Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
26 Sep 2013 22:49 #132840 by Νικόλας Μαρκόγλου

grotenfrod wrote: Arrow. Το ξεκίνησα γιατί έχω ακούσει καλά λόγια από αρκετούς αλλά...δεν. Δεν αντέχω τους διαλόγους και την ηθοποιία. Επίσης νοιώθω πως το όλο σενάριο πλούσιος τύπος/vigilante έχει χρησιμοποιηθεί υπέρ του δέοντος.

Καλά το Arrow και σε μένα από την αρχή δεν μου άρεσε καθόλου. Ο πρωταγωνιστής δεν έπειθε καθόλου και γενικά το σκηνικό ότι θέλει να το παίζει playboy για να κρύψει την κρυφή του ταυτότητα πολύ Bruce Wayne/Batman χωρίς λόγο. Επίσης από την στιγμή που δεν το έχουν για να στήσουν μία αξιόλογη υπόθεση τι το προσπαθούν. Βασίζεται σε κόμικ της Marvel και σε κάθε επεισόδιο το μόνο που έδειχνε είναι να κατατροπώνει επιχειρηματίες....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2013 23:27 #132841 by Νικολής Ασημάκης
1) Είναι DC
2) Μα, πρέπει να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα. Είναι ένα από τα θέματα των σούπερ ηρώων αυτό.
3) Δεν ήταν μόνο επιχειρηματίες. Είχε μέσα πολλούς κακούς και διάφορους χαρακτήρες από τα comics. Αρκετοί βέβαια ήταν από τους μη διάσημους, οπότε είναι λογικό ένας μη-φαν να μην τους καταλάβει. Παραδείγματα: Count Vertigo, Firefly, Royal Flush Gang, Deathstroke.

More
27 Sep 2013 00:45 #132846 by Νικόλας Μαρκόγλου
Ναι σόρρυ DC. Δε ξέρω γιατί αλλά ενώ το έγραφα μπερδεύτηκα με τον Hawkeye.

Να την κρύψει την ταυτότητά του αλλά γιατί πρέπει να το παίξει playboy για να την κρύψει. Αν ήταν δηλαδή ο εαυτός του δε θα παρέμενε και πάλι μυστική η ταυτότητά του? όπως παρουσιάζεται στη σειρά δείχνει να μην έχει καμία έννοια αυτό που κάνει. Σε μένα φαίνεται ότι απλά αντιγράψανε τον Bruce Wayne. Εκτός από τον Deathstroke για τους άλλους δεν έχω μυρωδιά.. :P ίσως να παίξανε και σε μετέπειτα επεισόδια που δεν είδα βέβαια γιατί περίπου στα 10 πρώτα επεισόδια το σταματήσα.

More
27 Sep 2013 00:54 #132849 by Νίκος Τριανταφύλλης
Αrrow
supernatural
american horror story
walking dead
falling skies
game of thrones

νομιζω αυτες ειναι !!Τωρα περιμενω να αρχισουν!!!

More
27 Sep 2013 01:33 #132850 by Νικολής Ασημάκης

MarkodisRM wrote: Ναι σόρρυ DC. Δε ξέρω γιατί αλλά ενώ το έγραφα μπερδεύτηκα με τον Hawkeye.

Να την κρύψει την ταυτότητά του αλλά γιατί πρέπει να το παίξει playboy για να την κρύψει. Αν ήταν δηλαδή ο εαυτός του δε θα παρέμενε και πάλι μυστική η ταυτότητά του? όπως παρουσιάζεται στη σειρά δείχνει να μην έχει καμία έννοια αυτό που κάνει. Σε μένα φαίνεται ότι απλά αντιγράψανε τον Bruce Wayne. Εκτός από τον Deathstroke για τους άλλους δεν έχω μυρωδιά.. :P ίσως να παίξανε και σε μετέπειτα επεισόδια που δεν είδα βέβαια γιατί περίπου στα 10 πρώτα επεισόδια το σταματήσα.

Κάποιους πρέπει να τους είδες νομίζω. Πάντως δεν μπορούσε να είναι ο "εαυτός" του. Καθώς αν σκεφτείς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τον υποψιάζονται ότι είναι αυτός (σε αντίθεση με τον Batman που δεν τον είχε υποψιαστεί κανείς, παρ'όλα αυτά είπε να παίξει το θεατράκι) οπότε έπρεπε να κάνει κάτι για να μην είναι ύποπτος. Ακόμα και στο τέλος της season ο αστυνομικός/πατέρας συνεχίζει να τον υποψιάζεται.

More
More
27 Sep 2013 04:03 #132863 by Νικολής Ασημάκης
Έχει ξεκινήσει; Νόμιζα Οκτώβρη ήταν.

More
27 Sep 2013 07:43 #132865 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
Βγηκετο πρώτο,ειδα πρώτη σεζόν απο το under the dome,καλούτσικη μου φάνηκε ,αλλα φοβάμαι λίγο της μεταφορες απο βιβλια του κινγκ

More
27 Sep 2013 10:54 #132869 by Jester
Το Shield δεν το είδα ακόμα αλλά πήρε καλές κριτικές. Σχετικός ο σύνδεσμος:
uk.ign.com/articles/2013/07/20/m ... lot-review

Κυριακή ξεκινάει η χαοτική 3η σαιζόν του Homeland. Αυτό περιμένω περισσότερο από σειρές. Και τη 2η σαιζόν του House of Cards για την οποία δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
27 Sep 2013 10:57 #132870 by Νικόλας Μαρκόγλου
Είδα τα Breaking Bad ως το 15ο επεισόδιο. Ότι και να πω για την σειρά είναι λίγο. Η ροή της ιστορίας είναι φανταστική, οι εξελίξεις αυξάνουν το ενδιαφέρον συνεχώς, οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικά καλογραμμένοι και οι ηθοποιοί ιδανικοί για τους ρόλους τους. Αν και το φινάλε το βλέπω αρκετά προβλέψιμο πλέον ελπίζω ότι θα το εκτελέσουν με τέτοιο τρόπο που θα δικαιώσει το ταξίδι των πέντε σεζόν. Όπως και να είναι για μένα το Breaking Bad είναι μακράν η αγαπημένη σειρά.