Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision 2014

More
11 Mar 2014 23:09 #141716 by Μάνος Γρυπάρης
Παρουσιάστηκε σήμερα στη Δημόσια Τηλεόραση, από την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Το τραγούδι που κέρδισε ήταν το Rise Up των Freaky Fortune featuring Riskykidd

Freaky Fortune - Rise Up
[youtube:121x3fph]
[/youtube:121x3fph]

Δειτε επισης τις άλλες υποψηφιότητες:
Κρυσταλλια - Πεταλούδα στην Αθήνα

Mark Angelo feat. Josephine "Dancing Night" (Eurovision GR 2014)

Κώστας Μαρτάκης - Κανένας δεν με σταματά

Η Κύπρος δεν συμμετέχει φέτος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2014 00:30 #141718 by Κώστας Λάβαρης
Η Κύπρος κατάλαβε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την Γιουροβίζιον... Εμείς πότε;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Mar 2014 05:21 #141726 by Γιώργος Λόλας
Κρίμα που δε συμμετέχει η Κύπρος, αλλά όπως είπες κι εσύ Κώστα κατάλαβαν ότι υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα να τους απασχολήσουν αυτή τη στιγμή και σωστά έπραξαν.

Για να πω την αλήθεια, δε μου άρεσε το τραγούδι που κέρδισε χθες. Περισσότερο μου άρεσε αυτό του Mark Angelo με την Josephine, όχι όμως ότι ήταν και αυτό κάτι τρομερό.

Για μένα την παράσταση την έκλεψαν τα δύο ταλεντάκια που τραγούδησαν το Euro Medley. Φωνάρες και τρελά ταλέντα, πραγματικά μπράβο τους! Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν να στείλουν αυτά τα δύο παιδιά με ένα ωραίο τραγούδι, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να διαφημίσουμε τις δισκογραφικές και να πάνε γνωστά ονόματα...

Κάτι που παρατήρησα ήταν ότι ο ήχος σε όλη την παρουσίαση ήταν χάλια. Το είδα από ψηφιακή συχνότητα και πάλι η ποιότητα ήταν μέτρια. Το πιο σπαστικό όμως ήταν ότι η μουσική ήταν πολύ ψηλά με αποτέλεσμα οι φωνές των καλλιτεχνών να ακούγονται... με το ζόρι. Ειδικά στο Rise Up ο RiskyKidd δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου σε κάποια σημεία.

Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στα παιδιά, ας το απολαύσουν.

ΥΓ: Από το βίντεο που έδειξαν πάντως για τις συμμετοχές των υπόλοιπων χωρών (όσες ανακοίνωσαν τα τραγούδια τους), μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου μου άρεσε κάπως και της Εσθονίας. Τα υπόλοιπα ήταν... Eurovision :lol:

More
08 May 2014 17:51 #144351 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Eurovision 2014
Στις 22:00 το βράδυ θα μεταδοθεί ο 2ος ημιτελικός στον 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και μέσω της δημόσιας τηλεόρασης. Η Ελλάδα θα κάνει την εμφάνιση της μετά την Ελβετία που αντιστοιχεί στον αριθμό 13. Θα καταφέρουμε άραγε να πάμε στον τελικό;

More
08 May 2014 18:52 #144358 by Jester
Replied by Jester on topic Eurovision 2014

Sotiris wrote: Η Ελλάδα θα κάνει την εμφάνιση της μετά την Ελβετία που αντιστοιχεί στον αριθμό 13. Θα καταφέρουμε άραγε να πάμε στον τελικό;

Κατά τη γνώμη μου, παντελώς αδιάφορο! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ξοδεύουμε δημόσιο χρήμα σε μια περίοδο που δεν υπάρχει, για να συμμετέχουμε σε αυτό το ανούσιο, χαμηλής αισθητικής πανηγυράκι...Εγώ βγάζω το καπέλο μου στους Ιταλούς που αν δεν κάνω λάθος το έφτυσαν...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
08 May 2014 19:33 #144361 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Βασικά, μακάρι να πάμε στον τελικό και να πατώσουμε εκεί για να πληρωθούν κάποιοι εξ ημών που το παίξαμε στο στοίχημα. :twisted:

Η Ιταλία συμμετέχει μ' αυτό το κομμάτι:

[youtube:12zh32ii]
[/youtube:12zh32ii]

Από το 1997 έκανε 14 χρόνια να επανεμφανιστεί, το 2011, και έκτοτε συμμετέχει ανελλιπώς.

More
09 May 2014 00:00 #144379 by Sotiris Greece
Η Ελλάδα κατάφερε να περάσει στον τελικό. :)
[youtube:112hx0ae]
[/youtube:112hx0ae]
Δείτε τα αποτελέσματα από τις 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό.
[youtube:112hx0ae]
[/youtube:112hx0ae]
Προσωπικά με άρεσαν ανεξαρτήτως αν πέρασαν στον τελικό ή όχι η Νορβηγία, η Λιθουανία, η Φιλανδία, και η Ρουμανία.

More
09 May 2014 00:13 #144380 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ωραία, τώρα μπορούμε να τερματίσουμε από 16οι και κάτω. Θεωρώ το τραγούδι της Αυστρίας και την ερμηνεία μια από τις καλύτερες αποψινές. Μου έμειναν τα τσιτσία των Πολωνέζων και της Ρουμάνας.

More
09 May 2014 01:44 #144389 by Δημήτρης Κάτσης
Πιστεύω πως δεν θα τα πάμε άσχημα και ευελπιστώ θα είμαστε 7η-10η θέση (μιας και το έπαιξα στο στοίχημα κιόλας)! Από τα σημερινά τραγούδια μου άρεσε η Πολωνία, η Λιθουανία και η Ιρλανδία! Όσο για την παρουσία της Αυστρίας μόνο εφιαλτικές εμπειρίες μου έμειναν που θα ξυπνήσουν το Σάββατο ξανά...

More
10 May 2014 13:29 #144447 by Sotiris Greece
Στις 22:00 το βράδυ θα μεταδοθεί ο τελικός και πάλι από την δημόσια τηλεόραση. Για να δούμε τι θέση θα φτάσει η Ελλάδα και ποια χώρα θα βγει πρώτη;