Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
19 Nov 2015 12:34 - 19 Nov 2015 12:36 #171300 by Γιώργος Λόλας

TheLuckyShamrock wrote: The Simpsons, Gotham, και Ash vs Evil Dead. ;) Μία ερώτηση: Ξέρετε τίποτα σειρές με μαύρο χιούμορ ή σειρές που είναι πραγματικά τρομακτικές (μη μου πείτε το American Horror Story :P );

Νομίζω ότι τα Breaking Bad και It's Always Sunny In Philadelphia έχουν λίγο black humor μέσα. Δες επίσης το The Office US που για μένα είναι η καλύτερη χιουμορiστική σειρά ever! Από τρομακτικές σειρές ρίξε μια ματιά στα Carnivale, Helix, Bates Motel, Black Mirror και Hemlock Grove. Μη φανταστείς ότι θα είσαι όλη την ώρα στην τσίτα, αλλά δεν έχω δει κιόλας κάτι πιο καινούριο σε Horror series.
Last edit: 19 Nov 2015 12:36 by Γιώργος Λόλας.
The following user(s) said Thank You: Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2015 14:50 #171305 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Χμμμ, δεν είμαι σίγουρος ότι οι 3 πρώτες ταινίες που ανέφερες έχουν black humor (απλά τσέκαρα τα trailers, αν και την πρώτη ταινία την είχα ήδη ακουστά). ;P Όσο για τις σειρές τρόμου, δε μου φαίνονται τρόμου. xD Ειδικά αυτό το Black Mirror, δεν καταλαβαίνω τι είναι. xD Πάντως, δε λέω, το It's Always Sunny In Philadelphia και το The Office US φαίνεται να'χουν πλάκα, αλλά δε φαίνεται να έχουν μαύρο χιούμορ.

More
24 Nov 2015 15:40 #171502 by Τάσος Νικολακόπουλος
Προς το παρόν μόνο Sherlock, Big Bang Theory και True Detective. Αρνούμαι GoT. Ίσως με κερδίσει το Mr.Robot..!

More
24 Nov 2015 15:43 #171504 by Τάσος Νικολακόπουλος
Για τους φίλους το Futurama, αναμένουμε την κυκλοφορία ενός mobile game. Νομίζω οτι θα αρέσει σε εσάς που παρακολουθούσατε την σειρά. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

More
06 Dec 2015 05:14 #172535 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

RasenShurik3n wrote:

Sephiroth wrote: Scorcher,θα απογοητευτείς με το TD.Καμία σχέση με την πρώτη season.

Δεν νομιζω.. Απλα δεν εχει τοσο "ζουμερο" θεμα οπως η 1η. Διαφορετικοι ηθοποιοι αλλα κ παλι τρομερες ερμηνειες. Αλλωστε ακομα στη μεση ειμαστε

Κοιτάχτε να δείτε, εγώ την είδα την σειρά και όντως δεν ήταν ΤΟΣΟ καλή όσο η πρώτη σεζόν. Παρ' όλα αυτά εμένα μου άρεσε. Αντικειμενικά ομως χειρότερη. Καμία σχέση.

More
09 Dec 2015 20:24 #172791 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Βρε είμαι φίλος τού Futurama, αλλά τι να το κάνω το mobile game; Ένα κανονικό pc game δεν μπορούσαν να φτιάξουν; :P

More
09 Dec 2015 21:00 #172797 by Άννα Κυριακοπούλου
Βλέπω με την μητέρα μου το νέο csi και προσπαθώ να την κάνω οπαδό της νέας τεχνολογίας εξηγώντας της όσα συμβαίνουν στις υποθέσεις!

More
10 Dec 2015 13:06 #172831 by Myrmidon
The Walking Dead έκτη σαιζόν.

More
10 Dec 2015 20:24 #172848 by Κατερίνα Μαρίνου
Βλεπω εδω και αρκετο καιρο τα Chicago Fire, Chicago P.D. και Chicago MED, ολα απο τον ιδιο δημιουργο, τον Dick Wolf. Πολυ δραμα πεφτει αλλα μου αρεσουν αυτα. ;)

More
19 Jan 2016 00:55 #175635 by Χριστιάνα Θάνου
Ξεκίνησα να βλέπω American Horror Story, τον 5ο κύκλο λόγω Lady Gaga και Matt Bomer. Φυσικά λόγος ήταν και το ότι η σειρά έχει διεστραμμένο ύφος με αρκετά στοιχεία horror, που με τράβηξε. Έχω να πω ότι ο 5ος κύκλος είναι απίστευτος και όλοι οι ηθοποιοι, αν και άγνωστοι, κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους. Έπαθα πλάκα με τις υποκριτικές ικανότητες της Gaga αλλά και του κούκλου Bomer. Βλέπει κανένας άλλος AHS? Αν ναι, ποιον κύκλο προτείνετε μετά;