Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέμος Αναστασιάδης

More
06 Oct 2005 18:03 #3766 by Igor
Theos einai o Themos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2005 01:19 #4815 by Μάνος Γρυπάρης
ΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχα... :icon great laugh: :icon great laugh: :icon great laugh: :icon great laugh: :icon great laugh:
Mιλάμε για ΤΡΕΛΟ γέλιο! Πριν από λίγο έδειξε έναν τύπο που ενώ έπαιρναν συνέντευξη από έναν πολιτικό, αυτός καθόταν πίσω από την κάμερα για να τον δείχνει! (όπως εκείνος ο μουστάκιας στα αθλητικά παιχνίδια) Και μίλαγε συνέχεια στο κινητό με έναν γνωστό του λέγοντας "Έλα, με δείχνει τώρα?" Απίστευτο γέλιο ο τύπος. Σε κάποια φάση η δημοσιογράφος κάνει "Μα, τι κάνει το παιδί εκεί πέρα?"

Αννέτ: "Και μου αρέσει να ξεσκίζομαι...κάθε βράδυ"

Κατεβάστε το:
s30.yousendit.com/d.aspx?id=23S1 ... QATMRQUI4N

Γεια σου Θέμο παικταρά! :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Mar 2006 18:03 #10083 by Μάνος Γρυπάρης
ΣΤΟΝ ANT1 Ο ΘΕΜΟΣ!
Και επίσημα από το www.medianews.gr ....

"Οπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Τατιάνα Στεφανίδου από την εκπομπή της, ο Θέμος Αναστασιάδης υπέγραψε στον ΑΝΤ1.

Εϊναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη επιτυχία του καναλιού του Αμαρουσσίου, με την προυπόθεση ότι θα παρέχει στον Αναστασιάδη απόλυτη ελευθερία για τα σχόλια της εκπομπής του που αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Απριλίου, με διαφορετικό όμως τίτλο από το "Ολα"."

Πήρε κανείς το Θέμα της Κυριακής με το επίμαχο DVD?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Mar 2006 18:26 #10084 by Kostas Giagias
Nai. Και δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Σαν όλες τις άλλες εκπομπές του.

Στο site antenna.gr υπάρχει δελτίο τύπου (από δευτέρα νομίζω) για την συμφωνία με τον Θέμο που έχει χιούμορ.

Πιστεύω ότι έχει βάλει ο Περρής το χεράκι του ώστε να βγει τόσο ωραίο δελτίο τύπου.

EDIT: To βρήκα

Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΑ"

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ…ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !

Ο κ. Θέμος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του "ΟΛΑ" για πολλοστή φορά αγνοούν προκλητικά τις αλλεπάλληλες συστάσεις που τους γίνονται από την πλευρά του ΑΝΤ1, και ετοιμάζονται να κάνουν εκπομπή στο σταθμό, χωρίς καν να τους το έχει ζητήσει!

Ο ANT1, παρά την ανεκτικότητα που επέδειξε απέναντι στην πρωτοφανή συμπεριφορά του κ. Αναστασιάδη, και αφού απευθύνθηκε σε ειδικούς επιστήμονες για την περίπτωσή του… αποφάσισε να μην του φέρει αντιρρήσεις. Η κατάσταση αυτή είχε εκτροχιαστεί … και πρέπει άμεσα να τερματιστεί.

Αλλωστε, ο ίδιος το επεδίωξε και να που κατέληξε…σε πολυετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1!

Η στάση αυτή του κ. Θέμου Αναστασιάδη αποκαλύπτει το πραγματικό, σκοτεινό του πρόσωπο και τις παρασκηνιακές του προθέσεις! Ίσως μάλιστα να φωτογραφίζει τους μεθαυριανούς και βάλε…εργοδότες του.

Προς το παρόν ο ΑΝΤ1 αναγκάζεται να υποκύψει στις πρωτοφανείς πιέσεις του εν λόγω κυρίου, και ανακοινώνει μετά λύπης του ότι εντάσσει το "ΟΛΑ" και τον κ. Θέμο Αναστασιάδη στο πρόγραμμά του, σε κάποια περιθωριακή προφανώς ζώνη.

Λεπτομέρειες σύντομα…..

www.antenna.gr/articleDetail/0,3 ... 51,00.html

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
15 Mar 2006 18:41 #10086 by Kostas Kefallinos
ola kala :D

wraia h ekpomph tou alla pros ti tosos ntoros?mhn nomizete oti ki o 8emos einai original(oxi aek :P ) tetoies ekpompes ginontousan sthn amerikh xronia prin.mh ksexnante,oi megalhteroi axrioi se enan topo einai oi dhmosioi kathgoroi.

More
15 Mar 2006 23:13 - 22 Mar 2006 00:47 #10107 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ πιστεύω ότι η είδηση έχει κάποια δόση σαρκασμού και μόνο.
Αφού από την μία λέει "χωρίς καν ο ΑΝΤ1 να τους το έχει ζητήσει" και από την άλλη λέει "εντάσσει το ΟΛΑ και τον κ. Θέμο Αναστασιάδη στο πρόγραμμά του". Είναι δυνατόν? Δεν έχει υπογραφεί ήδη το συμβόλαιο εδώ και μέρες?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 22 Mar 2006 00:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Mar 2006 00:58 #10113 by Μπάμπης Κάιδος

kefallinos wrote: mhn nomizete oti ki o 8emos einai original(oxi aek :P ) tetoies ekpompes ginontousan sthn amerikh xronia prin.

File mou les kai akou to Mastoraki na milaei! Opote vgenei stin tileorasi afto akrivos leei kata leksi!

More
16 Mar 2006 12:11 #10127 by Kostas Giagias
Ποτέ ο Θέμος δεν είπε ότι είναι πρωτοπόρος στο concept της εκπομπής. Εδώ με πολύ δόση χιούμορ είχε πει (ρωτήσει) στην Μαρία και τον Φώτη:

"Πως νιώθεις που η εκπομπή μου αντιγράφει την δική σου????"

Ο Θέμος είναι αυθεντικός σαν άνθρωπος από την επόχη ακόμα της Μαύρης Τρύπας (ελευθεροτυπία).
Δεν δείχνει να την έχει δει ούτε από τότε που έγινε και (συν-)εκδότης εφημερίδας που είναι πρώτη σε πωλήσεις.

Κάνει χιούμορ με όλα ακόμα και με τον εαυτό του (πχ για το πάχος του).

Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν χιούμορ και αυτοί είναι που απλά δεν το δέχονται. Ειδικά αν έχουν γίνει σταρς.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
16 Mar 2006 14:27 #10132 by Γιώργος Γκούμας
Kai gia ton teleytaio logo pou egrapses beastie pisteyw oti kanei kai toses pwliseis.... Den exei anagki o 8emos na simvibastei.... Exei to koino tou...

More
22 Mar 2006 00:45 #10408 by Μάνος Γρυπάρης
Τα χώνει ο Θέμος αυτή την ώρα στην πρώτη του εκπομπή στον ΑΝΤ1.
Από τις 23:45 τα χώνει.

ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΘΕΜΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)