Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
26 Aug 2014 20:36 - 26 Aug 2014 20:55 #148667 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

hominusnocturna wrote: Εγώ έχω πάθει πλάκα με το The Strain. Κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο FOX το παίζει.

Πολύ καλό όντως και μακριά από διαμαντένιους και με ανθρώπινες αδυναμίες βρυκόλακες και τέτοιες μορμονοφάσεις σεξουαλικά καταπιεσμένων γυναικών στην Αμερική (έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου)
Έπιασα και είδα και το True Blood και απογοητεύτηκα από ένα σημείο και μετά τελείως.
Αξιόλογο αν και είδα μόνο ένα επεισόδειο ως τώρα είναι το Hemlock Grove, (με διαφόρων ειδών τέρατα, και την Φαμκε ( Jean, Pheonix) από το Xmen σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το Tyrant απογοήτευση, πάνε να προπαγανδίσουν οι Αμερικανοί σαν εγγυητές της ελευθερίας και υπερασπιστές της δικαιοσύνης και του καλού, πέρα από αυτό βλέπεται.
Το Outlander φαίνεται ενδιαφέρον γιατί είναι σενάριο ( γυναίκα από το 1945 μεταφέρεται πίσω στη Σκωτία του 1743) που δεν πολυβλέπεις συχνά πλέον αλλά σαν νέα σειρά εφιστώ προσοχη.
Έβαλα στο πλάνο να αρχίσω το Under the Dome, εξωγήινοι ήρθαν στη γη φάση.
Με εξαίρεση το The Strain που το θεωρώ πολύ καλο για το είδος του και μακριά απο love stories, ξαναείδα το Firefly για να στανιάρω λίγο :D
Γενικά άμα βαριέμαι βάζω κανά The Big Bang Theory ή Family Guy
Btw αν σας αρέσουν πολύ σειρές τύπου Vampire Diaries, τσεκάρετε και το Lost Girl ( μου αρέσει το δίδυμο των πρωταγωνιστριών :) εκεί )

palex94 wrote: Agent of S.H.I.E.L.D (marvel)
Tommorow People,New Girl

Και αυτά τα είδα αλλά να πω την αλήθεια ξέρασα με το Tommorow People, πιο teen age αμερικανιά μόνο το american pie με τη χυδαιότητα του..(όχι ότι είναι κακή για την εποχή του :P )
To New Girl συμπαθητικό, αλλά υπερβολικά υπερεκτιμημένο στην αμερική
Για το Agent of S.H.I.E.L.D περίμενα πολύ περισσότερα....είχε τις βάσεις αλλά αν δεν βαζεις και χρήμα...Σαν το The Arrow είναι και υποθέτω και το The Flash αν και είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά φοβάμαι σαν το Τhe Arrow θα καταλήξει, ίδια παραγωγή κτλ...
Εβαλά τους τίτλους με Βold ώστε να βρίσκεται εύκολα τους τίτλους αν θέλετε να ψάξετε μια σειρά γρήγορα στο net
Last edit: 26 Aug 2014 20:55 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2014 21:44 #149321 by ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΛΑΓΓΙΩΛΗΣ
The Strain, The Leftovers, Under the Dome, Extant! Full καλοκαιράκι πέρασα με σειρές και καρπουζάκι! Τώρα πρέπει να αλλάξω φρούτο!

More
09 Sep 2014 23:44 #149330 by Mina
the strain , under the dome, extant , Hemlock Grove ,the last ship , game of thrones , defiance , originals και πολλές άλλες ^_^

More
09 Sep 2014 23:56 #149332 by Kίμωνας Κάργατζης
Two and A Half Men 1o-2o-3o κύκλο , λίγο από Supernatural , Big Bang Theory και από anime Οne Piece φυσικά B)

More
10 Sep 2014 09:18 #149340 by Donnie Darko
Tέλειωσα Doctor Who ,Start Trek Next gen,Supernatural,Τώρα περιμένω με χαρά τους the 100,Continuum,Supernatural,Game Of thrones,Μεγάλη λίστα :lol: :lol:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
10 Sep 2014 11:22 #149342 by Χρύσα Ζιώρη
Αυτή την στιγμή δεν βλέπω καμία σειρά ongoing, αλλά έχω ξεκινήσει game of thrones και arrow.

More
06 Nov 2014 00:24 #151659 by Christos Soudis
Αρκετε μπορω να πω:
1)Arrow
2)Flash
3)Game of thrones
4)Big Bang theory(Αγαπημενο φυσικα :D )
5)Two And A Half Men
6)Εβλεπα How i met your mother και τωρα το ξαναβλεπω:Ρ
7) Sherlock
8)Gotham

More
06 Nov 2014 03:03 #151679 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Gotham και The Simpsons. Βλέπω και το Under the Dome και το Sherlock όταν βγάζουν καινούργια επεισόδια.

More
06 Nov 2014 10:46 #151683 by Χρύσα Ζιώρη
Αυτή την περίοδο βλέπω μόνο walking dead.

More
06 Nov 2014 16:34 #151711 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Το Gotham μου αρέσει πάρα πολύ τελικά και ας το είχα πάρει με κακό μάτι στην αρχή