Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CODE GEASS

More
11 Apr 2009 18:03 #52104 by Κώστας Παραδιάς
Πιθανότατα το καλύτερο mecha anime που έχω δει, έχει μέσα μια ευφυή εξέλιξη ιστορίας, ρεαλιστικά mecha, άγγλους ευγενείς και μια κουλ υπερδύναμη.

Πιθανά spoilers απαγορεύονται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2009 00:01 #55963 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Είδα την πρώτη σαιζόν και μου άρεσε πολύ αλλα τα "παλιά" anime δεν τα φτάνει. Το πιο εντυπωσιακό είναι ο πρωταγωνιστης και η αινιγματική ξανθιά αλλα απο εκεί και πέρα δεν έχει ούτε τεχνολογία, ούτε μάχες με βάθος. Οι μάχες αναλλώνονται μονο στο να δείξουν το σχέδιο του Lelouch. Τώρα βέβαια θα πείτε οτι στα παλιά δεν υπήρχε τακτική και βλέπαμε μόνο τρελές εκρήξεις. Ήταν μαγικές όμως.
Χωρίς πλάκα τώρα ας συγκρίνουμε τις μάχες του με το το Full Metal Panic.

More
25 Oct 2009 14:26 #63334 by guards54
Replied by guards54 on topic CODE GEASS
Καλά τι λέμε τώρα η μόνη σειρά με δυο σαιζόν που πήγε να ξεπεράσει πολλές μεγάλες σειρές όπως naruto,bleach και άλλες χωρίς πλάκα δείτε τι βραβεία πήρε και για πόσα προτάθηκε.

More
25 Oct 2009 15:10 #63358 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ δεν βλέπω τις σειρές επειδή παίρνουν βραβεία...

More
25 Oct 2009 15:52 #63360 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic CODE GEASS

aliengoa wrote: Είδα την πρώτη σαιζόν και μου άρεσε πολύ αλλα τα "παλιά" anime δεν τα φτάνει. Το πιο εντυπωσιακό είναι ο πρωταγωνιστης και η αινιγματική ξανθιά αλλα απο εκεί και πέρα δεν έχει ούτε τεχνολογία, ούτε μάχες με βάθος. Οι μάχες αναλλώνονται μονο στο να δείξουν το σχέδιο του Lelouch. Τώρα βέβαια θα πείτε οτι στα παλιά δεν υπήρχε τακτική και βλέπαμε μόνο τρελές εκρήξεις. Ήταν μαγικές όμως.
Χωρίς πλάκα τώρα ας συγκρίνουμε τις μάχες του με το το Full Metal Panic.

1)Δεν ήταν ξανθιά (από αυτό καταλαβαίνουμε όλοι πόσο έχεις ασχοληθεί) .
2)Για να σχηματίσεις άποψή για το συγκεκριμένο, πρέπει να δεις και τη δεύτερη σαιζόν. 3)Οι μαχες του CG σε σύγκριση με το FMP είναι .... η μέρα με τη νύχτα. Είναι δυνατό να συγκρίνεις το ποδόσφαιρο με το σκάκι? 4)Το CG συνδιαζει τα Π Α Ν Τ Α {Πάτα στο google "code geass best anime ever"} ..... είναι 99999999 φορές καλύτερο από το Death Note (μοιάζουν αρκετά) ΚΑΙ 5) Είναι το μόνο anime 'από αυτά που έχω δει' όπου σε 50 επεισόδια άλλαξε τόσα opening και ending themes + του ότι τα OST ήταν SUGOI.

