- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aliengoa wrote: Είδα την πρώτη σαιζόν και μου άρεσε πολύ αλλα τα "παλιά" anime δεν τα φτάνει. Το πιο εντυπωσιακό είναι ο πρωταγωνιστης και η αινιγματική ξανθιά αλλα απο εκεί και πέρα δεν έχει ούτε τεχνολογία, ούτε μάχες με βάθος. Οι μάχες αναλλώνονται μονο στο να δείξουν το σχέδιο του Lelouch. Τώρα βέβαια θα πείτε οτι στα παλιά δεν υπήρχε τακτική και βλέπαμε μόνο τρελές εκρήξεις. Ήταν μαγικές όμως.
Χωρίς πλάκα τώρα ας συγκρίνουμε τις μάχες του με το το Full Metal Panic.
aliengoa wrote: sorry για το χρώμα των μαλλιών έχει περάσει καιρός που είδα την σειρα. το νόημα το έπιασες όμως, έτσι;
δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον; εγω δεν την είδα ακόμη την δέυτερη! κρίνουμε ότι βλέπουμε και λέμε την αποψή μας.
επίσης το οτι το βγάζουν ως το καλύτερο δεν μου λέει κάτι. Φαντάζεσαι να λέμε οτι το καλύτερο παιχνίδι είναι το sims (έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις) ή το Myst. Ε όχι βέβαια.
καλυτερο mecha νομίζω θεωρούν το gundam (ακόμα
www.animenewsnetwork.com/encyclo ... -anime.php
στο έγκυρο site βλέπουμε ότι τα μεγαλύτερα ονόματα λείπουν. είναι και σημεία των καιρών, έτσι;
ενω δεν είναι καν στα πιο δημοφιλή. αρα, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και τις πηγές του, εγω πάντως είπα γιατι δεν μου αρεσεί, εσύ είπες;
IloveGames wrote: Σκέφτομαι να το ξεκινήσω καθώς κατέβασα την έκδοση με τους ελληνικούς υπότιτλους.