Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2005: Ελληνικό Τουρνουά

Poll: Ποιος θα το σηκωσει (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ΠΑΟ
4 22.2%
ΑΕΚ
2 11.1%
ΟΣΦΠ
5 27.8%
ΠΑΟΚ
2 11.1%
ΟΦΗ
1 5.6%
Κερκυρα
3 16.7%
Απ. Καλαμαριας
1 5.6%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
14 Oct 2005 16:24 - 14 Oct 2005 17:00 #3990 by Evangelos
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΕΚ
Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρέωσεις της η ομάδα της ΑΕΚ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες βασικών της παικτών, όπως αυτή του Kostas Katsouranis.
Έπειτα από τον αναπάντεχο αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι, στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, από την εσθονική Flora Tallin (με Assistant Coach αναγκαστικά λόγω προβλημάτων με ISDN από το 25ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας), ήρθαν και τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Κι αν στην ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, μπορεί κανείς να βρει διάφορα ελαφρυντικά, η ήττα της 3ης αγωνιστικής από την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Κι όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί μεγαλειώδης ανατροπή μέσα στην Τούμπα και νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-2!
Σχετικά με τη μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας, είναι εμφανής η επιθετική δυστοκία, παρά τη δημιουργία αρκετών φάσεων. Ο Alessandro Soares μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο μοιραίος μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστής. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, πως οι παίκτες μας αδυνατούν να σκοράρουν ακόμα κι από την άσπρη βούλα (χαμένο πέναλτυ ο Milen Petkov με ΠΑΟΚ).
Σε ότι αφορά το ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής ζητά δημόσια συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τη βαριά ήττα και ευελπιστεί η διοίκηση να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μονοπάτια επιτυχίας!
Τέλος, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως η ο προπονητής της ομάδας μας αρνήθηκε να δώσει -ιπποτικά όπως συνηθίζεται- το χέρι στον αντίπαλο προπονητή "Beastie", διαφωνόντας καθέτως με τη δήλωσή του "δίκαιο το σκορ". Σε διαφορετική δήλωση του, όπως "δίκαιη η νίκη, αλλά όχι και το σκορ...", θα τύγχανε οπωσδήποτε και διαφορετικής αντιμετώπισης...

ΥΓ1: Λίγες ημέρες νωρίτερα, συμφωνήθηκε η μεταγραφή του Gabriel Schurrer από την ΑΕΚ στην Καλαμαριά και όχι στην Κέρκυρα, όπως λανθασμένα γράφτηκε στον Τύπο. Το αντίτιμο της μεταγραφής έφτασε τα 50,000 euros!
ΥΓ2: Στη μεταγραφική λίστα, παραμένουν οι Milos Maric και Nicola Malbasa, προκειμένου να ελευθερωθεί θέση ξένου.

Η βλακεία είναι αήττητη!
Last edit: 14 Oct 2005 17:00 by Evangelos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2005 16:37 #3994 by Kostas Giagias
Θα ήταν πολύ καλό να είχα κλείσει τον Schurrer αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα 50. 32.000 έχω όλα και όλα...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
14 Oct 2005 16:49 #3995 by Giorgos
ANANEOTHIKAN TA Screenshots

Opios den ta eides as paei :
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =3993#3993

Bathmologia ....Rating Pekton , Scorers ....
Kai ta 3 Derby Osfp - ΟΦΗ , Pao - Aek , Aek - Kerkyra
apo kato apo kathe pexnidi iparxei link oste na katebasete to pexnidi na to dite (i na to ksanadite ) oste na bgalete ta simperasmata sas gia to teliko scor tou agona ( exontas sto mialo kai ta stats apo ta screenshots )

Oso gia ton ΟΦΗ exo na po oti 3 pexnidia ..... 3 isopalies .... kai ola ta mats teliosan 1-1 !!!!! oles i simptosis se emena ??/
Oso afora to megalo pexnidi me ton Olympiako exo na po ta eksis :
Pistebo oti aksizame tin niki kai xoris ipervoles !! Epeza ektos edras me tin kaliteri (theoritika) omada stin Ellada , ekana pio ousiodis faseis , eixa 3 anagkastikes allages (2 me kokkino stauro , 1 traumatismos tou termatofilaka ) opote den mporesa na rithmiso tin omada opos ego ithela opios dei ton agona tha katalabei giati leo aksiza ti niki ....(den ipirxe Olympiakos sto deutero imixrono ... ektos mia eukeria sto 90 ) Ma tha pei o Mike ... ma kai ego ixa efkeries .... ma re file esi ise o Olympiakos kai eisai mesa stin edra sou , kai apenanti sou einai mia omada pou oso Misto pernei o Ribo einai olos o proipologismos tis .

More
14 Oct 2005 20:57 #4005 by Giorgos

Anfield wrote: Ego vlepo adiaforia...Megali adiaforia kai ennoo apo olous...

