Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2ο GameWorld League Of Legends Tournament

More
23 Dec 2013 05:38 #137771 by Βασίλης Καλφούντζος
Εξήγησα σε όλους για ποιο λόγο έγινε αυτήν η αναστάτωση. Εχθές από τις 17:00 μέχρι τις 00:00 προσπαθούσα να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που μέχρι εκείνη την ώρα φαινόταν πως δε θα είχε. Στο συγκεκριμένο παίκτη από την ομάδα σου τον είχα ενημερώσει ότι θα είναι νωρίς οι αγώνες. Εγώ ο ίδιος δεν ήξερα τι ώρα θα γινουν οι αγώνες μιας και τελευταία στιγμή βρήκα τον τελευταίο άνθρωπο που χρειαζόμουν για να λυθεί το θέμα.

Το GameWorld από πλευράς του αντιμετώπισε το τουρνουά όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν. Όταν υπάρχουν 12 άτομα πάνω από το κεφάλι σου ο καθένας να ζητάει λύσεις τελευταίας στιγμής δε θεωρώ ότι είναι εύκολο να κάνεις κάτι παραπάνω.

Τέλος, ο τελικός γνωρίζατε όλοι ότι θα γινότανε στις 16:00 (από τη σχετική ανακοίνωση στη σελίδα). Επομένως, ήταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι τα υπόλοιπα match θα τρέχανε τουλάχιστον 1μιση ώρα πριν. Αυτό ωστόσο δεν έχει σημασία.

Το τουρνουά τελείωσε, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2013 22:28 #137840 by Οδυσσέας Τσιλιόπουλος
Χωρίς να θέλω να flame-arw το παιχνίδι τελείωσε 26-4 αν δεν κάνω λάθος πόσο πιο close θα μπορούσε να είναι , δεκτό ότι ίσως laggare το top σας αλλά με γενικό score αυτό δεν νομίζω να μπορούσε να σας κουβαλήσει μόνος του o jax
εκτός αυτού ο αγώνας δεχτήκαμε να αλλάξει ώρα από 14:00 σε 14:30 για να σας βολεύει
Just sayin :) καλή τύχη στα επόμενα

More
23 Dec 2013 23:10 #137847 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Φίλε, δεν σε παρεξηγώ, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις την σημασία αυτού που λες, μόνο και μόνο επειδή σου φάνηκε εύκολο. Είμαι πεπεισμένος ότι χωρίς first blood ο solo top σας θα έχανε από τον δικό μας, ή τουλάχιστον θα ήταν πολύ close και αυτό συνεπάγεται λιγότερα ganks που έγιναν kills σε όλο το παιχνίδι. Επίσης, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε επειδή στο pc που έκατσε δεν δούλευε το skype άρα εκτός από το lag δεν είχαμε ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα. Όλα αυτά μαζί μας έβαλαν σε άγχος και συνεπώς δεν παίζαμε κανονικά, δεν μπορούσαμε καν να πάμε για οποιοδήποτε objective. Και γιατί όλο αυτό? Επειδή δεν θέλατε να ξοδέψετε 10 λεπτά παραπάνω στο net σας ώστε να παιδί να μπορέσει να κάτσει ήρεμα στο pc και να φτιάξει ρυθμίσεις. Συγχαρητήρια για την νίκη, την επόμενη φορά δεν θα είστε τόσο τυχεροί και θα γίνει αγώνας 5 vs 5.

More
23 Dec 2013 23:17 #137849 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Και συγνώμη, δεν είναι ότι δεχτήκατε να αλλάξει ώρα ο αγώνας. O admin μας άφησε, και θα συνέχιζε να μας αφήνει να κάτσουμε να παίξουμε σαν άνθρωποι και στις 3 και στις 3 και 10 αν χρειαζόταν, αν δεν κλαιγόσασταν κάθε λεπτό στο chat.

Δεν δείξατε respect αλλά πετύχατε τον σκοπό σας φαντάζομαι.

Δεν είπαμε τίποτα, σας είπαμε και good luck στον τελικό, αλλά όχι να έρχεσαι να μας λες ότι ήταν stomp χωρίς να ξέρεις καν την κατάσταση στην οποία παίζαμε.

