Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sword art Online Anime με MMORPG στοιχεία

More
06 Sep 2014 16:22 #149161 by Donnie Darko

JaCk_RiDeR wrote: Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει ο κόσμος με το καινούργιο.... μια χαρά είναι.

Ούτε ξέρω.Πολύ καλό είναι!Αλλά κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί με το καινούριο!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2014 17:16 #149168 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

Badlorg wrote:

JaCk_RiDeR wrote: Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει ο κόσμος με το καινούργιο.... μια χαρά είναι.

Ούτε ξέρω.Πολύ καλό είναι!Αλλά κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί με το καινούριο!

Είναι κάπως τραγικό που ο Κιριτο χρησιμοποιεί ένα σπαθί σαν ξίφος το οποιο μοιάζει με Lightsaber και κάνει και τον ήχο του..
Επίσης σε σχετικές συζητησεις όπως και εγω δεν αρέσει και πολύ ο κόσμος του Gun Gale Online, το πρώτο Αrc στο κόσμο του SAO ήταν τραγικά πιο ενδιαφέρον.
Αν διαβάσετε και το manga θα δείτε ότι απο arc σε arc πέφτει το franchise. Στο Underworld το επόμενο από το Gun Gale Online, η ιστορια είναι πραγματικά σαν να βγάζεις από τη μύγα ξύγκι, αν σκεφτείς ότι το SAO βασιζόταν και είχε πολλά στοιχεία από κάτι που υπάρχει στη πραγματικότητα στα mmorpg. Βέβαια θα μου πείς η τεχνολογία προοδεύει και οκ το δέχομαι, αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη χαρακτήρων, ήδη στο GGO πρωταγωνιστές από το SAO έχουν μόνο cameo εμφανίσεις.
Και το βασικότερο για μένα είναι ότι στη 2η σεζόν οι χρακτήρες δεν έχουν κάποιο έστω τυπικο βάθος, δεν προκαλέι τα συναισθήματα όπως η 1η σεζόν, ένα tabula rasa είναι που γίνονται πράγματα απλά για να γίνονται, έτσι φαίνεται

More
06 Sep 2014 17:26 #149169 by Petros
Ε εντάξει όπως το δει κανεις. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR