Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Arrow (Tv Series)

More
23 Mar 2015 21:42 #158435 by Νικολής Ασημάκης
Αν είχε τελειώσει πριν 2 season θα τέλειωνε στην πρώτη...

Εγώ παρακολουθώ ακόμα μετά μανίας, κάθε βδομάδα σε πρόγραμμα. Πάνε γερά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2015 22:18 #158441 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic Arrow
Πάντως ο Stephen Amell είπε πως στην 4η σεζόν θα αλλάξουν αρκετά πράγματα και θα γίνει ακόμα καλύτερη η σειρά. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερα πράγματα να δούμε μαζί με τη νέα σειρά, το Flash. Ακούγεται πως αν δεν ανανεωθεί το Constantine για 2η σεζόν, οι ηθοποιοί του μπορεί να κάνουν guest εμφανίσεις στ arrow.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Mar 2015 23:07 #158442 by Νικολής Ασημάκης
To Constantine θα ήθελα να συνεχίσει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται στο κανάλι. Είναι ακόμα στον αέρα.

More
24 Mar 2015 00:13 #158448 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic Arrow
Δεν τα έχει πάει καλά στη τηλεθέαση μιας και το είχαν βάλει και σε δύσκολη ζώνη. Άκουσα τελευταία πως μάλλον θα το ακυρώσουν. Υπήρχε φήμη πως η 2η σεζόν θα πήγαινε στο syfy. Τι να πω. Πάντως ωραία σειρά αλλά εντάξει. Δεν θα λείψει. Ειδικά από τη στιγμή που θα υπάρχουν 10 σειρές με σούπερ ήρωες ή γενικά βασισμένες σε κόμιξ. Γιατί εκτός από Arrow, Flash και Gotham, θα έχουμε Daredevil, iZombie, Supergirl, το spinoff του Atom και Lucifer.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Mar 2015 01:23 #158592 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Αυτή την σειρά αρνούμαι κατηγορηματικά να την δω, αν και ξέρω τι γίνεται στην ιστορία μέχρι στιγμής (την βλέπει φανατικά ο κολλητός μου). Γενικότερα δεν είμαι fan του σύμπαντος της DC, πιο πολύ είμαι Marvel-άκιας. :lol:

More
28 Mar 2015 12:46 #158643 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Arrow
Scorcher ούτε κι εγώ ήμουν φαν αλλά κολησα!Δεν πιστεύω τον εαυτό μου μ αυτό που έπαθα αλλά περιμένω πότε θα έρθει η πέμπτη όπως περιμένουν οι συνταξιούχοι τη μέρα της πληρωμής! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
28 Mar 2015 14:31 #158648 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δεν μου αρέσει καθόλου ο ηθοποιός. Είναι σαν ρομπότ!! :P

More
29 Mar 2015 00:20 #158680 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Arrow
Ναι η αλήθεια είναι αυτή!Είχε μυστήριο στην αρχή γι αυτό κολησα πιστεύω,αλλά τελευταία άρχισε να με κουράζει.
Για να δούμε......

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
29 Mar 2015 11:35 #158692 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Κοιτα να δεις, αυτά είναι καθαρά γούστα του καθενός. Εμένα το Agents of SHIELD μου άρεσε. Παρ'όλα αυτά είναι ομολωγουμένος μία μεγάλη πατατά. Είμαι marvel-ακιας όμως και καταπίνω οτιδήποτε σκουπιδι μου λανσάρουν :P
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
29 Mar 2015 13:05 #158697 by Tony
Replied by Tony on topic Arrow
Μα γτ το λες αυτο βρε;
Εγω ειμαι dc-ακιας για τον προφανη λογο,αλλα το agents of shield μου εχει αρεσει παρα πολυ μεχρι τωρα