Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

This is my favorite, sensei!

More
04 May 2006 00:52 #11849 by Michaelides Andreas
Παίδες, παίδες, ένα ένα. Λοιπόν: δεν ξέρω πώςνα πείσω τον κόσμο για αυτό εδώ και χρόνια. Το anime λεγόταν Kabamaru (με b) και σημαίνει "στόμα ιπποποτάμου". Επίσης τα έχω σε .avi, αλλά αν θυμηθεί κανείς το site μετα καλά παιδιά που το βγάλανε, θα ήταν καλό για όλους. CSP! Πού είσαι βρε άθλιε; Βοήθα εδώ να βοηθήσουμε τος fellow geeks!

Όσο για το Dragonball Z, τι εννοείς δεν είχε μεγάλα μάτια Kest :?: :?: :?:

Απλά ήταν στο σχήμα σαν του Πλούτο και όσο για τις γυναίκες, κάτι ταψιά να μετά συγχωρήσεως.

Τα Saber Rider νομίζω ότι κάποιος από το team τα κατεβάζει (μ'αλλον ο CSP), οπότε αν κανονιστεί μια gekk συνάντηση νομίζω ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρούμε άκρη με αυτά που ψάχνουμε.

Θυμίζω ότι Σάββατο και Κυριακή είναι το Comicdom Con Athens στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, όπου θα βρίσκονται κοιμξάδικα, θα έχει workshops, ομιλίες, προβολή ντοκιμαντέρ για τον Alan Moore (αυτόν που έγραψε το V for Vendetta, for the information challenged) και άλλα πολλά. Το Σάββατο θα κάνω και εγώ ομιλία (ατσσσσ) μαζί με τη Μυρτώ Τσελέντη (με θ'εμα γύρω από τα manga πάντα). Ο Atrelegis και Da Orkz ήδη τη συμαπθούν πολύ, χεχε. Μπείτε
στο www.comicdom.gr και εκεί θα βρείτε το link για το convention, με πρόγραμμα, δρόμους, the works. Στο site του Comicdom θα βρείτε και την εβδομαιδάια ανανεωνόμενη στήλη μου για manga και anime, το Shinjuku Express. Τσεκάρετε και το Archive της, είναι μπόλικο πράμα για κάθε otaku με αυτοσεβασμό.

Panteiako αγόρι μου, πού το θυμάσαι το opening του Voltron; You geek! :mrgreen: :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2006 00:56 #11852 by xrhstos
pws einai oi sailor moon kai ola ta iapwnezika ..e etsi.. eixe genika to diko tou style . An den to i3eres stis megaloetairies me ta anime ston tupa pou 8elei na proo8i8ei to diko tou tou dixnoun kai kati selides me matia fridia ktlp gia na diale3ei ... dld einai ka8ierwmena pramata. O Akira Toriyama plasare to diko tou proion kai to dextikane katalabes ti enow twra?

More
04 May 2006 01:06 #11855 by Michaelides Andreas
Σύμφωνοι, αλλά όταν ο Toriyama έφτιαξε το Dragonball (το manga, το οποίο δεν έχει διαχωρισμό Z κλπ) κάπου μέσα '60- '70 (νομίζω), η Shounen Jump προσπαθούσε να ξαναπροσεγγίσει με τα manga της το νεαρό κοινό που οι άλλες εκδοτικές είχαν αρχίσει να ξεχνάνε. Τοτε προσέλαβε διάφορους άγνωστους την εποχή εκείνη δημιουργούς και τους είπε να φτιάξουν κάτι που θα τραβούσε τα πιτσιρικια ή πολύ νεαρούς έφηβους. Έτσι έφτιαξε ο Toriyama το δημοφιλές Dragonball. Η Toei απλώς το έκανε adapt τηρώντας το στιλ του manga. Αυτό δεν είναι τόσο παράξενο ούτε πρωτοφανές. Γενικά οι εταιρίες συνήθως θέλουν το anime να θυμίζει το manga. Επίσης η φάση με τις γυαλιστερές ματούκλες είναι κυρίως στα shoujo manga/anime , ενώ το Dragonball είναι shounen. Αν τσεκάρεις πράγματα από Shounen Jump θα δεις ότι το στυλ διαφέρει συνολικά.

