τελειώσαν αυτά. Εγώ στηρίζω τον Γιώργο και καλά έκανε και τα έχωσε! Έχω υπάρξει και Host και παίκτης και ουδέποτε απουσίασα χωρίς να ειδοποιήσω. Στο τελευταίο τουρνουά που συμμετείχα με την City κι ήταν ο Mike Host, τον είχα ειδοποιήσει ακόμα κι όταν έφυγα για διακοπές το καλοκαίρι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Oct 2005 12:51 #4653 by Μιχάλης Πλατάρης
Μαγκες πολυ σωστα λεει ο Γιωργος και ο Κωστας.Αν δεν μπορειτε να μπειτε να το λετε τουλαχιστον μια μερα πριν το παιχνιδι.Τουλαχιστον να το λετε για να το αναβαλουμε για ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.Τεσπα παει αυτο.Παμε για αλλα...

More
01 Nov 2005 15:59 #4847 by Evangelos
Εγώ έχω τα γνωστά προβλήματα με τη σύνδεση...
Περιμένω ακόμα τον πΟΤΕ.
Την Πέμπτη προσπάθησα να μπω από NetCafe, αλλά οι καμμένοι τα έχουν όλα crackαρισμένα και δεν κάνει install τα patch με τίποτα!!!

Ρε παίδες, χθες στο FM 2006 μπήκα από το σπίτι με PSTN κι έτρεχε άψογα. Βέβαια δεν παίξαμε αγώνα....... μόνο μεταγραφές. Αν μέχρι την Πέμπτη δεν έχω aDSL (που το απεύχομαι), να δοκιμάσω από το σπίτι;;;

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
01 Nov 2005 17:41 #4858 by Γιώργος Γκούμας
Lalakia mas pou den enimerwsame....To eixa pei kai stin ekpompi kai nomisa oti to akouses afou 3erw oti mas akous...Alla den einai anagki na grafeis me kefalaia!!!!Exoume kai kanones sto forum....Allwste kai to tournoua exei kanones...Sigkekrimeno ari8mo apousiwn kai meta aout...Apla ellinika oute kardies na xalane oute tipota...

More
01 Nov 2005 17:54 #4865 by Μάνος Γρυπάρης
’ντε δοκίμασε, αλλά ξαναπάρε τον ΟΤΕ τηλέφωνο και πίεσέ τους.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Nov 2005 14:34 #4917 by Evangelos
Μόλις ξαναπήρα τηλέφωνο τον πΟΤΕ και τους τα έχωσα κανονικά...
Ο υπάλληλος, αφού πρώτα μου ζήτησε δέκα φορές "συγγνώμη" ( τί έφταιγε κι αυτός; ) μου είπε πως αύριο θα ενεργοποιηθεί!
’ντε να δούμε..............

Δεν αντέχω άλλο το :asshole: του πΟΤΕ!!!
Θέλω να παίξω και μια φορά χωρίς άγχος!!! :lol:

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
07 Nov 2005 16:14 #5058 by Giorgos
egpap ti egine me tin DSL ?