Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto VS One Piece VS Bleach

Poll: Naruto? One Piece? Bleach? Ποιό σας αρέσει πιό πολύ; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Naruto
14 25%
One Piece
29 51.8%
Bleach
7 12.5%
Δεν ξεχωρίζω κάποιο/δεν έχω δει κανένα/δέν απαντώ/δεν μας παρατάς? :P
6 10.7%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
07 Sep 2016 17:04 #187260 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, βέβαια στα περισσότερα σημεία είναι theories, όχι ότι δεν μπορούν να βγουν. Θυμάμαι που είχαμε μπουχτίσει με θεωρίες για το Naruto, ότι ο Pain είναι ο Naruto από το μέλλον και κάτι τέτοια. Το backstory του One Piece είναι που με κρατάει κυρίως. Με τον Enel το είχα πάντα απορία τι ακριβώς ήταν εκεί που πήγαινε όταν έφυγε. Στο anime δε θυμάμαι να έλεγε ακριβώς κάτι, πέρα από το όνομα, ίσως έχω ξεχάσει πράγματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2016 23:16 #187284 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι ρε φίλε, δείχνει ξεκάθαρα προς ποια κατεύθυνση πετάει όταν φεύγει. Θα το ψάξω να το βρω και επανέρχομαι

More
07 Sep 2016 23:27 - 07 Sep 2016 23:31 #187285 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στο anime αυτό θυμόμουν, στο παρακάτω βίντεο, καλά το θυμόμουν. Απλά δεν είχα καταλάβει τι παιζόταν εκεί που πήγαινε. Στο manga δεν το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο arc, δεν ξέρω αν ήταν πιο αναλυτικό.

edit: Το βρήκα σε video που έχει το manga. "ENEL'S Greath Space Operation - TO THE FAIRY VEARTH One Piece HD" Δεν το ήξερα ότι είχε δείξει κάτι τέτοιο!
Last edit: 07 Sep 2016 23:31 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
08 Sep 2016 00:21 #187291 by Aνέστης Αδαμίδης
Το βρήκες νωρίτερα από μένα. Όπως είπα και νωρίτερα, υπάρχει spin-off manga με τίτλο Enel's Great Space Operations . Υπήρχε στις σελίδες τίτλων στα κεφάλαια 428-474.

More
08 Sep 2016 09:44 #187297 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν το είχα διαβάσει το manga σε εκείνο το σημείο, μετά το 500 άρχισα να διαβάζω το manga. Θα κάτσω να το κοιτάξω γιατί το backstory της ιστορίας μου κινεί το ενδιαφέρον και εκτός αυτού ο Enel είναι από τους αγαπημένους μου αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει.

More
26 Oct 2016 00:38 #188948 by Aνέστης Αδαμίδης
Pierrot, Pierrot, Pierrot.... Αυτά τα σκαμπανεβάσματα να μην έκανες, ίσως να είχες περισσότερη αξία. Πήρες έναν τίτλο, το εξευτέλισες με το άρμεγμα που έχεις ρίξει, έφαγες κατακραυγή από κάθε πλευρά και τώρα στα τελευταία, πατάς μια νεκρανάσταση ανεβάζοντας την ποιότητα του animation, των χρωμάτων κ.ο.κ.

Η άποψή μου για το Naruto παραμένει στο ότι έχει γίνει για τα πανηγύρια και έχει πέσει κατά πολύ η ποιότητα. Παρόλα αυτά, το τελευταίο spike σε ποιότητα, με έκανε να απολαύσω αυτό που έβλεπα στην οθόνη. Τώρα κατάλαβα τι γίνεται στο μυαλό των γυναικών και δη στις δύσκολες μέρες...

More
26 Oct 2016 09:13 - 26 Oct 2016 09:21 #188957 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Pierrot, Pierrot, Pierrot.... Αυτά τα σκαμπανεβάσματα να μην έκανες, ίσως να είχες περισσότερη αξία. Πήρες έναν τίτλο, το εξευτέλισες με το άρμεγμα που έχεις ρίξει, έφαγες κατακραυγή από κάθε πλευρά και τώρα στα τελευταία, πατάς μια νεκρανάσταση ανεβάζοντας την ποιότητα του animation, των χρωμάτων κ.ο.κ.

Η άποψή μου για το Naruto παραμένει στο ότι έχει γίνει για τα πανηγύρια και έχει πέσει κατά πολύ η ποιότητα. Παρόλα αυτά, το τελευταίο spike σε ποιότητα, με έκανε να απολαύσω αυτό που έβλεπα στην οθόνη. Τώρα κατάλαβα τι γίνεται στο μυαλό των γυναικών και δη στις δύσκολες μέρες...

Studio Craprot έπρεπε να τους λένε...Το anime του Naruto το είχα αφήσει καιρό, διάβαζα μόνο το Manga. Ο σχεδιασμός είχε γίνει fail, πέρα από τα fillers.
Last edit: 26 Oct 2016 09:21 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
06 Dec 2016 01:52 - 06 Dec 2016 01:55 #190390 by Aνέστης Αδαμίδης
Zoro Sharingan confirmed

Warning: Spoiler!
Last edit: 06 Dec 2016 01:55 by Aνέστης Αδαμίδης.