Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Παραγκα: Superleague 2007 (Ανακοινώσεις & Διαμάχες)

More
09 Nov 2006 13:48 #22131 by Μιχάλης Πλατάρης
Εδω θα μπορουμε ολοι να γραφουμε νεα της ομαδας μας και πολλα ακομα οπως για μεταγραφες, παραγκα και ολες τις διαμαχες μας στο προπονητικο χωρο...

Ελπιζω να ανταποκριθειτε ολοι οι παικτες και να πεσει πολυ γελιο...

Ξεκιναω σε λιγο εγω πρωτος! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2006 14:11 #22133 by Μιχάλης Πλατάρης
Ο στοχος του Ολυμπιακου φετος ηταν ενας και μοναδικος: Να παρει πρωταθλημα παση θυσια.Ετσι και ο Σωκρατης Κοκκαλης,γνωστος και ως προεδρος του Ολυμπιακου η ως Προεδραρα,η ως Αγιος Βασιλης η πιο απλα Χο Χο Χο, ριχτηκε στο ψαξιμο για ενα προπονητη που θα μπορουσε να κανει αυτοτο στοχο πραγματικοτητα. Μετα απο πολυ ψαξιμο τον βρηκε! Και το ονομα αυτου: MikeRibo!!

Και ναι ο προεδρος με επελεξε τελικα για να κατευθυνω της ομαδα και να σηκωσω το κυπελλο και το πρωταθλημα.

Αρχικα βλεποντας την ομαδα καταλαβα πως...θελει ξεκαθαρισμα.Πολλοι οι παικτες, μερικοι απροσαρμοστοι και καποιοι που θα βρεθουν εκτος πλανων μου.Αποφασισα ποιοι θα ειναι αυτοι και στην συνεχεια ριχτηκα στο ψαξιμο...και ο λογος?Ενισχυση της ομαδας με παικτες που θα μπορουν να παρουν ενα πρωταθλημα μονοι τους.

Η ομαδα μου προσφερε αρχικα ΜΟΝΟ 8O

More
09 Nov 2006 14:34 #22137 by Vagelis

Με αφορμη την προσληψη μου απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτη την δυσκολη περιοδο για την ομαδα θα ηθελα να δωσω το στιγμα μου και να θεσω τους στοχους της ομαδας για την φετινη χρονια.

Πακτσιδες,Παοκτσουδες και Παοκτσακια,

Η μερες του Βερζεβουλ...του υπερβαρου Αγρινιωτη διαχειριστη ειναι μετρημενες.Η μερα που η μεγαλυτερη ομαδα της Βορειου Ελλαδος...η ομαδα του Κουδα...του Γκουερινο..του αειμνειστου Γκιουλα Λοραντ...η ομαδα που ανεκαθεν αποτελουσε το προπυργιο της αντιστασης απεναντι στο αθηναικο κατεστημενο...θα αποκτησει τον ιδιοκτητη που τις αρμοζει και θα μπορει να αντεπεξελθει στις προσδοκιες και την δυναμικη του λαου του...πλησιαζει.

Σε αυτη την τοσο σημαντικη στιγμη η ομαδα δεν μπορει να μην δειξει την δυναμικη της.Ετσι με βαση τα παιδια του Κωστικου...την εμπειρια του Τεο Ζαγορακη(ακα REVOLUTION)...και μερικες μεταγραφικες κινησεις ουσιας στοχος για φετος ειναι το πρωταθλημα και το κυπελο.
Η περσυνη δευτερη θεση μας αφησε σιγουρα ικανοποιημενους(αν αναλογιστουμε τα εμποδια που μας εβαλε η παραγκα του Θειου)...αλλα για τον ΠΑΟΚ το ταβανι ειναι μονο η κορυφη.

Χρηματα φυσικα δεν εχουμε γιαυτο και εχω κλεισει 8 φιλικα παιχνιδια με ομαδες απο την ελιτ της ευρωπης που θα μας αποφερουν σημαντικα εσοδα.Επιπλεον ειναι στα σκαρια η πωληση του ποδοσφαιριστη Τονι Γκονζαλες εναντι του ποσου των 300Κ ευρω,του Μαρτσιν Μιετσελ εναντι 1.7Μ ευρω και παντοτε πωλειται ο Γιασεμακης(οποιος θελει ας τον παρει!!!).
Οι μεταγραφικες μας κινησεις εως τωρα ειναι κυριως παικτων που θα δωσουν βαθος και εμπειρια στην ομαδα:
1)Βασιλης Τσιαρτας-ΑΜC/L
2)Κωστας Κολτζος-D/WBL
3)Percy Olivares-DL
4)Abel Xavier-DR
5)Vecelin Velikov-SW/DC

Οι κυριες μεταγραφικες μας κινησεις θα γινουν μετα την 1/8/2006 οποτε και θα εχει ακυρωθει η μεταγραφη του Carlos Zegara και ετσι θα εχουν σωθει τα 2Μ τις μεταγραφης Ντουμιτρεσκου.

