Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fm Online:Superleague 2008

More
08 Nov 2007 17:40 #38660 by Μιχάλης Πλατάρης
Λοιπον επειδη γιορταζς σημερα :D θα πρεπει να βγαλω κατι φιλους εξω οποτε δεν μπορω...ελπιζω να με κατανοητε και αν μπορειτε να παιξουμε μια αλλη μερα για να αναπληρωσουμε το σημερινο κενο....

Γραψτε εδς ποτε μπορειτε και ΑΝ μπορειτε....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2007 20:07 #38666 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παιδες,στο νέο σπίτι που επιτέλους μπήκα δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ακόμη...Υπάρχει ενα μικρό ενδεχόμενο σήμερα το βράδυ να το έχω φτιάξει αλλα μικρό...Οπότε σήμερα μάλλον απων αλλα κανονικότατα και δριμύτερος απο βδομάδα.

Σορρυ κιολας που το γράφω και τελευταία στιγμή αλλα τρέχω και δεν φτάνω...

Edited:

Τώρα το είδα το μήνυμα,αφου ποσταρα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μιχάλη,οτι επιθυμείς και να σηκώσεις το....ch league στο τουρνουα... :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...

More
09 Nov 2007 11:35 #38672 by Alexandros Kapeleris
Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να πάρω μέρος στο παιχνίδι σας. Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχετε ξεκινήσει ήδη, αλλά ελπίζω να μπορώ να πάρω κι εγώ μέρος. Η ομάδα που θέλω να πάρω είναι ο Ατρόμητος. Ευχαριστώ

More
09 Nov 2007 16:38 #38679 by Yes
Replied by Yes on topic Fm Online:Superleague 2008

beastie\ wrote: εδω είμαι αλλά δεν ξερω για πιθανή μου διαθεσιμότητα για αυτο και δεν δηλώνω..

Βλέπω είσαι διάσημος κι εδώ πουλάκι μου! Αν ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα και πάρεις ομάδα τότε θα μπω κι εγώ για να σε μάθω λίγο μπάλα χεχεχε!

I\

More
09 Nov 2007 19:12 #38683 by Μιχάλης Πλατάρης
Λοιπον για να παρετε μερος δειτε προηγουμενες σελιδες που λεει πως θα κανετε αιτηση για το Τουρνουα.

Επειδη ξεκινησαμε δεν σημαινει κατι αφου ειμαστε ακομα 10 ιουλιου οποτε ανετα εχετε χρονο να παιξετε.

Ομως αφου χασαμε την Πεμπτη αυτη αν θελετε ενα διωρακι την Κυριακη το παιζουμε ανετα...γραψτε εδω οσοι μπορειτε...

More
09 Nov 2007 20:42 #38686 by Alexandros Kapeleris
1)Ατρόμητος
2)2Mbps
3)alkapelonis@yahoo.gr
4)alkapelonis@yahoo.gr

Εγώ το Σαββατοκύριακο δεν μπορώ. Από Δευτέρα αν θέλετε μπορώ.

More
10 Nov 2007 14:50 #38698 by Μάνος Αλιμπέρτης
Αν πουν οι υπόλοιποι οκ δεν έχω πρόβλημα αλλα έχω αυτο το Σ/Κ 2 μεγάλες εργασίες να τις τελειώσω οπότε καταλαβαίνεται...Οτι πουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι!

Everything that has a beginning has an end...