κι όταν κριθεί εδώ ο πρωταθλητής το αφήνετε.

Ti tha pei ayto re Mano? Paizoume i den pezoume....

Tes pa....Afou etsi ki alios treis pezame....Ego telos...den paizo allo. Exo ena kai apo oti vlepo mou ftanei...

Kali synexeia!

egpap wrote: Ρε παίδες, μου φαίνεται ψάχνετε αφορμή για να αποχωρήσετε...

Σχετικά με τη φράση του Μάνου "κι όταν κριθεί ο πρωταθλητής το αφήνετε", λέω απλά πως δε συμφωνώ και πάω παρακάτω...

Από πού κι ως πού παίζουμε τρία άτομα στο τουρνουά;;;
KRHTIKOS, MikeRibo, Anfield, Beastie, Egpap και το παιδί που ανέλαβε Παναθηναϊκό μετριούνται μόλις με τρία δάχτυλα;;;

Γιατί υποβαθμίζετε από μόνοι σας το τουρνουά;
Αν δε το στηρίξουμε εμείς οι παίκτες, ποιος ο λόγος να αγχωνόμαστε κάθε Πέμπτη για τουλάχιστον ένα δίωρο από τον ελεύθερο χρόνο μας;
Προσωπικά πιστεύω πως η συμμετοχή σε ένα τουνρουά είναι δρόμος δίχως επιστροφή.
Αφενός μεν, γιατί από τη δική μας ενεργή συμμετοχή, κρίνεται η ύπαρξη ολόκληρου του τουρνουά, αφετέρου δε, γιατί για να συμμετάσχει ο καθένας από εμάς για μια δυο εβδομάδες (κάνοντας κοινώς την κ@ύλ@ του) ίσως να έχει στερήσει τη δυνατότητα από κάποιον άλλον, να συμμετάσχει περισσότερα ενεργά απ' ότι εμείς υπολογίζαμε για τους εαυτούς μας!

Τί να πω;
Όποιος θέλει να φύγει, ας φύγει...
Αλλά καλό θα ήταν να καταλάβουν όλοι, πως εκτός από απαιτήσεις για καινούρια τουρνουά, έχουμε άπαντες και υποχρεώσεις σε αυτά!
Θεωρώ γελοίο να πετάξουμε τώρα στα σκουπίδια, σχεδόν 10 ώρες από το χρόνο μας. Θα μπορύσαμε να το είχαμε κάνει νωρίτερα.....

ΥΓ: Εγώ πάντως θα είμαι online και σήμερα........

Oso afora ta parapano exo na diloso ta eksis ...

Dikeoma einai tou kathe xristi na apoxorisi apo to tour anapasa stigmi , den parakalame kanena , alla apo tin alli einai koroidia na mpeneis se ena tour kai na feugeis kai na paratas sta kria tou loutrou tous allous , ite na perneis meros kai na meineis tin mia kai na min mpeneis stin alli ! Diladi o
Host einai o m@l@k@s tis ipothesis ??? Giati ego (kai o kathe host ) tha prepei na mpenei kathe fora stin ora tou , kai i alli xalara ? Ego anelaba Host apla giana boithiso na anebei to tour kai gia tipote allo .
me exoun apogoiteusei os tora ta ekseis :
1) O Manos giati den stirizi to tour opos tha eprepe , einai to proto tour sto kanali tou kai den me exei rotisi 1 fora an exo kapio problima .... an thelo boithia ..... kai tote me tin istoria me ton Baggeli oute kan me rotise ti egine apla ipostirikse ton Baggeli . Mpori na trexei kai na min prolabenei
dekton .... alla re file blepeis exoume problima stis simetoxes kai esi proothis to tour tou 2006 ?????? to poso den ipologizi to tour afto einai apo ta logia tou pos otan krithei o protathlitis as stamatisoume kai na pame sto allo tour !! I M A R TO N !!!
2) O Andrea giati me tin megali empiria tou sta on-line game kai idika os Host anti na stiriksi to tour kai emena (os filo tou ) leei antio kai feugei !

Telos an kapios den tou aresei pou eimai Host to save to dino kai analambanei aftos Host !!

Telos meta tin teleftea ksenera pou fagame oloi na perimenoume 1:30 ta europaika pexnidia ton trion omadon tha parakalousa aftous pou pezoun ta europaika pexnidia na sinenesoun kai na ta pezei o ASS oste na min xathei allos xronos !! ( 1:30 ora perimename kai gia tous 3sas )

Y.p Thelo na euxaristiso ton Kosta pou me ekane na xaro kai ego me tin niki tou epi tis Aek , oxi giati nikise ton Baggeli ... giati me tin Kerkyra kerdise 0-4 mesa sto OAKA tin Aek ...! Me ekane kai emena na goustaro pou exo mikri omada . !!!

