Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Ωραίο animation, στατικοί χαρακτήρες (ειδικά μερικοί δεν εξελίσσονται ποτέ) και ο δεύτερος κύκλος για μένα καταστρέφει ότι έχτισε ο πρώτος και έχει ένα από τα πιο άνοστα τέλη που έχω δει. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες αλλά το θεωρώ μια χαμένη ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό.
Vitril wrote: Δεν είναι κανένα αριστούργημα αλλά είναι απολαυστικό και βλέπεται εύκολα. Γενικά ένα αρκετά καλό anime. Αυτά όμως μέχρι το επεισόδειο 14. Πραγματικά όποιος το δει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και σταματήστε στο 14. Το τέλος του θα μπορούσε να είναι άνετα τέλος σειράς.
Τα υπόλοιπα 12 είναι κάκιστης ποιότητας και είναι οδυνηρό να το παρακολουθήσεις μέχρι το τέλος. Πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερα αν φτιάχναν και τα 26 επεισόδεια από το πρώτο βιβλίο (η ιστορία του οποίου ολοκληρώνεται στα πρώτα 14) και να μην μπουν καθόλου στο δεύτερο. Θα μπορούσαν άνετα να το κάνουν καθώς τα γεγονότα περνάνε πολύ γρήγορα και θα μπορούσαν να τα τραβήξουν λίγο χωρίς να έχουν τη γεύση filler.
aliengoa wrote: Εντάξει παιδιά καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Σεβαστή η κάθε άποψη. Θα προσπαθήσω να το δω και εγώ γιατί φάνηκε καλό απο το λίγο που το είδα και είμαι πολύ μεγάλος φαν των mecha (απο την εποχή του Macross)
aliengoa wrote: Ωχ! Πρέπει να το έγραψα σε λάθος τόπικ!
Ναι! Οντως έκανα λάθος! ΤΟ Tengen Toppa Gurren Lagann κατέβασα! Δικαιολογήστε με γιατί ήταν αργά χτες