Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime VS Cartoon

Poll: Τι σας αρέσει περισσότερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Anime
30 83.3%
Cartoon
6 16.7%
Total number of voters: 13
Only registered users can participate to this poll
More
03 Dec 2012 19:21 #116102 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Zaratoth wrote: Απαιτώ την ύπαρξη επιλογής "Και τα δυο". Δεν ξεχωρίζω κανένα. Είναι και τα δυο εξίσου καλά σε αυτό που κάνουν και χαρίζουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας. Το τόπικ μου θυμίζει τις χαζές διαμάχες στο facebook σχετικά με το ποιος θα νικούσε σε υποθετικές μάχες μεταξύ Goku - Superman κλπ.

Ο Goku αλλά τους πατάει άνετα ο Gurren Lagann.

Πάντως και εγώ λεω ανιμε γιατι ΕΙΝΑΙ διαφορετικα από τα καρτουν.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2012 19:33 #116105 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, οκ, whatever. Και τα δυο έχουν κλισεδιές του κερατά, αλλά δεν σημαίνει πως και τα δυο δεν αξίζουν. Η Disney cartoon φτιάχνει και είμαι φαν της, είτε είναι ταινίες (Aladdin, Πεντάμορφη και το Τέρας κλπ) είτε σειρές (Gargoyles, Darkwing Duck κλπ). Όπως επίσης είμαι φαν και των anime.

More
03 Dec 2012 19:38 #116106 by xristo2121
Replied by xristo2121 on topic Anime VS Cartoon
ανιμε γιατι δεν ειναι τοσο παιδικα

More
04 Dec 2012 11:26 #116213 by Στέλιος Παρλίτσης
Anime ftw γιατι απλυστατα υπερισχυει σε ολους τους τομεις. Σεναριο, art εναι φανταστικα! Ποιο καρτουν μπορει να συγκριθει με το Death Note ή με το Fairy Tale?

More
22 Dec 2012 22:55 #117098 by Γιώργος Κυρενές
Είναι θέμα γούστου καθαρά. Κι εμένα μου αρέσουν τα cartoons απλά προτιμώ τα anime. Δεν είναι άσχετη η σύγκριση, και τα δύο είναι κινούμενα σχέδια. Το ένα δυτικής και το άλλο ανατολικής σχολής!

More
09 Jan 2014 23:03 #138872 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Anime με τα μπούνια.Τα καλά καρτούν είναι ελάχιστα,και αυτό επειδή βασίζονται σε πράγματα που κανονικά δεν ήταν καρτούν (βλ.Ghostbusters).

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
30 Apr 2014 00:40 #143860 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Anime VS Cartoon
Cartoon γιατί έχω δει περισσότερα απ' ότι anime.

More
30 Apr 2014 11:16 #143875 by Αντώνης Καλογερής
Αnime επειδή αγάπησα τρελά το DeathNote.Είδα όλα τα επεισόδια μέσα σε 2 μέρες.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
30 Apr 2014 15:12 #143879 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Δεν θα διαλέξω κάποιο απ τα δύο. Απ τη μια τα anime μπορούν να απευθυνθούν σε περισσότερες ομάδες, αλλά απ την άλλη όλα έχουν λίγο πολύ παρόμοια θέματα, στυλ, ιδέες, ακόμα και διαλόγους αν το καλοσκεφτείς ( σε υποτίμησα, θα συ δείξω την πραγματική μου δύναμη, είσαι πολύ καλός, δεν μπορεί, κλπ, κλπ). Και ακόμα και όταν απευθύνονται σε κοινό μεγαλύτερης ηλικίας δεν μπορείς να πεις οτί δεν έχουν και παιδικά στοιχεία (και το αντίστροφο)

Απ την άλλη και τα καρτούν μπορούν να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο κοινό και το κάνουν εδώ και αρκετό καιρό. πολλές φορές καταφέρνουν να φέρουν και κάτι καινούριο που δεν θα το περίμενες, όπως πχ Adventure Time. Ήρωες, μαγικοί σκύλοι, πριγκίπισσας σε κίνδυνο, σατανικοί κακοί και τέρατα
:2dprp86t

More
30 Apr 2014 16:16 #143883 by Μάρκος Ασκανιάν
Αν θες να δεις κάτι με πλοκή και πιο ώριμο θα δεις anime.(πχ Ghost in the shell, Attack on Titan, Full Metal Alchemist κλπ) Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κωμικό στοιχείο που και που αλλά αν θες να χαλαρώσεις και να γελάσεις θα δεις cartoon. Πόσες φορές έχω δει Spongebob και Bugs Bunny και πάντα μα πάντα γελάω!!!

Adododo!!!