Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTP Clan: Λίστα μελών

More
05 Dec 2011 14:19 #102443 by Powell
Ειδα 2 βιντεακια απο χθες που παιζαμε.. ελιωσα!!:Ρ Να ξαναπαιξουμε. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2011 17:54 #102463 by Γιάννης Πετρόπουλος
χμμ, παιζετε μονο rpg games? αν παιξετε κανα free fps (πχ teamfortress 2) το πιθανοτερο να σας κανω και εγω παρεα.

p.s. Δεν εχω καποιο προβλημα με τα rpg, αλλωστε εχασα 3,5 χρονια απο τη ζωη μου παιζοντας lineage 2 και aion, αλλα τωρα πια δεν ειμαι σε διαθεση να αφιερωσω πολυ χρονο σε mmo games.

p.s.2 Το Teamfortress 2 εχει γινει free to play, διατιθεται μεσω steam σε οσους κανουν λογαριασμο εκει ανεξαρτητως αν εχουν αγορασει καποιο παιχνιδι ή οχι.

More
05 Dec 2011 21:48 #102481 by Άγγελος Φασούλης
Την Κυριακή έγινε πρόταση για free to play fps για να τραβήξουμε και βιντεάκια για το site. Άμα θες μπες αυτή την Κυριακή στο Mumble μετά το Quiz για να κανονίσετε.

More
01 May 2012 17:30 #107358 by Βασίλης Δρέττας
Τι θα λεγατε το Σ/Κ που μας ερχετε να παιζαμε hybrid beta στο xbox 360. Δεν το εχω δοκιμασει το παιχνιδι αλλα μπορει να ειναι καλο. Καλο θα ηταν να καναμε μια δημοσκοπηση για να δουμε ποσοι προτειμανε xbox ποσοι pc και ποσοι ps3.
[youtube:1dsiqg3h]
[/youtube:1dsiqg3h]

More
01 May 2012 18:14 #107361 by Kostas Milonas
Μεσα ειμαι για το 360 :)

Για οσους δεν εχουν Beta keys, προλαβαινετε να πατε στο Gamespot στο παρακατω link και να παρετε ενα:

www.gamespot.com/event/codes/hybrid-beta/

Πρεπει να εχετε ηδη λογαριασμο εκει ή να δημιουργησετε ενα δωρεαν. Για να εξαργυρωσετε τον κωδικο που θα λαβετε θα χρειαστει να εχετε ή να δημιουργησετε ενα US Xbox Live account και να το κατεβασετε απο εκει, μετα θα παιζει κανονικα στο ελληνικο account σας.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 May 2012 22:21 #107368 by 1
Replied by 1 on topic GTP Clan: Λίστα μελών
To Hybrid παίδες είναι fps έτσι;

Πως μπορείτε τα fps σε κονσόλες βρε;; :twisted:

More
01 May 2012 22:43 #107371 by Kostas Milonas
Το Hybrid Shooter ειναι, αλλα third person οχι first. Σιγουρα δε συναγωνιζεται το χειριστηριο τον συνδυασμο keyb/mouse, αλλα ειναι μια playable εναλλακτικη.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 May 2012 22:46 #107372 by 1
Replied by 1 on topic GTP Clan: Λίστα μελών

asmilon wrote: Το Hybrid Shooter ειναι, αλλα third person οχι first. Σιγουρα δε συναγωνιζεται το χειριστηριο τον συνδυασμο keyb/mouse, αλλα ειναι μια playable εναλλακτικη.

Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ σχεδόν με τίποτα fps με χειριστήριο. To ME2 τερμάτισα στο ΧΒΟΧ και αυτό με τα χίλια ζόρια.. :P

More
02 May 2012 15:08 #107391 by Βασίλης Δρέττας
Εμενα πλεον με βολευει πολυ περισσοτερο το χειρηστιριο. με ποντικι δεν μπορω να κανω τιποτα. Οποιος θελει να παιξει το hybrid αλλα δεν εχει beta key μπορω να του δωσω εγω. απλα στειλτε μου pm

More
04 May 2012 07:42 #107447 by spartan117
Αμα ειμαι εδω το Σ/Κ θα παιξω και εγω hybrid.