Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CODE GEASS

More
16 Sep 2011 14:03 #98502 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Θα το ξεκινήσω μόλις τελειώσω το Elfen Lied, αλλά τι εννοείς κανονικό Ending?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2011 00:34 - 17 Sep 2012 10:35 #102670 by FetaMeSousami
Replied by FetaMeSousami on topic CODE GEASS
Καλα το ακουσαμε και αυτο. Το Code geass ειναι καλυτερο απο το Death Note χαχα απλα για γελια. To Death Note εχει και καλυτερη πλοκη και πιο εξυπνο σεναριο.

EDIT: Η δημοσίευση αυτή είναι άκυρη, μην χάσετε το Code Geass, ένα από τα καλύτερα anime όλων των εποχών.
Last edit: 17 Sep 2012 10:35 by FetaMeSousami.

More
17 Sep 2012 09:09 #112292 by Νικολής Ασημάκης
Το τελείωσα χτες. Τρελό. Μπαίνει χαλαρά στο Pantheon των Anime μου. Κρίμα που το τόπικ ενός τόσο γαμάτου τίτλου έχει αναλωθεί μέχρι στιγμής σε ειρωνείες.

More
17 Sep 2012 10:34 #112293 by FetaMeSousami
Replied by FetaMeSousami on topic CODE GEASS
Το Code Geass είναι από τα καλύτερα anime, πολύ γαμάτη πλοκή και δράση, διορθώνω το προηγούμενο ποστ καθώς τότε δεν είχα δει παρά ελάχιστο και δεν έκρινα σωστά. Θα μπορούσα να πω ότι το ξεπερνάει το Death Note σε κάποια σημεία κιόλας.

More
16 Dec 2012 11:24 #116879 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Ρε παιδια τους βλεπω ολους (και εδω κ οχι μονο) τρελαμενους με αυτο το anime. Tην υποθεση την εχω διαβασει και δεν βλεπω γιατι ειστε ολοι τοσο τρελαμενοι. Ας πουμε η υποθεση του Death Note( Tο εχω δει) ειναι χιλιες φορες καλυτερη αν την διαβασει καποιος που δεν εχει δει κανενα απο τα 2 φυσικα..Θελω λοιπον να μου πει καποιος 2-3 λογους που ειναι τοσο καλο αυτο το ανιμε ωστε να μου δωσει μια παραπανω ωθηση να το ξεκινησω και εγω.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
16 Dec 2012 11:38 #116880 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί συγκρίνουμε δυο ανόμοια πράγματα; Το Death Note θα μπορούσαμε να το πούμε ως αστυνομικό θρίλερ. Το Code Geass ένα φουτουριστικό anime με μυστήριο και meccha μάχες. Άντε το πολύ πολύ οι πρωταγωνιστές (Light και Lelouch) να μοιάζουν λίγο στο χαρακτήρα αλλά ως εκεί. Τη θεωρώ τελείως άτοπη αυτή τη σύγκριση (Για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά, προτιμώ 1000 φορές το Code Geass από το Death Note). Στο δια ταύτα, powerslave και αυτό που λες είναι λίγο, χαζό, με κάθε φιλική διάθεση. Τα σενάρια των anime είναι για να τα βλέπεις, όχι για να τα διαβάζεις. Κάτι που σου φαίνεται χαζό σε περίληψη, μπορεί όταν αναλυθεί με τα επεισόδια να σου φανεί ως το καλύτερο ανιμε που έχεις δει. Οπότε δες το και θα κρίνεις εσύ αν σου άρεσε εν τέλει ή όχι.

More
16 Dec 2012 23:28 #116909 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Που το ξεθάψατε πάλι αυτό το θέμα...
Τα ποστ πάνε από το 2009 στο 2011 και μετά 2012 :P

Δυστυχώς Zaratoth όλα ξεκινάνε από το πόσο σέβεται ο καθένας την άποψη του άλλου και πόσο εύκολα μπορεί να προβεί σε χαρακτηρισμούς...

More
15 Oct 2014 14:00 #150435 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Προσωπικά έψαχνα για κάτι ψαγμένο σε φάση Death Note,και το myanimelist πρότεινε πρώτο πρώτο το Code Geass.Δεν βρήκα αυτό που έψαχνα,αλλά το anime το ίδιο με εντυπωσίασε πραγματικά.Πολύ καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες και πολύ καλή πλοκή.Το μόνο αρνητικό που θα του δώσω είναι
Warning: Spoiler!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
09 Aug 2016 21:31 #186110 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic CODE GEASS
Πραγματικά το code geass είναι ένα υπέροχο anime το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

More
09 Aug 2016 23:02 #186117 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ωραία ιδέα κακή εκτέλεση στο Ανιμε τουλάχιστον. Πολλα λάθη και goofs. Παει καιρος που το εχω δει. Εχει εξαιρετικούς χαρακτηρες πάντως.