Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Arrow (Tv Series)

More
14 Feb 2014 16:51 #140551 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic Arrow
Βρε, βρε, βρε... Ποια σειρά ανανεώθηκε για 3η σεζόν; :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2014 18:19 #140554 by Νικολής Ασημάκης
Το έμαθα χτες και έκανα σαν τρελός. Επίσης έμαθα πως αν δεν τραβήξει εν τέλει το πιλοτικό επεισόδιο Flash και δεν γίνει σειρά, θα τον αφήσουν στο Arrow, άρα δεν τον χάνουμε και τον Flash.

More
14 Feb 2014 20:50 #140561 by Νίκος Τριανταφύλλης
E δν περιμενα να σταματησει κ στην δευτερη σεαζον ακομα νιωθω οτι τωρα αρχισε :P

More
01 Mar 2014 15:39 #141202 by Κώστας Λάβαρης
Για να δώσω λίγη τροφή για σκέψη για τους φανατικούς της σειράς, αλλά και γενικότερα των σούπερ ηρώων. :P

Λέτε να το δούμε έτσι και μέσα στη σειρά; :D

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Mar 2014 18:26 #141204 by Νικολής Ασημάκης
Είναι για το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς Flash. Δεν ξέρω αν θα τον δούμε στο Arrow, αν και δεν νομίζω. Αν τον δείξει, θα τον δείξει σαν Barry Alen πιστεύω, καθώς μέχρι να ξυπνήσει από το κώμα, να ανακαλύψει τις δυνάμεις τους, πως να τις χρησιμοποιεί και να φτιάξει και στολή, θα περάσει καιρός. Και αν ξυπνούσε θα το μαθαίναμε από τη Felicity.

More
05 Mar 2014 02:40 #141390 by Κώστας Λάβαρης
Ναι το ξέρω πως είναι για τη δικιά του σειρά, απλώς δεν ήθελα να ξεκινήσω νέο thread πριν καν ξεκινήσει, συν το ότι θα ήθελα να το δω έτσι στο πλάι του Arrow για καμιά αποστολή. Τουλάχιστον σε μελλοντική σεζόν. Όσο για το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, όταν
:c291rxl0

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Mar 2014 23:21 #142510 by Κώστας Λάβαρης
Εντάξει το προχθεσινό επεισόδιο, αν και δεν ήταν από τα καλύτερα που έχω δει, άξιζε να το δω για 2 λόγους.

Τα λόγια είναι περιττά. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2014 00:03 #142520 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Arrow
Κρίμα που την Jessica De Gouw μόνο στο Arrow θα τη βλέπουμε καθώς το Dracula δε φαίνεται να ανανεώνεται για 2η season.

More
29 Mar 2014 00:12 #142522 by Κώστας Λάβαρης

Vitril wrote: Κρίμα που την Jessica De Gouw μόνο στο Arrow θα τη βλέπουμε καθώς το Dracula δε φαίνεται να ανανεώνεται για 2η season.

Και λογικό γιατί είναι πολύ βαρετή ως σειρά. Αλλά η κοπέλα είναι... έρωτας!!! ααααααααχ

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
13 Oct 2014 20:57 - 13 Oct 2014 22:52 #150391 by Petros
Replied by Petros on topic The Arrow (Tv Series)
The Arrow (Tv Series)

Μια από τις λιγότερο συζητημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, είναι εύκολα και μια απ’ τις καλύτερές της αυτή τη στιγμή.

Ιστορία

Μετά απο πέντε χρόνια που ήταν αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί, ο δισεκατομμυριούχος Ολιβερ Κουίν επιστρέφει σπίτι με μυστηριώση σχέδια και νεες θανατηφόρες ικανότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Starling City. Φορώντας τη σκουρόχρωμη κουκούλα ενός αυτόδικου τοξότη, ο Ολιβερ είναι απόλυτα αποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να αντιταχθεί σε αυτούς που διέφθειραν την πόλη του. Ομως η εκστρατεία που περιπλέκεται εξαιτίας των σκοτεινών μυστικών της δικής του οικογένειας των ασυνείδητων δεσμών του καλύτερου του φίλου με το κακό, και της γυναίκας που αγαπάει αλλά πρόδωσε στην προηγούμενη ζωή του.

Αποψή μου

Μου αρέσουν γενικά η σεριές με Υπερήρωες αλλά λίγες είναι αυτές που αξίζουν μετα απο την απογοητευτική σειρα Smallville και την πολυ ωραία σειρά που δυστυχώς απέτυχε Heroes. Ήρθε απο το πουθενά μια σειρά που αρχικά δεν πίστευα ότι θα ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έκανα μεγάλο λάθος! Είναι απο τις ποιο ωραία σειρές αυτη τη στιγμή .
Τώρα βρίσκετε στο τρίτο κύκλο και συνεχίζει δυνατά! Ανυπομονώ να δώ το Πρώτο επεισόδιο του τετάρτου κύκλο. Το έχετε δει; τι πιστεύεται;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR
Last edit: 13 Oct 2014 22:52 by Petros.