Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sword art Online Anime με MMORPG στοιχεία

More
26 Jul 2013 01:13 #129161 by Petros
[center:24zevfjg] [/center:24zevfjg]

Περίεργο που κανείς δεν το έχει αναφέρει.
Επρόκειτο για ένα πολύ καλοδουλεμένο Anime εμπνευσμένο απο τα αγαπημένα μας MMORPG.

Η Ιστορία του περιτριγυρίζετε απο ένα Online virtual World όπου ο δημιουργός του το δημιούργησε ώστε να φυλακίσει τους παίκτες και ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν είναι να ολοκληρώσουν όλα τα Level του παιχνιδιού. Επίσης αν πεθάνουν στο παιχνίδι ταυτόχρονα τους καίγεται ο εγκέφαλος και παθαίνουν στην πραγματικότητα.

Αυτα με λίγα λόγια είναι η ιστορία του. Είναι πολύ ενδιαφέρον και ειδικά για όποιος έχει παίξει RPG γιατί πολλές αναφορές που γίνονται μόνο ένας καμένος σαν εμάς θα τα καταλάβει καλύτερα απο έναν που δεν έχει παίξει.

Είναι μόνο 26 επεισόδια, 2 κύκλοι δηλαδή. μέχρι στιγμής το έχω απολαύσει. Όχι μονο το animation είναι απίθανο αλλα και η μουσική και οι χαρακτήρες και η αναπτύξει της πλοκή είναι καταπληκτική. Καιρώ έχω να δω τόσο ωραίο Anime.

Το συνιστώ σε όλους να το δείτε

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2013 01:16 #129162 by Νικολής Ασημάκης
Ωραίο animation, στατικοί χαρακτήρες (ειδικά μερικοί δεν εξελίσσονται ποτέ) και ο δεύτερος κύκλος για μένα καταστρέφει ότι έχτισε ο πρώτος και έχει ένα από τα πιο άνοστα τέλη που έχω δει. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες αλλά το θεωρώ μια χαμένη ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό.

More
26 Jul 2013 01:26 #129165 by Petros

Zaratoth wrote: Ωραίο animation, στατικοί χαρακτήρες (ειδικά μερικοί δεν εξελίσσονται ποτέ) και ο δεύτερος κύκλος για μένα καταστρέφει ότι έχτισε ο πρώτος και έχει ένα από τα πιο άνοστα τέλη που έχω δει. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες αλλά το θεωρώ μια χαμένη ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό.

δεν το εχω τελειώσει αλλα κρίμα αν είναι ετσι οπως τα λές. Αλλα και πάλι. Είναι πάρα πολύ ωραίο και τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν το χαλάνε όσο κάτι άλλα που τα καταστρέφουν.

More
26 Jul 2013 17:34 #129231 by Alex Filos
Δεν είναι κανένα αριστούργημα αλλά είναι απολαυστικό και βλέπεται εύκολα. Γενικά ένα αρκετά καλό anime. Αυτά όμως μέχρι το επεισόδειο 14. Πραγματικά όποιος το δει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και σταματήστε στο 14. Το τέλος του θα μπορούσε να είναι άνετα τέλος σειράς.

Τα υπόλοιπα 12 είναι κάκιστης ποιότητας και είναι οδυνηρό να το παρακολουθήσεις μέχρι το τέλος. Πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερα αν φτιάχναν και τα 26 επεισόδεια από το πρώτο βιβλίο (η ιστορία του οποίου ολοκληρώνεται στα πρώτα 14) και να μην μπουν καθόλου στο δεύτερο. Θα μπορούσαν άνετα να το κάνουν καθώς τα γεγονότα περνάνε πολύ γρήγορα και θα μπορούσαν να τα τραβήξουν λίγο χωρίς να έχουν τη γεύση filler.

More
27 Jul 2013 22:52 #129306 by Petros

Vitril wrote: Δεν είναι κανένα αριστούργημα αλλά είναι απολαυστικό και βλέπεται εύκολα. Γενικά ένα αρκετά καλό anime. Αυτά όμως μέχρι το επεισόδειο 14. Πραγματικά όποιος το δει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και σταματήστε στο 14. Το τέλος του θα μπορούσε να είναι άνετα τέλος σειράς.

Τα υπόλοιπα 12 είναι κάκιστης ποιότητας και είναι οδυνηρό να το παρακολουθήσεις μέχρι το τέλος. Πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερα αν φτιάχναν και τα 26 επεισόδεια από το πρώτο βιβλίο (η ιστορία του οποίου ολοκληρώνεται στα πρώτα 14) και να μην μπουν καθόλου στο δεύτερο. Θα μπορούσαν άνετα να το κάνουν καθώς τα γεγονότα περνάνε πολύ γρήγορα και θα μπορούσαν να τα τραβήξουν λίγο χωρίς να έχουν τη γεύση filler.

Διαφωνώ μαζί σου. Εμένα μου αρέσει και τα υπόλοιπα. Προτιμώ απο κάτι άλλες βλακείες που εκει όντος το τραβάνε μέχρι εκει που δεν πάει. ειμαι στο 20 επισοδειο και το απολαμβάνω

More
01 Aug 2013 00:20 #129706 by Petros
το τελειωσα και εγω... μπορώ να πώ οτι μου άρεσε πολυ! δεν μπορώ να καταλάβω τη πρόβλημα έχετε με το Ending του ή το δεύτερο κύκλο.

More
01 Aug 2013 00:39 #129713 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εντάξει παιδιά καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Σεβαστή η κάθε άποψη. Θα προσπαθήσω να το δω και εγώ γιατί φάνηκε καλό απο το λίγο που το είδα και είμαι πολύ μεγάλος φαν των mecha (απο την εποχή του Macross)

More
01 Aug 2013 09:06 #129756 by Petros

aliengoa wrote: Εντάξει παιδιά καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Σεβαστή η κάθε άποψη. Θα προσπαθήσω να το δω και εγώ γιατί φάνηκε καλό απο το λίγο που το είδα και είμαι πολύ μεγάλος φαν των mecha (απο την εποχή του Macross)

Mecha?? :P ποια Mech?

More
01 Aug 2013 10:45 #129762 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ωχ! Πρέπει να το έγραψα σε λάθος τόπικ!
Ναι! Οντως έκανα λάθος! ΤΟ Tengen Toppa Gurren Lagann κατέβασα! Δικαιολογήστε με γιατί ήταν αργά χτες :)

More
01 Aug 2013 16:45 #129810 by Petros

aliengoa wrote: Ωχ! Πρέπει να το έγραψα σε λάθος τόπικ!
Ναι! Οντως έκανα λάθος! ΤΟ Tengen Toppa Gurren Lagann κατέβασα! Δικαιολογήστε με γιατί ήταν αργά χτες :)

Το έχω δει και αυτό που λες... εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε.... Είχε ωραιους Characters και πολύ ωραιο character development αλλά πέρα απο αυτό... δεν μου άρεσε ^^ κατεβάζω να δω το .Hack series! που είναι ιδιο concept me to SAO