Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto VS One Piece VS Bleach

Poll: Naruto? One Piece? Bleach? Ποιό σας αρέσει πιό πολύ; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Naruto
14 25%
One Piece
29 51.8%
Bleach
7 12.5%
Δεν ξεχωρίζω κάποιο/δεν έχω δει κανένα/δέν απαντώ/δεν μας παρατάς? :P
6 10.7%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
12 Aug 2016 14:47 - 12 Aug 2016 14:48 #186227 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Το bleach ενώ στα πρώτα τρία arc ηταν ωραίο μετα χάλασε. Απο ότι εχω διαβάσει/ακούσει ήθελε να το τελειώσει νωρίτερα ´αλλα δεν τον άφηναν και βγήκε αχταρμάς. Δεν ξερω κατα πόσο ισχύει.

Για το Bleach θα συμφωνήσω και εγώ είχα δει όλη την πρώτη σεζόν και μετά το βαρέθηκα. Από Naruto έχω δει ένα επεισόδιο μόνο αλλά απο αυτά τα οποία είχα διαβάσει δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο ανιμέ. Βέβαια έχουν περάσει περίπου 6 χρόνια απο τον καιρό που έβλεπα ανιμέ. Για δύο χρόνια είχα ξετρελαθεί πάντως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Aug 2016 14:48 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2016 17:04 #186235 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote: Και του one piece η ίδια ειναι η ιστορία κάθε φορά.

The closer you look, the less you see.

Μόνο αυτό θα πω.

More
12 Aug 2016 19:24 #186245 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Και του one piece η ίδια ειναι η ιστορία κάθε φορά.

The closer you look, the less you see.

Μόνο αυτό θα πω.

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Αν νομίζεις ότι το one piece δεν επαναλαμβάνεται και δεν γίνονται τα ίδια και τα ίδια τότε πες μου το γιατί. Δικαίωμα του καθενός να του αρέσει το οτιδήποτε ´αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους. Πολλοί το έχουν αναφέρει αυτο το μειονέκτημα της συγκεκριμένης σειράς.

More
14 Aug 2016 02:21 #186288 by Aνέστης Αδαμίδης
@Shikabane_Hime7: Θα σου κάνω μια ανάλυση, για να καταλάβεις πως το εννοώ. καλή ανάγνωση :whistle: Οι υπόλοιποι εάν δε θέλετε να χαλαστείτε, μην διαβάσετε.

Warning: Spoiler!

Ακόμη διαβάζεις; Ωραία. Αυτά είχα να πω εγώ σχετικά με το γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ένα generic show, αλλά έχει κάτι το ελκυστικό. Όπως είπα, πολλά που ήθελα να γράψω τα ξέχασα, οπότε μπορεί να επανέλθω σε περίπτωση που τα θυμηθώ.

More
14 Aug 2016 11:04 - 14 Aug 2016 11:09 #186291 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: @Shikabane_Hime7: Θα σου κάνω μια ανάλυση, για να καταλάβεις πως το εννοώ. καλή ανάγνωση :whistle: Οι υπόλοιποι εάν δε θέλετε να χαλαστείτε, μην διαβάσετε.

Ακόμη διαβάζεις; Ωραία. Αυτά είχα να πω εγώ σχετικά με το γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ένα generic show, αλλά έχει κάτι το ελκυστικό. Όπως είπα, πολλά που ήθελα να γράψω τα ξέχασα, οπότε μπορεί να επανέλθω σε περίπτωση που τα θυμηθώ.

Στα γράφω σε σπόιλερ και για να μην ειναι κατεβατό και για να μην γίνει σπόιλερ σε όσους δεν το έχουν δει
Last edit: 14 Aug 2016 11:09 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
14 Aug 2016 12:12 - 14 Aug 2016 12:14 #186292 by Καλλινίκη
Συμφωνώ ότι το manga είναι καλύτερο στο One Piece. Δυστυχώς οι εταιρείες παραγωγής τείνουν να κόβουν σκηνές από το manga. Παρατήρησα ότι στα τελευταία arc (Fishman Island, Punk Hazard & Dressrosa arc) άρχιζαν να μην κόβουν και να τα βάζουν όλα.

Shikabane_Hime7@ Η απορία σου για το Haki.
Last edit: 14 Aug 2016 12:14 by Καλλινίκη.

More
18 Aug 2016 20:07 #186428 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πως τελείωσε έτσι το manga του Bleach ρε παιδιά...Δάκρυσα πραγματικά για το πως κατάντησε...Κάποτε ήταν από τα καλύτερα...Πολλά loose ends...Δυστυχώς ισχύει αυτό που είχε ακουστεί, μετά την ακύρωση του άνιμε τον πίεζαν να το τελειώσει σύντομα...Βιαστικό και κακό τέλος. Μακάρι να βγάλει 1-2 ταινίες να εξηγήσει όσα δεν εξήγησε και το τι έγινε με δεκάδες χαρακτήρες. Γλυκόπικρη γεύση μου αφήνει...

More
18 Aug 2016 21:43 #186440 by Καλλινίκη
Όντως άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Δυστυχώς στο περιοδικό που εκδίδεται αν δεν έχει τα απαραίτητα νούμερα που χρειάζεται το περιοδικό σε αναγκάζει να το δώσεις ένα βεβιασμένο τέλος μιας και δεν πουλάει όπως πουλούσε.
Παρότι άφησε αναπάντητα ερωτήματα τουλάχιστον τελείωσε κάπως καλά.

More
27 Aug 2016 10:08 #186831 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αξίζει να δείτε το βίντεο, περιγράφει τέλεια το γιατί κατέληξε όπως κατέληξε το Bleach και τα αρνητικά του manga industry και το πως επηρεάζει τους manga creators στη ζωή και τη δουλειά τους, με αρνητικό τρόπο.

More
07 Sep 2016 12:03 #187255 by Aνέστης Αδαμίδης
Βρήκα κάποιες επιλπέον πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο του ΟΡ και θα παραθέσω σε spoiler, καθώς είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και αμφιβόλλου ποιότητος... Επίσης, για όσους δεν ξέρουν, υπάρχει spin-off manga με τον Enel να φτάνει στο φεγγάρι, όπως τον είχαμε δει να κατευθείνεται στο τέλος ενός επεισοδίου.