Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

This is my favorite, sensei!

More
22 May 2006 04:20 #12866 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Α, και μην πετατε ρε παιδια SPOILS στα κειμενα σας γιατι χαλάνε την μαγεία. Παρακαλώ πολύ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2006 11:07 #12887 by Michaelides Andreas
Κοίτα, τα spοilers είναι από τα αδιόρθωτα λάθη που έχουν οι long-time reviewers. Σορυ, θα προσπαθούμε να τα αποφεύγουμε, αλλά όταν γίνεται συζήτηση δεν μπορούμε να αυτολογοκρινόμαστε, πόσο μάλλον να λογοκρίνουμε. Πάντως δεν το κάνουμε είτηδες!

More
22 May 2006 12:01 #12894 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Για το ιαπωνικο που λες θα διαφωνήσω μια και εγώ έχω κόπια του Macross έτσι ακριβώς λέγετε που είναι ολόιδια με την αμερικάνικη!!!! Η μόνη διαφορα είναι κάποια ονόματα! Επίσης έχουν βγάλει οι ιάπωνες και το Macross 7 συνέχει του macross που δεν έχει καμία σχεση με το αμερικάνικο The masters

More
24 May 2006 00:55 #13134 by Michaelides Andreas
Πρόσεξέ με λίγο: μικρές διαφορές μεν μεταξύ πρώτου μέρους Robotech και Macross, αλλά: βασικό ότι ο Μπεν στο αμερικάνικο δεν πεθαίνει και αυτό δημιουργεί άλλα προβλήματα στη συνέχεια. Επίσης το όλο ζήτημα protoculture είναι τελείως άσχετο στο αμερικάνικο, το έχουν κάνει να σημαίνει άλλο πράγμα!

Όσο αφορά το Mαcross 7, αυτό λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια αργότερα όταν οι χαρακτήρες του πρώτου Macross έχουν πεθάνει από βαθιά γεράματα. Όσο αφορά το Masters, ήταν ακόμα μια από τις βλακείες των Αμερικάνων. Οι συνέχειες του αμερικανικού Macross είναι editing από άλλες σειρές (Genesis Climber Mospeada, Southern Cross) με σχετική θεματολογία και από τους ίδιους ιάπωνες δημιουργούς.

More
24 May 2006 11:04 #13149 by Panagiotis Koutelidakis
Κάποιες πληροφορίες από κάποιον που έχει καεί να το ψάχνει (την αφεντιά μου):

Η πρωτότυπη σειρά έχει αλλαχτεί απίστευτα στην αμερικανική έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των γεγονώτων του πολέμου (στο αμερικάνικο σταματούν λίγο μετά την πτώση του SDF-1, στο ιαπωνικό ξεκινά ακριβώς γι' αυτόν το λόγο!), ανάμεσα στ' άλλα και τ' ότι έχουν κόψει παμπολο υλικό (ναι, ψαλίδισμα!).

Πιο σημαντική διαφορά, όμως, είναι το γεγονός ότι το Robotech είχε 3 κύκλους, που στην πραγματικότητα ήταν 3 σειρές, τα Super Dimentional Fortress Macross, Super Dimentional Cavalry Southern Cross (που ομοίαζε αρκετά του Macross) και Genesis Climber Mospeada, όλα του ίδιου studio, πράγμα που εξηγεί και την ομοιογένια του σχεδίου.

Οι διάλογοι, προφανώς, βιάστηκαν από ένα σημείο και ύστερα.

Το Macross έχει δικό του Storyline. Μετά το SDF Macross έρχεται το Macross Plus, μετά το Macross 7, κι άλλα. Περισσότερα άλλη ώρα, γιατί έχω και σχολή. :cry:

More
25 May 2006 02:23 #13205 by Thanos
Replied by Thanos on topic This is my favorite, sensei!
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το SilverHawks;Παλιά που το έβλεπα μου άρεσε

Επείσις δεν έχει αναφερθεί καθόλου το Getter Robot και αν και το ανέφερα πάρασε στο "ντούκου"
το Ufo Robot Grendizer.

Α και τέλος θυμάμαι και ένα αλλό πάλι με ομάδα με στολές πουλιών αλλά δεν θυμάμαι και τίποτα ιδιαίτερο(ο ένας νομίζω είχε για όπλο ένα γιο-γιο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος)

More
25 May 2006 07:16 #13208 by Panagiotis Koutelidakis
Υπάρχει μια πιθανότητα να μιλάς για το Silverhawks, αλλά υπήρχε και κάποιο anime που οι πρωταγωνιστές ντύνονταν σαν πουλιά. Δυστυχώς, δεν έχω καλή μνήμη με τα ονόματα.

Η σειρά που προανέφερες, πάντως, λέγεται Getta Robot (σημαίνει «σούπερ ρομπότ» στα ιαπωνικά).

More
26 May 2006 12:25 #13339 by Michaelides Andreas
Λοιπόν, ένα ένα: πρώτον "αυτό το περίεργο με τα πουλιά" στο οποίο αναφέρεστε είναι το Ninja Tai Gatchaman, γνωστό ως G-Force ή Battle of the Planets και μάλιστα βγήκε πριν περίπου 2 χρόνια και σε κόμικς από την Top Cow. Τώρα όσο αφορά το Getter Robo (original τίτλος), έχει βασιστεί στο ομώνυμο manga του Go Nagai (Devilman, Devil Lady) και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις σειρές Getter Robo, Shin Getter Robo, το OVA Shin Getter Robo vs Neo Getter Robo και ένα ή δύο άλλα που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν. Εμείς στην Ελλάδα είχαμε δει το Getter Robo. Τώρα οσο αφορά το UFO Robot Grandizer, είχα δει κάποια πράγματα σε παλιές δοξασμένες βιντεοκασσέτες, αλλά ίσως θες να τσεκκάρεις το www.animenewsnetwork.com

Όσο αφορά τα Silverhawks, δεν έχω δυστυχώς ιδές πού μπορείς να τα βρεις. Άλλος να βοηθήσει;

More
26 May 2006 13:11 #13347 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Να είσαι καλά RaspK_FOG που μου είπες για τον θάνατο του Μπέν. Τώρα με έκανες να δω ξανά το Robotech (με έκαψες δηλαδή

More
26 May 2006 14:00 #13352 by giorgos
exo vrei tin iremia mou me strongdc++.......se ena sigekrimeno hub pou mpaino exei ta apistefta mesa.....mexri getter robots exo vrei kai grendiser

kekkei genkai Byakugan !!!

[img