Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
22 Dec 2009 21:56 #67053 by Μπάμπης Χαραλάμπους

stormare wrote: jackass 3d :P

LOL! Υπάρχει αυτο το πράγμα;;; Καφρίίλααααα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jan 2010 11:26 #68121 by Θάνος Βουτσίνος
[center:24n10anh]Kendo Film: 4th Dan[/center:24n10anh]

Πρόκειται για μία νέα επερχόμενη low-budget ταινία, η οποία αφορά κυρίως το Kendo, από την μακρινή Ουγγαρία. Σίγουρα οι φίλοι της Ιαπωνικής Πολεμικής Τέχνης με σπαθιά, γνωστής ως Kendo, θα την λατρέψουν, το ίδιο θα την λατρέψουν και οι φίλοι των anime με samurai και Kendo. Το πότε θα βγει δεν το ξέρουμε.

[center:24n10anh]Επίσημη Ιστοσελίδα: www.kendoshortfilm.com/
Επίσημο FaceBook: www.facebook.com/profile.php?v=p ... nfo&ref=ts [/center:24n10anh]

[center:24n10anh][youtube:24n10anh]
[/youtube:24n10anh][/center:24n10anh]

[center:24n10anh]Σενάριο[/center:24n10anh]

Ένας νεαρός 3th Dan θέλει να τραβήξει την προσοχή του πατέρα του, που τυχαίνει να είναι sensei, και να γίνει ο καλύτερος αθλητής Kendo. Στο Dojo τους εξασκούνται οι 2 τους, ώστε να περάσει τις εξετάσεις για το 4th Dan.

[center:24n10anh]Προσωπική άποψη[/center:24n10anh]

Εγώ και πολύς κόσμος από αθλητές Kendo την περιμένουμε πως και πως την ταινία. Σίγουρα θα κάνει θραύση στον κόσμο του Kendo. Προειδοποιώ ότι το cast είναι υπαρκτά πρόσωπα και αληθινοί αθλητές Kendo.

More
14 Apr 2010 22:30 #70747 by arkypraios
Εγω περιμενω πως και πως τις εξεις: Iron Man 2,Resident Evil:Afterlife και Prince of Persia αλλα οχι τοσο πολυ.

More
14 Apr 2010 23:04 #70753 by Γιάννης Παναγιωτίδης
δεν ξερω για εσας εγω περιμενω το Shrek: after forever!!!! και φυσικα το iron man 2!

More
19 Apr 2010 22:02 #70983 by Nickgeo
Έρχεται μια πολύ ανατρεπτική περιπέτεια που βασίζεται σε comic της Marvel και νομίζω οτι πραγματικά τα σπάει!! To Kick Ass, ίσως κάποιοι να έχουν διαβάσει και το comic, είναι όλα τα λεφτά!!! Δείτε το τρέιλερ!! θα λιώσετε!!

More
18 Sep 2010 13:11 #78806 by Bouzouxis7
Αυτη την στιγμη μια ταινια περιμενουμε..Και δεν ξερω αν βγει και ποτε ή ποτε θα βγει... :? Αν εχει καποιος πληροφοριες ας πει πληζ...

ΧΟΜΠΤΙΤ.....

More
24 Nov 2010 13:29 #84806 by Aνέστης Αδαμίδης
Σύμφωνα με το newsletter της Marvel, τον Απρίλιο του 2011 θα ξεκινήσει η νέα ταινία του Wolverine με τον ομώνυμο τίτλο και στην σκηνοθεσία θα είναι ο Aronofsky. Περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε πότε θα βγει ταινία με όλους τους Avengers και ποιοι θα πρωταγωνιστούν. Ο τύπος που θα κάνει τον Bruce Banner είναι λίγο μυρωδιάς, αλλά τι να κάνουμε. Ίσως δεν μπορούσαν να βρουν αυτόν που έπαιζε στο πρώτο για να τον βάλουν.

More
15 Dec 2010 13:18 #86134 by Aνέστης Αδαμίδης
Προφανώς η Marvel άρχισε να ξεκόβει από τα κόμικς και να επικεντρώνεται στο μέσο που καθηλώνει τον περισσότερο κόσμο. Θα μου πείτε με τόσους ήρωες να εμφανίζονται στην επερχόμενη ταινία Avengers, πρέπει κάπως να δείξουν και μερικά βιογραφικά στοιχεία για τον καθένα τους. Έτσι αυτήν τη φορά ετοιμάζεται μια νέα ταινία η οποία έχει να κάνει με τον παντοδύναμο θεού του κεραυνού, Thor. Στις 6 Μαΐου 2011 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth στο ρόλο του θεού-κεραυνού. Kυκλοφορεί ήδη το πρώτο trailer. Περισσότερα εδώ .

More
26 Dec 2011 18:47 #103237 by Γιάννης Σφηνιάς

Bouzouxis7 wrote: Αυτη την στιγμη μια ταινια περιμενουμε..Και δεν ξερω αν βγει και ποτε ή ποτε θα βγει... :? Αν εχει καποιος πληροφοριες ας πει πληζ...

ΧΟΜΠΤΙΤ.....

Σου έχω ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο!
[youtube:3i32h3v7]
[/youtube:3i32h3v7]

More
14 Feb 2012 16:56 #104842 by Μάνος Γρυπάρης
Ετοιμάζεται ταινία με όλη την ιστορία της 17 Νοέμβρη από την αρχή μέχρι το τέλος!

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:
[youtube:gadtu5nh]
[/youtube:gadtu5nh]

Άραγε θα βγει...17 Νοέμβρη? Για να δούμε. Επίκαιρη όσο ποτέ πάντως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)