Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Minecraft Server

More
21 Aug 2013 13:37 #130734 by Μάνος Γρυπάρης
Περιμενε λιγο. Θα μπει ο Βασιλης να σου πει σε λιγη ωρα σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2013 21:25 #130963 by spiros619
καλησπέρα,απότι βλέβω στον server δεν έχει γίνει τίποτα.Εάν δεν έχετε χρόνο και δεν προλαβένετε θα ήθελα να βοηθήσω...

More
26 Aug 2013 01:40 - 16 Apr 2017 03:32 #131008 by Βασίλης Καλφούντζος
Ανακοίνωση

Ο σερβερ αλλάζει και από Non-premium γίνετε premium. Αυτό σημαίνει πως για να παίξετε θα πρέπει να έχετε αγορασμένο το παιχνίδι.

Τελειώσαμε και με τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και τώρα προχωράμε στις αισθητικές αναβαθμίσεις.

Eπίσης, ο server θα είναι σε survival mode ώστε εσείς οι παίκτες να αφιερώσετε χρόνο για να χτίσετε το χάρτη.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε παίκτες είτε να γκρεμίζουν αυτά που φτιάξατε είτε να βρίζουν είτε γενικότερα να προσβάλλουν για να τιμωρηθούν θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:
1) post με screenshot εδώ
2) Συνοπτικά να μας εξηγήσετε τι συνέβη πιο πριν.

Θα εξετασθεί η περίπτωση και ο παίκτης θα τιμωρηθεί αναλόγως.

Θερμή παράκληση να μη ζητάτε να γίνετε Mods/Admins. Ανάλογα με το πόσο θα βοηθήσει ο καθένας σας στην ομαλή λειτουργία του σερβερ θα κριθεί και θα αποφασισθεί αν θα γίνει ή όχι.

Υ.Γ
Δείτε στο αρχικό ποστ πληροφορίες για το πως θα συνδεθείτε.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]
Last edit: 16 Apr 2017 03:32 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Aug 2013 14:45 #131036 by spiros619
για ποιο λόγο τον έκανες premium?Το ηέρεις ότι και τα 10 παιδιία που έπαιαζαν είχαν cracked version?και είδες και τι έχουν κάνει μέχρι και φάρο φια βρίσκουν το αρχικό σημείο αυτόι που χάνονται.....Έχεις μπει καθόλου στον server να δείς ?Σε παρακαλώ απάντησε μου ....

More
26 Aug 2013 14:50 #131039 by Βασίλης Καμακάρης

spiros619 wrote: για ποιο λόγο τον έκανες premium?Το ηέρεις ότι και τα 10 παιδιία που έπαιαζαν είχαν cracked version?και είδες και τι έχουν κάνει μέχρι και φάρο φια βρίσκουν το αρχικό σημείο αυτόι που χάνονται.....Έχεις μπει καθόλου στον server να δείς ?Σε παρακαλώ απάντησε μου ....

Οι cracked servers είναι παράνομοι. Δεν μπορεί το GameWorld να σηκώσει παράνομο server διότι κινδυνεύει από κλείσιμο σε αυτή την περίπτωση!

15 ευρώ κοστίζει το Minecraft τη στιγμή που άλλα games κάνουν 50 και 60. Επίσης για να μην μπαίνουν οι griefers όπως χθες, το Premium είναι η καλύτερη λύση.

More
26 Aug 2013 14:52 #131040 by spiros619
ο χάρτης έχει αλλαχθεί?

More
27 Aug 2013 01:11 #131085 by Βασίλης Καλφούντζος
Νομίζω η απάντηση του Βασίλη ήταν αρκετή για να εξηγήσει το λόγο που γυρίσαμε σε Premium. Μέχρι να βρούμε τρόπο να διορθώσουμε τέτοιου είδους griefing ο server θα είναι μόνο για Premium Minecraft Users.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
28 Aug 2013 00:10 #131152 by Frank
Replied by Frank on topic GameWorld Minecraft Server
Eλιωσα ενα 3-4ωρο σημερα.

Το μονο που με χαλαει ειναι το τσατ, τα πιτσιρικια που κλαιγονται και ο x που μπαινει στο σπιτι/περιοχη του y και αλληλοσκοτωνονται και κλαιγονται ξανα μετα και που ειναι το σπαθι μου και ποιος σκοτωσε το γουρνουνι μου κλπ. Τα προβληματα σας να τα λυνετε μεσω του υπευθυνου του server, να ριξει 2-3 ban να στρωσει ο server.

Κατα τα αλλα ολα καλα, τα υπολοιπα παιδια που πετυχα μεσα ηταν κομπλε και εχει μελλον ο server. Απλα ξανακοιταξτε το ολο premium cracked γιατι κατι μ λεει οτι ειναι cracked ακομα :P

More
28 Aug 2013 21:02 #131246 by Nikos Panagiotidis
Admins, ήθελα να αναφέρω ανίθικη συμπεριφορά 2 παιχτών , τα ονοματά τους : alexcommentsgr + aggelso ...griefaroun άσχημα !!!

More
28 Aug 2013 21:34 #131248 by spiros619
Καλησπ΄έρα αυτά τα δύο άτομα κλέβουν και γρκεμίζουν συνέχεια ...alexcommentsgr + aggelso