Καλη συνεχεια σε ολους και μια υπενθημιση προς των ΟΣΦΠ..οτι οσους παικτες και να φερει ο προπονητης του,απο την Τουμπα δεν θα περασει(οπως και περσυ).

More
09 Nov 2006 17:07 #22145 by Maria
Πολυ σωστα μιλησες για ΠΑΡΑΓΚΑ. Και μαλιστα πριν αρχισει ακομα το πρωταθλημα. Ειχα αποφασισει να αποχωρισω αλλα το μετανοιωσα και υποσχομαι στον ιδρυτη της ΠΑΡΑΓΚΑΣ οτι θα με βρει μπροστα του.

Πανω απ ολα παντως σημασια εχει η συμμετοχη, ασχετα με το οτι η ομαδα μου ξεκιναει με μειονεκτημα. Παντως περιμενω με αγωνια την επομενη φορα που θα με βγαλεις ον χολιντει και το φιτνες των παιχτων μου να πεσει ακομα πιο πολυ.

Ελπίζω αν υπαρχουν κι αλλα κρυμενα μυστικα στο ονλαιν γκειμ να τα μαθουμε εγκαιρως και οσοι δεν εχουμε εμπειρια και να γινει με ισους ορους το πρωταθλημα. [/img]

More
09 Nov 2006 17:18 #22146 by Maria
Και αυτα τα κολπα των φιλικων με μπαρτσελονα, ρεαλ κτλ ευχομαι τα εσοδα που θα βγαλετε απο κει να τα δωσετε στους γιατρους και τους φυσιο της ομαδας σας. :twisted: ΠΑΝΙΩNIOΣ :twisted:

More
09 Nov 2006 18:18 #22147 by Andreas
H F(ootballmanager)ΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την 30ή Ιουλίου την πρόσληψη του Victor Munoz –εμένα- στην θέση του προπονητή. Αυτή η απόκτηση σκόρπισε χαρά κ αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων

More
09 Nov 2006 21:42 #22154 by Vagelis

MariaK\ wrote: Και αυτα τα κολπα των φιλικων με μπαρτσελονα, ρεαλ κτλ ευχομαι τα εσοδα που θα βγαλετε απο κει να τα δωσετε στους γιατρους και τους φυσιο της ομαδας σας. :twisted: ΠΑΝΙΩNIOΣ :twisted:

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΥΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΑΜC HUSHEIN MUMMIN ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...ΜΟΝΟ 50Κ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΠΡΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΓΙΑΣΟΥΜΗ(ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΩΝ).

More
11 Nov 2006 12:42 #22179 by Maria
καλα θα ηταν αντι για αυτη τη συμπαρασταση να πατε μια μερα διακοπουλες και οι υπολοιποι ετσι για να παιξουμε δικαια

More
12 Nov 2006 00:04 #22195 by Μιχάλης Πλατάρης
Ευκολα-απλα και αποτελεσματικα! Ο Ολυμπιακος μου εχει παρει το πρωταθλημα πριν καλα καλα αρχισει...

Ειμαστε ΜΟΝΟ αρχες Ιουλιου αλλα η ομαδα ειναι ηδη ετοιμη και στρωμενη για να πρωταγωνιστήσει σε εγχωριους τιτλους και σε Ευρωπη.

Η μεταγραφες ηταν πολλες αλλα οι πιο πολλοι εχουν την δυνατοτητα να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους.

More
12 Nov 2006 11:25 #22196 by fotis gotsoulias
Kαλημέρα και από εμένα..

Με την απομάκρυνση του τίμιου αλλά ανεναπρκή χεβιμεταλά Σάββα Κωφίδη απο τον πάγκο του γηραιου έρχονται μέρες δόξας για την ομάδα.Αυτό άλλωστε αποδυκνύει και το υπάρχον δυναμικό με τις πολλαπλές προσθήκες ποδοσφαιριστών που εχουν γίνει..(13 τον αριθμό παρακαλώ και είναι ακόμα αρχές Ιουλίου..