Με αφορμη την προσληψη μου απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτη την δυσκολη περιοδο για την ομαδα θα ηθελα να δωσω το στιγμα μου και να θεσω τους στοχους της ομαδας για την φετινη χρονια.
Πακτσιδες,Παοκτσουδες και Παοκτσακια,
Η μερες του Βερζεβουλ...του υπερβαρου Αγρινιωτη διαχειριστη ειναι μετρημενες.Η μερα που η μεγαλυτερη ομαδα της Βορειου Ελλαδος...η ομαδα του Κουδα...του Γκουερινο..του αειμνειστου Γκιουλα Λοραντ...η ομαδα που ανεκαθεν αποτελουσε το προπυργιο της αντιστασης απεναντι στο αθηναικο κατεστημενο...θα αποκτησει τον ιδιοκτητη που τις αρμοζει και θα μπορει να αντεπεξελθει στις προσδοκιες και την δυναμικη του λαου του...πλησιαζει.
Σε αυτη την τοσο σημαντικη στιγμη η ομαδα δεν μπορει να μην δειξει την δυναμικη της.Ετσι με βαση τα παιδια του Κωστικου...την εμπειρια του Τεο Ζαγορακη(ακα REVOLUTION)...και μερικες μεταγραφικες κινησεις ουσιας στοχος για φετος ειναι το πρωταθλημα και το κυπελο.
Η περσυνη δευτερη θεση μας αφησε σιγουρα ικανοποιημενους(αν αναλογιστουμε τα εμποδια που μας εβαλε η παραγκα του Θειου)...αλλα για τον ΠΑΟΚ το ταβανι ειναι μονο η κορυφη.
Χρηματα φυσικα δεν εχουμε γιαυτο και εχω κλεισει 8 φιλικα παιχνιδια με ομαδες απο την ελιτ της ευρωπης που θα μας αποφερουν σημαντικα εσοδα.Επιπλεον ειναι στα σκαρια η πωληση του ποδοσφαιριστη Τονι Γκονζαλες εναντι του ποσου των 300Κ ευρω,του Μαρτσιν Μιετσελ εναντι 1.7Μ ευρω και παντοτε πωλειται ο Γιασεμακης(οποιος θελει ας τον παρει!!!).
Οι μεταγραφικες μας κινησεις εως τωρα ειναι κυριως παικτων που θα δωσουν βαθος και εμπειρια στην ομαδα:
1)Βασιλης Τσιαρτας-ΑΜC/L
2)Κωστας Κολτζος-D/WBL
3)Percy Olivares-DL
4)Abel Xavier-DR
5)Vecelin Velikov-SW/DC
Οι κυριες μεταγραφικες μας κινησεις θα γινουν μετα την 1/8/2006 οποτε και θα εχει ακυρωθει η μεταγραφη του Carlos Zegara και ετσι θα εχουν σωθει τα 2Μ τις μεταγραφης Ντουμιτρεσκου.
Καλη συνεχεια σε ολους και μια υπενθημιση προς των ΟΣΦΠ..οτι οσους παικτες και να φερει ο προπονητης του,απο την Τουμπα δεν θα περασει(οπως και περσυ).