Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime VS Cartoon

Poll: Τι σας αρέσει περισσότερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Anime
30 83.3%
Cartoon
6 16.7%
Total number of voters: 13
Only registered users can participate to this poll
More
15 Jul 2011 20:24 #95997 by Βασίλης Δρέττας
και τα δυο εχουν την ομορφια τους αλλα θεωρω πως τα anime ειναι πιο ωριμα για αυτο και επιλεγω αυτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2011 23:14 #96012 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σημερα είδα το επεισόδιο που ο Luffy βούτηξε στην Marineford. Άραγε θα μπορούσε το cartoon να μας δώσει τέτοιες στιγμές? Όχι! End of discussion.

More
27 Jul 2011 22:35 #96797 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TensaZangetsu wrote: ΦΥΣΙΚΑ και προτιμω τα anime.Εκτος απο το οτι εχουν τεραστια ποικιλια για καθε ηλικια που τα παρακολουθει,το καλυτερο ειναι πως δεν ειναι "ωμα".Ολα εχουν ενα ηθικο διδαγμα που για οσους μπορουν να το καταλαβουν,τους κανει καλυτερους ανθρωπους.Πολλες φορες στην ζωη μου εχει τυχει να ταυτισω μια στιγμη με καποια σκηνη απο anime.Τα cartoon απο την αλλη,δεν το προσφερουν αυτο.

:armata OK:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 22:47 #96801 by Γιάννης Παναγιωτίδης
What the above man said. Πολύ καλό post και δείχνει τα πιο σημαντικά σημεία του anime.

More
03 Oct 2011 12:35 #99516 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Τα Anime είναι κουλτούρα, έχουνε κάτι το παραπάνω από το ένα απλό καρτούν, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

More
03 Dec 2012 11:01 #116057 by Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Δεν μου κάνει έκπληξη το 100% στα Anime! :D

Αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς πως τα Anime, όχι μόνο έχουν ποικιλία και υπάρχουν σειρές που μπορούν να τις δουν όλοι (όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω), σε κάνουν με κάποιον τρόπο να δεις την ζωή και τα πράγματα μέσα σε αυτή λίγο διαφορετικά, έστω και μέσα σε σκηνές ανελέητου ξύλου! XD

Anime all the way! :D

Everyone has a sword within their hearts; the purer the heart, the sharper the sword.

More
03 Dec 2012 12:13 #116059 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ψήφισα cartoon γιατί τόσα χρόνια βλέπω Pokemon και mlp (που είναι αμερικάνικο στύλ), ενώ σε anime (δεν ξέρω πόσο ισχύει), δεν παρατηρώ πολύ έντονα φώς η φανταχτερά χρώματα. Όλο συνεφιά και κακό.

More
03 Dec 2012 12:17 #116060 by Γιώργος Κυρενές
Φυσικά κι επιλέγω anime. Και οι λόγοι είναι:
1) Καλύτερο art(σκίτσα)
2) Καλύτερο animation
3) Μεγάλη ποικιλία
4) Για όλες τις ηλικίες
5) Καλύτερα σενάρια

More
03 Dec 2012 15:33 #116071 by Γιώργος Αναστασίου
Τα καρτουν απευθυνονται κυριως σε παιδακια, ενω τα anime σε ολες τις ηλικιες....
My vote goes tooooooooo anime :3

More
03 Dec 2012 18:23 #116096 by Νικολής Ασημάκης
Απαιτώ την ύπαρξη επιλογής "Και τα δυο". Δεν ξεχωρίζω κανένα. Είναι και τα δυο εξίσου καλά σε αυτό που κάνουν και χαρίζουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας. Το τόπικ μου θυμίζει τις χαζές διαμάχες στο facebook σχετικά με το ποιος θα νικούσε σε υποθετικές μάχες μεταξύ Goku - Superman κλπ.