Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTP Clan: Λίστα μελών

More
16 Oct 2011 16:31 #100274 by Σπύρος Λούης
GR Gameworld Rules

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2011 11:38 #100290 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Είμαστε GTP όνομα και πράγμα χχεχεεχχεχεε!

More
25 Oct 2011 04:34 #100623 by Μάνος Γρυπάρης
Οι εγγραφές άρχισαν!
Κάνετε reply με βάση τις πληροφορίες που γράψαμε στο 1ο post.

Αυτή την Κυριακή πάμε για Fallen Earth

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Nov 2011 20:42 #101131 by eliminator
GTP Clan: Fallen Earth

Απίστευτο κάψιμο. Δείτε την εμπειρία μας.

Την Κυριακή στις 16:00 η GTP Clan συγκεντρώθηκε στο Mumble , όπου και παίξαμε Fallen Earth. Και θα συνεχίσουμε να παίζουμε κάθε Κυριακή από τις 16:00 και μετά.

Πρόκειται για ένα MMORPG το οποίο έγινε πριν από λίγες ημέρες free-to-play. Έχει real-time σύστημα μάχης, όπως το Darkfall και post-apocalyptic σκηνικό, με περιβάλλον και όπλα που θυμίζουν Fallout 3 . Το σύστημα ανάπτυξης περιέχει levels και σας δίνει την ευκαιρία να κατανείμετε AP points τόσο σε attributes όσο και σε ξεχωριστά skills. Τα AP points τα κερδίζετε όχι μόνο σε κάθε level up, αλλά και μετά από την ολοκλήρωση κάποιου quest. To crafting system είναι πλούσιο και θυμίζει επίσης Darkfall, καθώς δημιουργείτε από οπλισμό μέχρι και ολόκληρα οχήματα. Όσο για το σύστημα PvP...ακόμα το ψάχνουμε. Για όσους ενδιαφέρονται βρισκόμαστε στην τρίτη πόλη (C.L.I.N.T.O.N. Farm) και παίζουμε κάθε Κυριακή στις 16:00.

[youtube:31dnvnbm]
[/youtube:31dnvnbm]

Για να μπείτε στην παρέα μας κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

Users

More
13 Nov 2011 15:09 #101349 by Nick Verras
Zaylen (MSN: zaylen@hotmail.com , Skype: deathsold13r@hotmail.com )

Θελω πολυ να συμμετεχω γενικα, απλα σημερα δν μπορω λογο αγωνα.. ελπιζω να λιωσουμε συντομα μαζι ^^

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
20 Nov 2011 20:31 #101659 by Μάνος Γρυπάρης

Zaylen wrote: Zaylen (MSN: zaylen@hotmail.com , Skype: deathsold13r@hotmail.com )

Θελω πολυ να συμμετεχω γενικα, απλα σημερα δν μπορω λογο αγωνα.. ελπιζω να λιωσουμε συντομα μαζι ^^

Σε έχουμε κάνει add στο MSN και δεν σε βλέπουμε online. Επίσης αν θυμάμαι ήσουν και στο Quiz αλλά στις 16:00 που ξεκινήσαμε βγήκες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Nov 2011 22:29 #101671 by Άγγελος Φασούλης

GTP Clan: Fallen Earth Μέρος Β'

Διασκεδάσαμε απίστευτα στο Fallen Earth και πάμε γι' άλλα...

Τόσο σήμερα, όσο και την προηγούμενη Κυριακή, η GTP Clan διασκέδασε για άλλη μια φορά με το Fallen Earth, το οποίο έγινε προσφάτως free-to-play. Τα παρακάτω βίντεο αποδεικνύουν έμπρακτα το πόσο καλά περάσαμε.

[youtube:wjzak1wh]
[/youtube:wjzak1wh]

Το σύστημα μάχης είναι real-time, ενώ οι δυνατότητες για crafting είναι ατελείωτες. Επίσης το level up και η απόκτηση experience σας βάζουν να κατανείμετε τους πόντους στα attributes και τα skills που επιθυμείτε. Από εκεί κι έπειτα όμως, τα quests διαπιστώσαμε ότι είναι ολίγον βαρετά και ασαφή στο θέμα του crafting.

Σκεφτόμαστε λοιπόν να αφήσουμε προς το παρόν το παιχνίδι και να δοκιμάσουμε κάτι το διαφορετικό, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι free-to-play. Περιμένουμε τις προτάσεις σας με σχόλια ή σε αυτό το topic .

More
23 Nov 2011 22:07 #101804 by Χρήστος Μπάρδας
1)xrhbard@gmail.com
2)e.x.core@hotmail.com
3)zetsubochris (den mpainw sxedon pote)

προτείνω το warhammer online, είναι πια ftp, έχει full pvp από το πρώτο lvl και λέει για λιώσιμο κάποιων ωρών περισσότερο από το lotro πχ. που θέλει grindarisma μέχρι να πεις κάτι κάνω.

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

More
23 Nov 2011 22:19 #101806 by Nick Verras

Manos wrote:

Zaylen wrote: Zaylen (MSN: zaylen@hotmail.com , Skype: deathsold13r@hotmail.com )

Σε έχουμε κάνει add στο MSN και δεν σε βλέπουμε online. Επίσης αν θυμάμαι ήσουν και στο Quiz αλλά στις 16:00 που ξεκινήσαμε βγήκες.

ναι εχασα και στεναχωρηθηκα χαχα! ^^ θα ειμαι σιγουρα αυτη την κυριακη γιατι τν προηγουμενη ειχα ενα θεματακι..εξαλλου το fallen earth δν παλευοταν, sorry team =/, εγω προτεινω DC universe online εγινε τσαμπε προσφατα, τσεκαρετε το.. και το warhammer θα ηθελα να το δοκιμασω πολυ, συμφωνω πολυ στην ιδεα .. απλα οτι αποφασίσουμε να το πουμε κανα δυο μερες νωρίτερα να εχω κατεβασει το client ^^

Υ.Γ. χιλια συγνωμη φιλε μανο , το msn ειναι zaylen0@hotmail.com
μου ξεφυγε -.- για αυτο δν το ειδα.. περιμενω συντομα friend request .. =]

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
28 Nov 2011 14:06 #101969 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, σας είδαμε την Κυριακή. Μπορώ να πω ότι παίξατε απίστευτα. :mrgreen:

Πρώτα δηλώστε τις πρώτες παρουσίες και μετά ευχαρίστως προτείνετε ότι θέλετε. Μέχρι τώρα όσοι έχετε προτείνει κάτι δεν έχετε εμφανιστεί ούτε μία φορά. Όσο για το Warhammer Online...ήταν ένα WoW clone πραγματικά για γέλια.

Προτιμώ να δοκιμάσουμε το Lineage II: Goddess of Destruction ( γίνεται free-to-play πλέον ), όπως πρότεινε κι ο Γιάννης χθες. Παρότι μπορεί μετά από χρόνια να μου φανεί μούφα, τουλάχιστον θα έχει πιο ευχάριστο gameplay.

Μέχρι την Κυριακή όμως δεν θα έχει βγει άρα ή Fallen Earth ή κάτι άλλο. Το DC Universe Online το έχω παίξει κι είναι αποτυχημένο σχεδόν σε όλους τους τομείς (πιο πολύ Action το έκοψα παρά RPG).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)