Με λίγα λόγια το CG είναι το καλύτερο anime (μέχρι σήμερα)

Υ.Γ. Ενδέχεται να βγει και 3η σαιζόν ή spin-off www.thebanzaieffect.com/articles/setsukyie/sunrise-hints-new-code-geass/ (για τους funs)

More
25 Oct 2009 16:43 #63379 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
sorry για το χρώμα των μαλλιών έχει περάσει καιρός που είδα την σειρα. το νόημα το έπιασες όμως, έτσι;

δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον; εγω δεν την είδα ακόμη την δέυτερη! κρίνουμε ότι βλέπουμε και λέμε την αποψή μας.
επίσης το οτι το βγάζουν ως το καλύτερο δεν μου λέει κάτι. Φαντάζεσαι να λέμε οτι το καλύτερο παιχνίδι είναι το sims (έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις) ή το Myst. Ε όχι βέβαια.
καλυτερο mecha νομίζω θεωρούν το gundam (ακόμα;)

www.animenewsnetwork.com/encyclo ... -anime.php

στο έγκυρο site βλέπουμε ότι τα μεγαλύτερα ονόματα λείπουν. είναι και σημεία των καιρών, έτσι;
ενω δεν είναι καν στα πιο δημοφιλή. αρα, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και τις πηγές του, εγω πάντως είπα γιατι δεν μου αρεσεί, εσύ είπες;

More
25 Oct 2009 18:55 #63397 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic CODE GEASS

aliengoa wrote: sorry για το χρώμα των μαλλιών έχει περάσει καιρός που είδα την σειρα. το νόημα το έπιασες όμως, έτσι;

δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον; εγω δεν την είδα ακόμη την δέυτερη! κρίνουμε ότι βλέπουμε και λέμε την αποψή μας.
επίσης το οτι το βγάζουν ως το καλύτερο δεν μου λέει κάτι. Φαντάζεσαι να λέμε οτι το καλύτερο παιχνίδι είναι το sims (έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις) ή το Myst. Ε όχι βέβαια.
καλυτερο mecha νομίζω θεωρούν το gundam (ακόμα;)

www.animenewsnetwork.com/encyclo ... -anime.php

στο έγκυρο site βλέπουμε ότι τα μεγαλύτερα ονόματα λείπουν. είναι και σημεία των καιρών, έτσι;
ενω δεν είναι καν στα πιο δημοφιλή. αρα, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και τις πηγές του, εγω πάντως είπα γιατι δεν μου αρεσεί, εσύ είπες;

Δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα λες ..... Δεν ειπα οτι 1) "δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον" και 2) το βγαζει ως καλυτερο στο google. Μπες και θα δεις τι λενε οσοι το εχουν δει.
Ακομη, δεν ξερω πολλους που να θεωρουν το Gundam ως καλυτερο mecha ' και οπως σου ειπα το CG δεν ειναι μονο mecha, Bam boom, ξυλο κ.λ.π .
Επισης, τi να ειπα ???? Αν μου αρεσει ???
Και τελος, οπως ειπες και εσυ για τα "περι-αποψης" .... τα sites που θεωρεις εσυ εγκυρα, εγω (μπορει να) μην τα θεωρω, τα μεγαλα ονοματα που λες, εγω (μπορει να) τα θεωρω "μικρα" κ.λ.π κ.λ.π

More
25 Oct 2009 20:41 #63407 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Για να το τελειώνουμε εδω το θέμα, αφου δέχεσαι τα περι απόψεως να μην είσαι απόλυτος. Το οτι εγω θεωρώ πως δεν είναι το καλύτερο (αλλα λέω τι μου άρεσε και τι όχι) δεν σημαίνει πως πρέπει εσύ να το δεχτείς. Έχω την αποψή μου, και εσύ την δική σου.

Οποτε άσε τους fanboy-σμους (sorry για την έκφραση) και δέξου την αποψή μου και σταμάτα να μου λες ότι τα site (δεν μου είπες ποια, μόνο να δω στο google...) το βγάζουν ως καλύτερο.

More
27 Jul 2011 09:48 #96723 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σκέφτομαι να το ξεκινήσω καθώς κατέβασα την έκδοση με τους ελληνικούς υπότιτλους.

More
16 Sep 2011 12:57 #98497 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Σκέφτομαι να το ξεκινήσω καθώς κατέβασα την έκδοση με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Να το κάνεις! Και όταν το τελειώσεις πέσμου να σου στείλω το Video με το κανονικό Ending.