Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2ο GameWorld League Of Legends Tournament

More
12 Dec 2013 16:08 #136870 by Λάζαρος Καγιόγλου
Σε εμας ο support μας εκανε αλλαγη ονοματος στο LOL και πλεον δεν λεγεται SorryIAmpro13 αλλα λεγεται Wrulez WarninG, Παρακαλω να σημειωθει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2013 18:28 #137240 by Βασίλης Καλφούντζος
Ανακοινώθηκαν οι ώρες του Τουρνουά. Παρακαλώ διαβάστε τις.

Σημ. Θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο Mumble του GameWorld για να γίνει η οργάνωση. Αν κάποιος παίκτης από κάποια ομάδα δεν είναι μέσα στην ώρα έναρξης του αγώνα θα δίνεται διορία άλλα 10 λεπτά. Αν πάλι δεν μπει, η νίκη θα κατοχυρωθεί στην αντίπαλη ομάδα.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
19 Dec 2013 23:25 #137524 by george rampo
εγω εχω δηλωσει αλλαγη απο τις 10 του μηνα αλλα δεν εγινε ? dafuq

More
20 Dec 2013 01:35 #137527 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Νομίζω δεν γίνονται άλλες αλλαγές. Εγώ ζήτησα να προσθέσω subs επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μέσα και δεν με άφησαν.

More
20 Dec 2013 03:19 #137532 by george rampo

IloveGames wrote: Νομίζω δεν γίνονται άλλες αλλαγές. Εγώ ζήτησα να προσθέσω subs επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μέσα και δεν με άφησαν.

μπορεις να δεις ποτε εκανα τις αλλαγες στο ποστ μου. (πρωτο πρωτο) απλα επειδη το εκανα επεξεργασια μαλλον δε το ειδε κανεις. 2 μερες πριν την προθεσμια

More
20 Dec 2013 20:34 #137559 by Βασίλης Καλφούντζος
Ανακοινώθηκαν οι ώρες και οι αγώνες του 2ου γύρου.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
21 Dec 2013 16:22 #137606 by Αγησίλαος Γεωργούλιας
Σημερα ειμαστε ετοιμες οι ομαδες περιμενουμε εγκριση απο καπoιον admin .

More
22 Dec 2013 15:36 #137702 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Nachos With Cheese vs Rolled
Νικήτρια ομάδα:Rolled

Katarameni Asximia vs Your Fault My Win:
Νικήτρια ομάδα:Your Fault My Win

Ακολουθεί ο μικρός τελικός μεταξύ Nachos With Cheese και Katarameni Asximia,και στις 4,ζωντανά από το κανάλι του GameWorld στο twitch.tv,ο μεγάλος τελικός Rolled vs Your Fault My Win,σε περιγραφή Παντελή Δασκαλέλου και Χριστιάνας Θάνου!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
22 Dec 2013 22:33 #137740 by Λεωνίδας Κοτζιάς
Μπραβο στις ομαδες παιδες συγχαρητηρια και καλοφαγωτα τα RP! :)

More
23 Dec 2013 00:59 #137753 by Agiorgitis Angelos
Next time καλύτερη οργάνωση, παιδιά. Η απουσία admin το Σάββατο προκάλεσε σύγχυση η οποία εκτός των άμεσων συνεπειών (ένα ή δύο παιχνίδια της φάσης των 8 δεν έγιναν όταν έπρεπε) snowballαρε και την Κυριακή, όταν στις 1:50 το μεσημέρι μάθαμε ότι παίζουμε στις 2 (!) και όχι στις 4. Δεν μπορώ να ισχυριστώ με σιγουριά ότι θα νικάγαμε τον ημιτελικό μας αν γινόταν σωστά η διαδικασία, αλλά αναμφίβολα το game θα ήταν πολύ πιο close μιας και δεν θα παίζαμε με το handicap ενός παίχτη μας να είναι πρακτικά ανύπαρκτος διότι έφυγε άρον-άρον και μπήκε στο πρώτο νετ που βρήκε μπροστά του. Και γενικά το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στην οργάνωση του τουρνουά αφού σήμερα ήταν online στο Mumble από νωρίς ο Blackfeather και έδωσε διευκρινίσεις, αλλά η έλλειψη επικοινωνίας και συννενόησης σχετικά με τα brackets και τις ώρες.

Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε και δεν έχει σημασία τώρα πια, απλά για το επόμενο τουρνουά να θυμάστε ότι αν θέλετε να το πάρει το community στα σοβαρά πρέπει κατ'αρχάς να το πάρετε εσείς απ'το Gameworld στα σοβαρά.

Κλείνοντας, μπράβο στις ομάδες που τα πήγαν καλά, ο ανταγωνισμός ήταν πιο δύσκολος απ'το 1ο τουρνουά και το μέσο παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.