Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Minecraft Server

More
05 Nov 2013 19:41 #134916 by darkinject0r
Παιδιά όπως έχω ξαναπεί σε άλλο μου τοπικ αλλά δεν το βρίσκω, ειναι η πρόταση κατα τη γνώμη μου να μετατραπεί σε full non bukkit vanilla. Ακριβώς όπως στην αρχή. Για να προλάβω κάποιες πιθανές αντί προτάσεις για τον ήδη υπάρχον server. Δεν έχουμε τη πληθώρα του κόσμου έτσι ώστε να σκεφτεί κάποιος, ότι θα καταστραφεί όλος ο σέρβερ και θα θυμίζει "καμένη" γη. Ειναι δηλαδή αυτή η απόλυτη ελευθερία, κατα την οποία δίδεται στο χρήστη, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ως επακόλουθο αναγκάζει κατα μια έννοια εν μέρη τους παίχτες να καλυτερεύσουν γενικά στην ανάγκη τους για να προστατευτούν καθώς και να επιβιώσουν παράλληλα. Ελπίζω να σας βρω σύμφωνους.

imject0r-.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2013 20:17 #134917 by Αποστόλης Αναστασίου

Ειναι δηλαδή αυτή η απόλυτη ελευθερία, κατα την οποία δίδεται στο χρήστη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακριβώς . Ναι όντως δεν υπάρχει πληθώρα παιχτών αλλά σαν σέρβερ ενός Website υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το αφήσουμε Bukkit Server . Οι λόγοι για να σου εξηγήσω είναι οι εξής :
1) Μετά σε περίπτωση που αυξηθούν οι χρήστες , δεν θα έχουμε εύκολα το καλωσόρισμα ενός Bukkit Server γιατί πολύ απλά θα έχετε ήδη χτίσει τα σπιτάκια σας και θα δυσφημίζετε τον σέρβερ .
2) Έστω ότι αυξάνετε ο πληθυσμός χρηστών του σέρβερ , δεν θα θυμίζει καμένη γη όπως λες εσύ μετά ;
3) Η εμφάνιση που θέλουμε να δώσουμε στον σέρβερ μετράει -> για την ομορφιά του σέρβερ , για επιπρόσθετες λειτουργίες , για τις διαφημίσεις και και και ...
4) Η ελευθερία των χρηστών όπως ανέφερες πιο πριν συνεπάγεται σε Griefing , καμένη γη , κλέψιμο αντικειμένων και χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε εύκολα τους άτακτους χρήστες οπότε δεν θα τιμωρούνται .

Καταλήγω , ότι δεν μπορεί ένα σέρβερ που έχει την δύναμη να πάρει κόσμο τουλάχιστον 10 ατόμων και άνω να τον κάνω Non Bukkit .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
09 Nov 2013 08:03 #135032 by Φαίδων Μαρκόπουλος
Γιατι για 2 μερα ειναι οφ ο Server kai μου βγαζει pinging

More
09 Nov 2013 09:33 #135035 by Αποστόλης Αναστασίου
O SERVER ΈΧΕΙ 1.7.2 !!
Ο σέρβερ για το βράδυ τις 09.11.13 δεν ήταν ανοιχτος γιατί δέχτηκε κάποιες αλλαγές και σε λίγο θα δεχτούμε και Builders . Για να γίνει κάποιος Builder θα πρέπει να συμπληρώσει την ακόλουθη φόρμα :
docs.google.com/forms/d/1lQgaM0 ... k/viewform
Οι Builders θα έχουνε δικαιώματα να χτίσουνε σε έναν κόσμο για Builders ο οποίος θα είναι πανομοιότυπος με τον κανονικό και κάθε τόσο θα αναβαθμίζετε ο κανονικός από τον κόσμο των Builders . Με λίγα λόγια θα μοιράζονται τις ιδέες τους με εμάς και θα διακοσμήσουν τον σέρβερ . Για πολλά άλλα αναμένεται .

More
09 Nov 2013 11:50 #135038 by Αποστόλης Σαρρής
Παιδία από τότε που έγινε ο server 1.7.2 δεν λειτουργούν τα commands , πέθανα και δεν μπορώ να πάω ούτε στο σπίτι μου ούτε πίσω , ούτε στο survival
Φτιαξτε το πλζ

More
09 Nov 2013 13:19 #135041 by Αποστόλης Αναστασίου
Το πρόβλημα έχει πλήρως λυθεί . Ο σέρβερ καθημερινά θα δέχεται αναβαθμίσεις παντός τύπου (εμφάνιση , plugins , νέα configurations και άλλα μη εμφανή ) και θα επιβλέπεται από την ομάδα του Gameworld MC . Για οποιοδήποτε πρόβλημα στείλτε προσωπικό μήνυμα ή γράψτε ένα post .

More
19 Nov 2013 14:19 #135381 by Αποστόλης Αναστασίου
Οι χρήστες sOLEVo και paonikos3 έφαγαν BAN λόγο της αναιδέστατης συμπεριφοράς τους και εξαιτίας του Griefing . Οι χρήστες αυτοί μιλούσαν με άσχημο τρόπο στους υπόλοιπους χρήστες του Server καθώς και διέπραξαν Griefing & Stealling δυο φορές

More
01 Dec 2013 16:04 #135754 by Ηρακλής Μπογιατζιου
Γεια σας. Εχω ενα προβληματακι με το server σας στο Minecraft.
Μου γραφει: Failed to login: Invalid session (Try restarting your game)
Τι πρεπει να κανω;
Ευχαριστω

More
25 Dec 2013 19:04 #137997 by Αποστόλης Αναστασίου
Λοιπόν δοκίμασε να το ανοίξεις με άλλον Launcher ή να κάνεις Restart το Minecraft το οποίο δεν είναι πάντα μια λύση . Άμα χρησιμοποιείς άλλον Launcher όπως το MagicLauncher αντί του κανονικού θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τον κανονικό Launcher από το Minecraft.net . Ζητώ Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ο χρόνος που μου διατίθεται δεν είναι περίσσιος .

More
06 Jan 2014 13:05 #138643 by O Kaliteros Stathis
παιδια ο server laggari λιγο !!!! τα portals .... Δεν Βλεπω Και Πολυ Κοσμο....