Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

300

More
09 Feb 2007 21:08 #26725 by Μάνος Αλιμπέρτης
Replied by Μάνος Αλιμπέρτης on topic 300

Lost_in_Paradise\ wrote: H ταινία βασίζεται στο κόμικ του Frank Miller "300".

Αυτουνού ήταν και το κόμικ στο οποίο βασίστηκε η ταινία V for Vendetta.

:off-topic:

Oπότε αφου το V for Vendetta είναι βασισμένο σε κομικ αυτο με τη σειρά του θα είναι βασισμένο στο "1984,Ο Μεγάλος Αδελφός" του Oργουελ...Πραγματικά όταν το έβλεπα μου θύμιζε σε κάθε του σκηνή το βιβλίο αυτο.

Και όμως πρέπει να υπάρχει ιστορική ακρίβεια σε μία ταινία διότι η ιστορία

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2007 22:03 #26730 by Παναγιώτης
Replied by Παναγιώτης on topic 300

profitis\ wrote: Οταν είχε πέσει η ιδέα για να γυριστεί η ταινία "300" είχανε πει αντι αυτου να μεταφέρουνε το βιβλίο του Πρεσφιλντ "Oι πύλες της φωτιάς" στην μεγάλη οθόνη.Μιλάμε το βιβλίο αυτο είναι όλα τα λεφτά.Πλοκή σε 3 επίπεδα,αρκετά αξιόπιστη μεταφορά των ιστορικών γεγονότων και κορυφαία αφήγηση-περιγραφή της μάχης των Θερμοπυλών αλλά και της ζωής των αρχαίων Σπαρτιατών.

Η ταινία "300" είναι μεταφορά κάποιου βιβλίου;Καπου είχα διαβάσει οτι υπήρχε ένα κομικ 300...Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει,οπότε αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

:wink:

Καλο ειναι το βιβλιο?? Το ειχα δανειστει απο βιβλιοθήκη αλλα μου φανηκε βαρετο στην αρχη και το γυρισα χωρις να το διαβάσω ολο.

Τελος παντων πιστευω οτι η ταινια θα σπασει ταμεία...

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
09 Feb 2007 22:27 #26731 by Παναγιώτης
Replied by Παναγιώτης on topic 300

profitis\ wrote:

:off-topic:

Oπότε αφου το V for Vendetta είναι βασισμένο σε κομικ αυτο με τη σειρά του θα είναι βασισμένο στο "1984,Ο Μεγάλος Αδελφός" του Oργουελ...Πραγματικά όταν το έβλεπα μου θύμιζε σε κάθε του σκηνή το βιβλίο αυτο.

Και όμως πρέπει να υπάρχει ιστορική ακρίβεια σε μία ταινία διότι η ιστορία  δεν είναι κάτι "της πλάκας". Σκέψου στη ταινία "Alexander" έτσι επειδή είναι ωραίο αισθητικά και βγαίνει εν τέλει καλό αποτέλεσμα να τον παρουσιάζανε ως μη Ελληνα.

Μια καλή ταινία μπορεί να επιτευχθεί άνετα αν κρατηθεί η ιστορική αλήθεια. Μια ταινία τέλεια που παραχαράζει την ιστορική αλήθεια είναι αποτυχία διότι κάποιος που δεν ξέρει θα σχηματίσει λάθος εντύπωση.Επίσης λάθος είναι στο να βασιστεί στην ταινία για να μάθει ιστορία... Αλλα αυτο σηκώνει πολύ κουβένται για την κατάσταση της κοινωνίας μας.

Σωστος. Στην Τροια ομως δεν κρατηθηκε καθολου η ιστορικη αληθεια. Ειχε πολλες ανακριβιες σε σημείο που μου έσπασε τα νευρα. Πεθανε ο Μενελαος και ο Αγαμεμνονας?? Παμε καλα??? 8O

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
09 Feb 2007 22:56 #26734 by Νικολής Ασημάκης
Replied by Νικολής Ασημάκης on topic 300
Γιατί ρε; Ξέχασες τον Αχιλλέα! Από πότε μπήκε ο Αχιλλέας στον Δούρειο Ίππο;;;

More
10 Feb 2007 10:09 #26740 by Mitropoulos Kostis
Replied by Mitropoulos Kostis on topic 300

Terminator\ wrote: Nαι.

