Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέμος Αναστασιάδης

More
22 Mar 2006 16:08 #10431 by geo
Χθες ο Θεμος τα Ελιωσε ολα!!!!
Χολη χολη και παλι χολη.........αλλα και ξεκαρδιστηκα videakia απτα δρομενα της ελληνικης TV

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2006 10:57 #10442 by Kostas Giagias
Πιστεύω ότι η λέξη χολή δεν είναι σωστή, γιατί για κάποιον που δεν έχει δει την εκπομπή, του έρχεται στο μυαλό επίθεση κατά δικαίων και όχι υπεράσπιση θέσεως.

Αυτό που είδα είναι ότι απάντησε στο κρεσέντο Χ"νικολάου, τράγκα, Κακαουνάκη χωρίς σχόλεια αλλά με τα video που οι ίδιοι σχολίαζαν. Τους απέδειξε ότι δεν έλεγαν αλήθειες και το κυριώτερο τις έλεγαν χωρίς αντίλογο.

Και κάποια πράγματα για σκέψη...
Γιατί από Θέμο - Αντ1 επιλέχθηκε η Τρίτη ως μέρα προβολής?
Γιατί ο Alpha έβαλε την εκπομπή του καρατζαφέρη τρίτη ενώ κανονικά είναι την Δευτέρα???

Η δική μου άποψη είναι ο φόβος για μονοψήφια νούμερα στον Alpha στην τηλεοπτική κόντρα ΘΕΜΟΥ-Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Σε λίγο καιρό βλέπω τον δεύτερο να πολιτεύεται...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
14 Jun 2006 18:21 #15066 by yannis
o peris einai arxisyntaktis..... oxi skinothetis

More
10 Oct 2006 00:44 #20697 by Πανος Π
Παιδιά εμένα δε μου αρέσει ο Θέμος!Καθόλου όμως!Παραδέχομαι ότι είναι πολύ έξυπνος αλλά το ότι το εκμεταλεύεται φέρνοντας κόσμο στην εκπομπή ξεσκίζοντας τον συνήθως με χαλάει κάπως!Μια φορά έκατσε να δω λίγο και είχε την Καλομοίρα...Εντάξει,είπαμε.. Άπειρο και ανάπειρο το κοριτσάκι αλλά το να το κάνει ρόμπα επειδή είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν,δε μου λέει κάτι.Αυτό που του αναγνωρίζω έιναι ότι αυτό για το οποίο είναι αγαπητός στο κοινό το κάνει καλά.Του το αναγνωρίζω αυτό.Είναι επαγκελματίας και μάλιστα από τους καλύτερος και σίγουρα ο καλύτερος στο είδος του.Παρ' όλα αυτά όλη αυτή η φάση μου φέρνει πολύ reality στο νου!Το βλέπουμε για να λέμε ευτυχώς που δεν είμαστε τα ίδια και όπως πολύ εύστοχα είχε παρατηρήσεικαι είχε δηλώσει ένας άνθρωπος που θαυμάζω ιδιαίτερα σε μια συνέντευξη του...

“Αν σκεφτείς ότι ο Clinton ήταν πρώην χίπης και στην Ελλάδα διάφοροι πρώην αριστεροί, αναρχικοί, τροτσκιστές είναι τώρα στις διάφορες θέσεις και κάποιες τέτοιες μούρες πουλάνε σταριλίκι στην τηλεόραση, σαν τον Μικρούτσικο, τον Θέμο Αναστασιάδη κι άλλους πολλούς, τι να πω; Είναι η γενιά του χάους. Προφανώς ήταν πάντα κυνικοί, αλλά έκαναν τους αριστερούς όταν έπρεπε κι όταν άρχισαν να μεγαλώνουν άνθισε και ο κυνισμός, έγινε πιο σίγουρος. Ξέρεις, όμως, είναι και το άλλο: Οι άνθρωποι κρίνονται όταν τους δοθεί πραγματικά η ευκαιρία. Όλοι λέμε: “Α! εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό”, το θέμα είναι να δούμε τι θα πεις όταν πραγματικά υπάρξει η δυνατότητα και η προσφορά. Τι θα κάνεις όταν μπορείς να χωθείς... Νομίζω ότι όλες οι γενιές, λίγο-πολύ, έτσι είναι. Τι θα πει γενιά; Όσες φορές τα πράγματα πήγαιναν λίγο καλύτερα, κάποιες μοναχικές περσόνες ήταν που έκαναν κάτι γι’ αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το σύστημα, όταν δει ότι δεν μπορεί να τους πολεμήσει αλλιώς, τους αγκαλιάζει, π.χ. Σαββόπουλος, και η ορμή σβήνει, δεν είσαι πια επικίνδυνος. Η αντιπαράθεση αντικαθίσταται με δόξα, λεφτά και εξουσία.”
Γιάννης Αγγελάκας

Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω..
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτί αυτό που αναγνωρίζω στον Θέμο είναι ότι κάνει καλά την δουλειά του.Αυτή είναι

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
12 Aug 2009 01:15 #58276 by Γιώργος Σουβατζίδης
Ο Θέμος είναι ένας κομπλεξικός μαλάκας, εξυπνάκιας και σεξιστής μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Διαρκώς προσβάλλει και το παίζει έξυπνος στους καλεσμένους του. Εκμεταλλεύεται στεγνά διάφορα άμυαλα κοριτσάκια που ψάχνουν τηλεθέαση. Ο τύπος είναι ελεεινός και βρωμάει λαμογιά από χιλιόμετρα. Άμα θες να δεις ωραία γκομενάκια χωρίς να τα εκμεταλλεύεται κανείς, άρχοντας είναι ο Βασίλης Δρυμούσης του ALTER. Αυτός έχει ωραίο χιούμορ και δεν είναι και κομπλεξικός. Επίσης ο Θέμος δεν μπορεί καν να μιλήσει σωστά, αναρωτιέμαι πως πέτυχε τόσο πολύ. Γι' αυτό λέω εγώ βρωμάει λαμογιά.

Syberia και ξερό ψωμί!