Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fm Online:Superleague 2008

More
25 Oct 2007 14:23 #38195 by Μιχάλης Πλατάρης
Ok Castillo οπως θες να ξερεις οποτε αποφασισεις οτι θες να παιξεις εμεις ειμαστε εδω :wink:

Παιδια επειδη στην αρχη ειπαμε Πεμπτη θα παραμεινει Πεμπτη γιατι δεν μπορουμε (πιστευω) ΟΛΟΙ να αλλαξουμε την ωρα που κανονισαμε για το FM...Σορρυ παιδες αλλα οποιους βολευει Πεμπτη...

Εχει μεινει μια θεση free μετα την αποχωρηση του Castillo. Οποιος θελει ΑΕΚ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2007 17:43 #38201 by Μιχάλης Πλατάρης
Λοιπον επειδη ο Profitis πνιγεται και επειδη δεν θα παιξουμε σημερα λεω να μαζευτουμε μια και καλη την αλλη Πεμπτη και να ξεκινησουμε...

Σορρυ που δεν σας ειδοποιησα πιο πριν αλλα αφου δεν ξεκιναμε δεν αξιζει να μπουμε msn...θα τα πουμε ολα οταν ξεκινησουμε για τους καινουριους...

Σορρυ και παλι που αργησα να ειδοποιησω και ειδοποιω τελευταια στιγμη...

More
27 Oct 2007 18:22 #38287 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μου ήρθε το παιχνιδάκι αν και δεν έχω προλάβει ακόμη να πολυασχοληθώ...Κατα 95% θα ειμαι Online την Πέμπτη για να παίξω (αργει τελικα λιγάκι η μετακόμιση μου προς φοιτητική εστία και για αυτο ενδέχεται να μου έχουν κόψει το net στο σπίτι,πολύ δύσκολο αλλα θα τους στείλω fax τέλη Οκτώβρη,συνηθώς δίνουν 1-2 μέρες καβάτζα μέχρι κιόλας να το πάρουν είδηση).

Everything that has a beginning has an end...

More
28 Oct 2007 10:59 #38299 by spiros
Replied by spiros on topic Fm Online:Superleague 2008
Παίδες, εγώ ψηνόμουν για να συμμετάσχω αλλά δεν μπορώ λόγω φόρτου διαβάσματος... Θέλει κανένας να παίξουμε ένα οι 2 μας, έτσι, για λίγο...???

More
28 Oct 2007 12:22 #38302 by Μάνος Γρυπάρης
ΟΧΙ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Αν κάποιοι κάθεστε μέσα το ΠΣΚ και δεν βγαίνετε για καφέ με φίλους ή με την κοπελιά σας οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε καμία περίπτωση.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη 22:00-00:00 καλά είναι. Στη μέρα θα κολλήσουμε. Όλοι σας αυτές τις ώρες σπίτι δεν κάθεστε?
Mike, στο 1ο post που άνοιξες φτιάξε την λίστα με τις ομάδες, τα e-mail και τα MSN να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις τόσο καιρό. Όποιος γράφει 1ος ομάδα την κατοχυρώνει και τότε μόνο μπαίνει στη λίστα. Όσοι ακολουθούν μπαίνουν από κάτω. Αν κάποιος κάνει 2 ή 3 συνεχόμενες απουσίες (το καθορίζετε εσείς) χάνει την ομάδα του και στη συνέχεια τηρείται σειρα προτεραιότητας βάση συμμετοχών για να την πάρει κάποιος άλλος αν θέλει. Μην το ζαλίζουμε το θέμα. Να κλείσουν οι συμμετοχές να τελειώνουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Oct 2007 13:13 #38304 by Ilias Diamantopoulos
paidia sto paixnidi o server pios tha einai kai ti

More
28 Oct 2007 15:09 #38313 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω θα ειμαι ο server...εχω 1Mbps συνδεση λογω του Κ*λοΟΤΕ αλλα δεν εχει σημασια μια χαρα παει το παιχνιδι στο online.

Τωρα σχετικα με τις συμμετοχες Μανο επειδη οπως ειδες αποχωρησε ηδη ενας δεν ξερουμε σιγουρα ποιοι ειμαστε. Η ουσια ειναι παντως οτι την Πεμπτη ξεκιναμε και οσοι δεν μπουν αδικαιολογητα χανουν την ομαδα τους...

More
28 Oct 2007 15:32 #38314 by Ilias Diamantopoulos
file mike ribo se esena

More
28 Oct 2007 18:47 #38321 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιδια σορρυ αλλα δεν θα μπορεσω να συμμετασχω στο τουρνουα.
Πνιγομαι και εγω καθε μερα.
Γυρευα τον Μικε στο μσν αλλα δεν μπορεσα να τον βρω και ετσι το γραφω εδω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις με τις συμμετοχες.
Ειχα την Λαρισα,οποιος θελει ας το πει στον Μικε να την παρει.

More
01 Nov 2007 13:23 #38444 by Μάνος Αλιμπέρτης
Kαλησπέρα συνάδελφοι managers...

Moυ κάναν μια μαλακία στην altec και μου κόψαν την σύνδεση νωρίτερα απο το κανονικο.Οι ίδιοι με πήραν τηλέφωνο ωστε να τους κάνω αίτηση ωστε να ξαναενεργοποιηθεί.Εννοείται οτι το έκανα και περιμένω οτι η σύνδεση το βράδυ θα ειναι οκ...Οπότε κατα 90% θα ειμαι μέσα το βράδυ διαφορετικά θα ξέρετε οτι απλα μου κάτσαν μαλακία και δεν το φτιάξαν ακόμη.(τώρα σας γράφω απο τα PCs του πολυτεχνείου....)

Everything that has a beginning has an end...