Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Cinefile Corner

More
06 Apr 2016 00:39 #179477 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Με είχες στο "Χέιλι Μπένετ" μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2016 22:58 #179535 by Georgios Manolis
First person ταινίες υπάρχουν πολλές τελευταία,κυρίως horror.First person shooter όμως πρέπει να είναι όντως η πρώτη.Ενοείται πως δε χάνεται!!! :cheer:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Apr 2016 10:05 - 14 Apr 2016 10:11 #179957 by G
Πήγα και την είδα τελικά χθές το βράδυ. Μιλάμε ΕΠΟΣ.
Ο ρώσσος μεγάλος τρελάκιας (θα το χε λιώσει στο cs :P ), ο Ilya Naishuller (δημιουργός αυτής της ταινιάρας) που είναι και ο τραγουδιστής των Biting Elbows εκ των οποίων όσοι ξέρουν 2 απο τα βίντεο κλίπ τους(που είναι μία ιστορία) ήταν με το ίδιο ύφος.
Πέρασαν 3-4 χρόνια απο τότε που το είχα δεί και ευχόμουν κάτι τέτοιο να έβγαινε σε ταινία και να που έγινε! :woohoo:

Προσωπικά αν και όχι τόσο φαν των ταινιών, είμαι πολύ δύσκολος ώστε να μου αρέσει κάτι αύτην άνετα την ξαναέβλεπα και θέλω και 2η και 3η.
Την προτείνω άνετα και κυρίως σε φαν των FPS. Θα το νιώσουν στο πετσί τους και σε κάποια φάση θα κοιτάς τα χέρια σου και θα λές, που είναι το mouse και το awsd.

btw, όσοι τους αρέσουν μπάντες τύπου oasis κλπ να ψάξουν και τους biting elbows, μπαντάρα.
Last edit: 14 Apr 2016 10:11 by G.
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Πασχάλογλου

More
10 May 2016 23:48 - 21 Oct 2016 03:16 #181139 by Πιέρρος Φουστέρης
100 Years: The Movie You'll Never See

Έτσι ονομάζεται η νέα ταινία του John Malkovich, ο οποίος δημιούργησε μια ταινία η οποία, όπως πολύ καλά καταλάβατε, θα προβληθεί σε 100 χρόνια! Η πρεμιέρα θα γίνει το έτος 2115 και, πολύ πιθανό, να μην καταφέρουμε οι περισσότεροι να τη δούμε. Δείτε και το "teaser" που υπάρχει στο YouTube:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 21 Oct 2016 03:16 by Nikos Georgopoulos.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 May 2016 00:29 #181142 by Blood Prince
Καλά δεν γίνονται αυτά..δημιούργησε την ταινία από τώρα για να προβληθεί σε έναν αιώνα ; Εγώ πιστεύω πως δεν είναι σίγουρο καν πως θα προβληθεί εκείνο το χρονικό διάστημα. Απλά δημιούργησε αυτή την φήμη για να προκαλέσει "φασαρία"..πιο πολύ για θέμα μάρκετιγκ πιστεύω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 May 2016 09:43 #181153 by Νικολής Ασημάκης
Το είχα δει και παλαιότερα το project. Η λογική είναι ότι έβγαλαν την ταινία με διάφορες πιθανές περιπτώσεις του πως θα είναι τότε ο κόσμος και όταν προβληθεί θα δουν, τότε, κατά πόσο έπεσαν μέσα οι προβλέψεις ή όχι.

Προσωπικά το 100 χρόνια για προβολή κλπ μου φαίνεται μεν ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο το αποτέλεσμα θα είναι καλό σαν ταινία. Από τα πλάνα πάντως "ξενερώνω" γιατί φαίνεται οπτικά από τις cyberpunkίλες που λατρεύω, αλλά δεν θα έχω ευκαιρία να δω.

More
11 May 2016 14:35 - 11 May 2016 14:38 #181161 by Blood Prince
Εγώ πάντως που είδα το trailer δεν ξενέρωσα τόσο..ούτε την θεωρώ ως κάτι το ιδιαίτερο..έχω δει πολλές ταινίες στο συγκεκριμένο στυλ ή και καλύτερες..την θεωρώ μια κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Πάντως το πως θα προβληθεί σε 100 χρόνια θα μπορούσαν κάλλιστα οι υπεύθυνοι να μην το κάνουν πράξη και να την προβάλλουν τώρα λόγω της μεγάλης φήμης που απέκτησε ήδη λόγω της διαφημιστικής καμπάνιας καθώς έτσι θα εισπράξουν πολλά έσοδα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 May 2016 14:38 by Blood Prince.