More
04 May 2006 12:47 #11879 by Thanos
Replied by Thanos on topic This is my favorite, sensei!
Εχει δει κανένας UFO ROBOT GRENDIZER?

More
04 May 2006 19:59 #11909 by Κώστας Παραδιάς
Area 88 έχω ρε! Στείλε μου PM!

More
05 May 2006 15:20 #11964 by Thanos
Μήπως να ανοίξει topic για bleach και για naruto?

Ετσι απλά για να λέμε τις εντυπώσεις μας για τα καινουρια επεισόδια κάθε βδομάδα.

ΥΓ
Αν έχεις καεί από το 50στο επεισόδιο bleach που να δεις την μάχη με τον Byakuya(τον αδερφό της Rukia) και μερικές αποκαλύπσεις μέσα και μετά από την μάχη.

More
05 May 2006 21:56 #11991 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic This is my favorite, sensei!
Samurai X(rurouni Kenshin) το αγάπημενο μου είδικα με το Shisio
Ευχάριστα βλέπω και Voltron,Naruto,Pokemon(:P) και shaman king

More
06 May 2006 01:29 #12003 by Michaelides Andreas
Προς Darc Cloud: Πλέον έχω μείνει στο 62, ναι ήταν η μετα-γαμάτη μάχη και η αποκάλυψη του ποιος ήταν ο προδότης blew me away. Για μια στιγμή νόμιζα πάντως ότι το δημιούργημα του Urahara είχε περάσει από τη Ruki στον Ichigo (what with him being half-Hollow or smth). Το Bleach γαμάει, no questions. :) :) :)

More
06 May 2006 04:17 #12011 by Thanos
Πιστεύω ότι είναι half hollow half shinigami γιατί κατάφερε να γίνει shinigami την τελευταία στιγμή(δεν ξέρω αν θυμάσια που ο Byakuya του είχε "κόψει"τις δυνάμεις που του είχε δώσει η Rukia,και ο Urahara τον προπόνησε)

Οσο για τον Aizen κάτι είχα ψιλιαστεί γιατί δεν μπορεί ένας αρχηγός να σκοτωθεί χωρίς να "νιώσουν"όλοι την μάχη.Αλλα δεν περίμανα να είναι το Shikai του αλλά ένα σώμα όπως αθτά που χρησιμόποιουν όταν πάνε στον κανόνικο κόσμο(Γη;)

More
22 May 2006 04:19 #12865 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
πωπω παιδια να γραψω και εγω τιποτα αλλα ωσ φαν τον γιαπωνεζιον δεν ξερω τι να διαλεξω. Πρωτο απο ολα το Robotech στα αγγλικα ομως γιατι αν ακουσετε το theme στα γιαπωνεζικα.......well .......

ειδικα τωρα που βγηκε το Macross Zero (τωρα? εχει καιρο αλλα περσι επεσε στα χερια μου original!) ειναι καταπληκτικο!! Το έβλεπα το 1989 το Robotech.

Απο καινούρια τα 2 πιο αγαπημένα μου είναι το Ghost In the Shell Stand Alone Complex. Το ξέρετε οτι ο παραγωγος το πήγαινε για μία σαιζόν? Τελικά έμαθα απο το επίσημο site και την συνέντευξη που παραχώρησε ο δημιουργός του ότι δεν "νιώθει οτι του τελείωσαν οι ιδέες και πως πλέον οι χαρακτήρες παίρνουν τον δρόμο μόνοι τους" Ε και είπε να το συνεχίσει.

Και φυσικά το Naruto (έχω κατεβάσει τα opening themes - να τα βάλετε στην εκπομπή) είμαι στο 99 επεισόδιο και το 100-101 είναι damaged