Ξενέρα.... οι υπόλοιποι δηλαδή στο πηγάδι κατ/με??

More
11 Feb 2007 01:55 #26760 by penny
Replied by penny on topic 300
Παιδιά δεν είναι βασισμένη στην ιστορία, αλλά σε κόμικ.
Μην αρχίσουμε να μιλάμε για ιστορικές ανακρίβειες τώρα. Χάνουμε όλη την ουσία, η οποία δείχνει promising! :cool:

More
11 Feb 2007 11:24 #26776 by Μάνος Αλιμπέρτης
Replied by Μάνος Αλιμπέρτης on topic 300

zackff\ wrote:

profitis\ wrote: Οταν είχε πέσει η ιδέα για να γυριστεί η ταινία "300" είχανε πει αντι αυτου να μεταφέρουνε το βιβλίο του Πρεσφιλντ "Oι πύλες της φωτιάς" στην μεγάλη οθόνη.Μιλάμε το βιβλίο αυτο είναι όλα τα λεφτά.Πλοκή σε 3 επίπεδα,αρκετά αξιόπιστη μεταφορά των ιστορικών γεγονότων και κορυφαία αφήγηση-περιγραφή της μάχης των Θερμοπυλών αλλά και της ζωής των αρχαίων Σπαρτιατών.

Η ταινία "300" είναι μεταφορά κάποιου βιβλίου;Καπου είχα διαβάσει οτι υπήρχε ένα κομικ 300...Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει,οπότε αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

:wink:

Καλο ειναι το βιβλιο?? Το ειχα δανειστει απο βιβλιοθήκη αλλα μου φανηκε βαρετο στην αρχη και το γυρισα χωρις να το διαβάσω ολο.

Τελος παντων πιστευω οτι η ταινια θα σπασει ταμεία...

[offtopic]

Προφανώς θα βρήκες βαρετό το κομμάτι του βιβλίου που μιλάει για την ζωή του ήρωα πριν απο την μάχη των Θερμοπυλών...Ειναι απαραίτητο ωστε να υπάρχει μια εξέλιξη-ροη και εξυπηρετεί την οικονομία του μυθιστορήματος.Εμένα,όπως και σε πάρα πολλά άτομα απο άλλα forums που μου το σύστησαν,φάνηκε εξαιρετικό

[/offtopic]

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Feb 2007 14:55 #26786 by Σπύρος Κλαουδάτος

tiamat\ wrote: Παιδιά δεν είναι βασισμένη στην ιστορία, αλλά σε κόμικ.
Μην αρχίσουμε να μιλάμε για ιστορικές ανακρίβειες τώρα. Χάνουμε όλη την ουσία, η οποία δείχνει promising! :cool:

Σωστοτατο. Ολη αυτη η ιστορια που ειχε γινει με τον Μγα Αλεξανδρο ελπιζω να μην ξαναγινει. Βγαινουν ολοι αυτοι οι δηθεν πατριωτες και μας τα πρηζουν με τις ανακριβειες.

Επιτελους ας μας αφησουν να απολαυσουμε με την ησυχια μας τη δραση, το μακελειο, το αιματοκυλισμα και την υπερμετρη βια που τοσο ποθει ο οργανισμος μας.

More
11 Feb 2007 16:35 #26793 by penny
Replied by penny on topic 300
Ε μα ναι.. θα αρχίσουν πάλι τα ίδια και τα ίδια.. ουφ άντε να έρθει όμως! :oops:

More
11 Feb 2007 18:19 #26798 by Whiteulver
Replied by Whiteulver on topic 300
Ο Frank Miller, έφτιαξε το κομικ επηρεασμένος απο την ταινία 300 Spartans του 1962.

Τώρα φτιάχνουν την ταινία, 300, βασισμένη στο κομικ του Frank Miller.

Λιγο μπερδεμα η κατασταση.