More
14 Oct 2005 23:00 #4007 by Evangelos
Εγώ ρώτησα για τα ματς του ΟΥΕΦΑ και μου είπατε πως τα παίζουμε όλα!
Ούτως ή άλλως αποκλείστηκα, οπότε συννενοηθείτε με Mike και John...

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αν κάποιος σκέφτεται πως ίσως κάποια στιγμή αποχωρήσει, να το κάνει από τώρα.....

Θέμα host δεν έθεσε κανένας, οπότε δεν το συζητάμε! :!:

Όσο για το τουρνουά, δεν περιμένω να το στηρίξει κανένας άλλος πέρα από εμάς που συμμετέχουμε με τις ομάδες μας!

Τέλος, να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον Κώστα για τη νίκη του επί της ΑΕΚ... :lol: Αρκεί να μη με διώξει η διοίκηση!

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
15 Oct 2005 12:48 #4021 by Μάνος Γρυπάρης
Ρίχνοντας μια ματιά στα Screenshots...
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... highlight=

Federico Vilar και Luis Moreira?
ΕεεεΛΛΛΛΛΛα μωωωωωωωωΡΡΡε! Ποιος Moreira μωωωωρε!

Γιατί δεν μας τα λέτε κι εμάς αυτά? Μόνο για την πάρτη σας, εεε? :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Oct 2005 14:54 #4026 by Giorgos
Moreira!!!! Super pektoura !! Ola ta lefta !!!!!
Vilar O kaliteros termatofilakas se xamili timi , mou exei peksei se Juve , Barca(opote xriastike ) kai itan statherotatos :)

More
16 Oct 2005 13:52 #4045 by Giannis
Kalisperizo katarxin olous sas !!

Oso afora to thema me ta europaika pexnidia ( giati tixenei na imaste europeei ) tha sineneso sto na ta pezoun oi ASS mas :) Se proti fasi den mou arese san idea alla otan perimena 2 paixnia ( Gauaro , Aek ) barethika eleina , fantastite tous allous pou perimenan 3 !!!! Elpizo kai o Mike na sinenesi oste na kilisi omara to Tournoua

Perimeno tin pempti giati exo na pekso me ton "Ipalilo" mou :D :lol:

Krhtike tha metsa Goalakia :wink: :wink:

More
16 Oct 2005 14:34 #4046 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω δεν εχω προβλημα να παμε holiday τα ευρωπαικα.Εξαλλου οπως ειχα τονισει και στην Αρχη ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ :D

More
16 Oct 2005 17:59 #4051 by Μάνος Γρυπάρης
Kάτσε γιατί δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα.
Το ξαναλέω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ και τα μηνύματα στο forum δεν τα διαβάζω όλα! Γι'αυτό ρε Γιώργο σε έβαλα υπεύθυνο. Και σε ότι έγινε με τον Βαγγέλη, τότε τελικώς στήριξα τον Anfield και τελικά ο egpap έμεινε Banned για 2 εβδομάδες από το post όπως αρχικά είχε ανακοινώσει ο Ανδρέας. Από εκεί και πέρα πριν από 3 μέρες λύσαμε το πρόβλημα με την πρόσβαση στην κεντρική σελίδα κι όπως είδες σου έδωσα πρόσβαση και μπήκες. Επίσης ήταν παράλειψή μου τόσο καιρό να μην σου δώσω πρόσβαση Mod στο Forum των Τουρνουά, σου έδωσα όμως τώρα.

Για το άλλο τουρνουά, του FM2006, τελικά οι συμμετοχές ήταν περισσότερες απ'ότι περίμενα (έχουν δηλωθεί και αρκετοί νέοι χρήστες). ’ρα εσείς που παίζετε εδώ δεν χρειάζεται να το αφήσετε. Απλά σας είπα να το τρέξετε λίγο γρήγορα κι αν κριθεί νωρίτερα ο πρωταθλητής, δεν χρειάζεται να περιμένετε το τέλος της σεζόν. Δεν είπα σε καμία περίπτωση να αφήσετε αυτό το τουρνουά. Είπα κατά λέξη "όταν κριθεί εδώ ο πρωταθλητής το αφήνετε".

ΥΓ1. Δεν παρακαλάμε κανέναν και όποιος θέλει παίζει. Όσοι την βρίσκουνε με ιστοσελίδες που είναι στην θέση Νο. 2,444,256 παγκοσμίως και που δεν εμπιστεύονται τους χρήστες τους για Moderators στο Forum ή δεν τους δίνουν πρόσβαση να γράψουν στην κεντρική σελίδα, ας πάνε εκεί και καλά να περάσουνε! Εγώ σας ξέρω χρόνια κι όποιος θέλει περνάει μια βόλτα και παίζει.
ΥΓ2. Σε ποια ημερομηνία βρίσκεστε τώρα?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)