Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Παραγκα: Superleague 2007 (Ανακοινώσεις & Διαμάχες)

More
12 Nov 2006 14:19 #22203 by Andreas
Εγώ έχω να αναφέρω ότι η παράγκα ξαναεμφανίστηκε αλλά εξωαγωνιστικά . Ο Ολυμπιακός λόγω της δύναμης που έχει, λόγω της συμμετοχής του στο Champions League ,αγόρασε ότι υπήρχε στην αγορά χωρίς να το χρειάζεται . Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπειτα από την μεταγραφή Κωνσταντίνου υπάρχουν ακόμα μία με δύο κινήσεις που πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος να παλέψω για ό,τι μου αξίζει !

Καλή τύχη σε όλους !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2006 21:02 #22221 by Vagelis
Τις τελευταιες μερες αποχωρησαν απο την ομαδα του ΠΑΟΚ ο Μαρτσιν Μιετσελ εναντι 1.3Μευρω στην Λεγκια και ο Τονι Γκονζαλες 300Κευρω για την Αλαβες.
Για τον πρωτο λυπουμαστε ολοι στην ομαδα για την αποχωρηση του αλλα τα οικονικα δεδομενα που υπαρχουν στην ομαδα επι ημερων Γουμενου μας αναγκασαν στο να αποδεκτουμε αυτη την δελεαστικη προταση.

Με βαση τα εσοδα απο τις 2 μεταγραφες αποκτηθηκε ο Εστεμπαν Χερερα απο τον Ηρακλη για να καλυψη την απουσια του Μαρτσιν,ενω αναμενεται τις επομενες ημερες να υπογραψει με την ομαδα μας ο βουλαγαρος αριστερος χαφ Νικολαι Ντιμιτροφ.
Επομενοι στοχοι ειναι η αποκτηση ενος αμυντικου και επιτελικου μεσου και ισως ενος ακομα αμυντικου και επιθετικου.
Οι κινησεις αυτες θα ολοκληρωθουν μετα την 1/8 οποτε και θα ακυρωθει η μεταγραφη Ζεγκαρα(και θα ερθουν στα ταμεια μας 2Μ ευρω)αλλα και θα εχουν ολοκληρωθει και τα φιλικα τουρνουα με ομαδες ονοματα απο την Ευρωπη(και 7Μ ευρω θαχουν μπει στο ταμειο της ομαδας).

Απαντωντας στις δηλωσεις του προπονητη του Ολυμπιακου...απλα να του υπενθημισω οτι οπως και ο προκατοχος του κυριος Σουντοκου-Σολιντ το καλοκαιρι τα μεγαλα λογια μπορει να ενθουσιαζουν τους Τσουκαλαδες...αλλα απο τον Σεπτεμβρη και μετα τα παντα λεγονται στις γραμμες του γηπεδου.

Τελος παραφραζοντας γνωστο Ηρακλειδεα ραδιωφονικο παραγωγο:
Γιασεμακη Γιασουμη στειλε μου απτο Ηρακλειο μια μινιατουρα του Λιμανιου!

More
16 Nov 2006 17:38 #22354 by fotis gotsoulias
Oi metagrafes epityxies synexizontai kai o dromos gia tous epidoxous diekdikites fantazei dyskolos..

More
03 Dec 2006 22:59 #23174 by Anestis Raftopoulos
Ante na grayw kai gw mias kai ksexastike ayto to topic...anelava tn omada 24 augustou ara eixa xasei tis metagrafes....apoklistika apo tn dinamo.exasa 0-1.e,dn hksera kala tn omada.prwth kinish htan o PANTELIS KAFES POU APODEIXTIKE SKARTOS..ME ANTALLAGH TON HETTEJMAI.h allh kinisi htan o STELIOS ILIADIS apo to filaraki mou to trelo paoki...ta apotelesmata mou...AEL-AEK 1-0...ARIS-AEK 0-2..AEK-ATROMITOS 0-0 TO PAIXNIDI TO EPEKSE AYTO GIATI EIXA ARGHSEI NA MPW...OSFP-AEK 4-1...KANENA SXOLIO!!TWRA MATHAINW TN OMADA..EINAI H ARXI KAI EPETE H SYNEXIA...KALI TYXI SE OLOUS!!!!