Παίδες, παίδες, ένα ένα. Λοιπόν: δεν ξέρω πώςνα πείσω τον κόσμο για αυτό εδώ και χρόνια. Το anime λεγόταν Kabamaru (με b) και σημαίνει "στόμα ιπποποτάμου". Επίσης τα έχω σε .avi, αλλά αν θυμηθεί κανείς το site μετα καλά παιδιά που το βγάλανε, θα ήταν καλό για όλους. CSP! Πού είσαι βρε άθλιε; Βοήθα εδώ να βοηθήσουμε τος fellow geeks!
Όσο για το Dragonball Z, τι εννοείς δεν είχε μεγάλα μάτια Kest
:
:
:
Απλά ήταν στο σχήμα σαν του Πλούτο και όσο για τις γυναίκες, κάτι ταψιά να μετά συγχωρήσεως.
Τα Saber Rider νομίζω ότι κάποιος από το team τα κατεβάζει (μ'αλλον ο CSP), οπότε αν κανονιστεί μια gekk συνάντηση νομίζω ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρούμε άκρη με αυτά που ψάχνουμε.
Θυμίζω ότι Σάββατο και Κυριακή είναι το Comicdom Con Athens στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, όπου θα βρίσκονται κοιμξάδικα, θα έχει workshops, ομιλίες, προβολή ντοκιμαντέρ για τον Alan Moore (αυτόν που έγραψε το V for Vendetta, for the information challenged) και άλλα πολλά. Το Σάββατο θα κάνω και εγώ ομιλία (ατσσσσ) μαζί με τη Μυρτώ Τσελέντη (με θ'εμα γύρω από τα manga πάντα). Ο Atrelegis και Da Orkz ήδη τη συμαπθούν πολύ, χεχε. Μπείτε
στο
www.comicdom.gr
και εκεί θα βρείτε το link για το convention, με πρόγραμμα, δρόμους, the works. Στο site του Comicdom θα βρείτε και την εβδομαιδάια ανανεωνόμενη στήλη μου για manga και anime, το Shinjuku Express. Τσεκάρετε και το Archive της, είναι μπόλικο πράμα για κάθε otaku με αυτοσεβασμό.
Panteiako αγόρι μου, πού το θυμάσαι το opening του Voltron; You geek!