More
24 Dec 2013 00:27 #137853 by Οδυσσέας Τσιλιόπουλος
Την επόμενη φορά λοιπόν να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι γιατί και εμείς μάθαμε την ιδία στιγμή την ώρα που θα παίζαμε αλλά είχαμε Checkarei σε πιο net θα πάμε και ποία pc έχουν μικρόφωνο , ο λόγος που "Kλαιγόμασταν" ήταν γιατί ήμασταν στο net από 13:40 δεν περιμέναμε τελευταία στιγμή να βρούμε net και PC
Οπότε πριν κατηγορήσεις το gameworld ότι δεν είχε καλή οργάνωση σκέψου πόσο καλή οργάνωση είχατε εσείς
Εκτός αυτού στον τελικό η αντίπαλη ή η δικιά μας ομάδα κάθε φορά που είχε κάποιο πρόβλημα ζήταγε pause και σταματάγαμε το παιχνίδι για όσο χρειαζότανε στο 2ο αν δεν κάνω λάθος είχαμε pause για 20 λεπτά
ΥΓ: Εσείς δεν δείξατε respect γιατί δεν ήσασταν έτοιμοι στην ώρα σας και περιμέναμε μέχρι τις 14:45 αγώνα είπαμε να παίξουμε όχι να πάμε για καφέ

More
24 Dec 2013 00:51 #137855 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Το παλικάρι βρήκε το gnet της γειτονιάς του κλειστό και του δίναμε οδηγίες μέσω τηλεφώνου για το που θα βρει ανοιχτό internet cafe. Δεν φταίμε εμείς που το gnet αποφάσισε να κλείσει σε άκυρη στιγμή, ούτε που του έκοψαν το internet εκείνη την συγκεκριμένη μέρα. Αυτός είναι ένας λόγος που άργησε να μπει αρκετά.

Τέλος πάντων, δεν ήθελα να επιτεθώ σε κανέναν, αλλά το σκόρ σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν παίζει κανέναν ρόλο. Δεν είναι ότι θα μας έκανε carry ή κάτι τέτοιο, απλώς μιλάμε για εντελώς διαφορετική κατάσταση.

More
24 Dec 2013 01:08 #137857 by Οδυσσέας Τσιλιόπουλος
Ούτε εγώ ήθελα να επιτεθώ σε κάποιον απλά θα μπορούσατε να το είχατε checkarei ;)

More
24 Dec 2013 11:52 #137887 by Αγησίλαος Γεωργούλιας
Ο καθενας λεει οτιναναι , εγω ειμουν standby απο τις 12 και ενημερωθικα μεσω τηλεφωνου, επειδη επεσε το net λογω οτε ,οτι τελικα παιζουμε στις 4, και μετα ξανααλλαξε η ωρα , γιατι αυτο να ειναι κακη οργανωση της ομαδας μου ? Απο εκει και περα ολα πηγαν στραβα , το πλησιεστερο νετ ηταν κλειστο , το αμεσως επομενο , με το που καθισα , δεν δουλεβε τιποτα ουτε skype ουτε ο πινακας ελεγχου , το ποντικι ειχε οτιναναι ρυθμισεις, εγω αγχωθικα γιατι κανατε σαν μικρα παιδακια και bitcharate για να παρετε free win , οποτε δεν ειχα χρονο ουτε restart to pc να κανω γιατι κλαιγοσασταν ,το παιχνιδι ηταν επι της ουσιας 4v5 , ολα αυτα τα προβληματα δεν θα υπηρχαν αν ηξερα την σωστη ωρα εξαρχης , απο εκει και περα εμαθα 2παρα10 οτι παιζουμε 2..., και που βρηκα ανοιχτο νετ δλδ τυχερος ειμαι....

More
24 Dec 2013 21:03 #137937 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Να και το VOD του τελικού του LoL.Δυστυχώς ξεκινάει λίγο αργά μέσα στο πρώτο παιχνίδι αλλά υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με το stream :(

[youtube:3b8yfyzs]
[/youtube:3b8yfyzs]

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
24 Dec 2013 22:37 #137948 by Χριστιάνα Θάνου
Ο Παντελης για μενα ειναι απο τους καλυτερους commentators ακομα και αν αυτη ηταν η πρωτη φορα που εκανε κατι τετοιο.