Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
jimbl wrote: Οπα, οπα, οπα, για να κουλαρουμε λιγακι! Το gay hate σε forum ειναι λογος για ban σε forum του εξωτερικου! Για ποιον ακριβως λογο ειναι 'σιχαμα της φυσης' η conchita? οτι μπορεί να σας χαλαει την αισθητικη εσας προσωπικα το καταλαβαινω, αλλα το να παμε σε επιπεδα μίσους κατα των ομοφυλοφιλων και των τραβεστι, ειναι τρελο! Για να ηρεμησουμε λιγο λοιπον, ενας λόγος για τον οποιο η conchita βγηκε και τραγουδησε με αυτην την εμφανιση ειναι οτι θελει να στειλει ενα μηνυμα! Οτι υπαρχουν και οι γκει σε αυτον τον κοσμο και θελουν να μην αντιμετωπιζονται ως εκτρωματα η διαστρεβλωση της φυσης. Απ'οτι φαινεται, ομως, η ισοτητα δεν ειναι για ολους την σημερον. Να χαιρεστε το 'ανοιχτομυαλο' διαδικτυο σας!
Δημήτρης απλά wrote: Το να κυκλοφορεί με μούσι ας το κάνει δεν έχω πρόβλημα! Όταν όμως αυτή η εικόνα προβάλετε ως πρότυπο και προωθείτε από τα media σαν κάτι φυσικό και όσοι έχουν αντίθετη άποψη να θεωρούνται ομοφοβικοί και ρατσιστές[/δεν μπορώ να δεχτώ ως φυσιολογικό και θεμιτό το θέαμα αυτό! Το να βλέπεις γυναίκα με μούσι είναι σαν να βλέπεις άντρα με μπαλκόνια! Αποκρουστικό και αφύσικο! Αυτό είναι το λάθος του ανθρώπου ανά τους αιώνες πως προσπαθεί να παροποιήση την φύση βιάζοντας κάθε φυσικό νόμο και κάθε φυσική λογική! Δεν είναι δυνατόν στα μικρά παιδιά να προβάλετε σαν πρότυπο κάτι που δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα της ανθρώπινης φύσης και ξεπερνάει τα όρια του "μηνύματος" κατά της ομοφυλοφιλίας! Τώρα σχετικά με το παιδί ποιο πάνω που ζητάει μπαν αν η αντίθετη άποψη δεν είναι θεμιτή και απαγορεύται τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανήκω σε αυτό το site! Για εμένα η κυρία κοντσίτα είναι αφύσικο σίχαμα και αυτό δεν πρόκειτε να αλλάξει για εμένα! Για το αφύσικο το ανέλυσα παραπάνω και για το σίχαμα είναι μια ακραία έκφραση για την αποκρουστική αυτή εικόνα που περνιέται ως πρότυπο! Ακραία λέξη το σίχαμα ίσως αλλά σε τόσο ακραία μηνύματα δεν θίγουν απλώς ένα λεπτό θέμα όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας αλλά υπερβαίνουν τα άκρα έτσι και εγώ θα έχω τις ανάλογες αντιδράσεις! Αν η αντίθετη άποψη πρέπει να τιμωρείτε ας γίνει! Γνώμη δεν προσπαθώ να αλλάξω σε κανέναν!