Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπορεί να μη μου αρέσει το Evangelion; Μπορεί...;

Poll: Neon Genesis Evangelion: Αξιόλογος Σταθμός ή Καλό Anime; (was ended 2006-05-15 06:57:47)

Αξιόλογος Σταθμός
4 66.7%
Καλό Anime
2 33.3%
Κακό Anime
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
30 Apr 2006 13:57 #11574 by Michaelides Andreas
Προφανώς και μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον και όχι, να μην είναι περίεργος :wink: . Έχω παραδεχθεί ιδιωτικώς και δημοσίως ότι το NGE άλλαξε ριζικά τον κόσμο του anime, καθότι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μια τηλεοπτική σειρά να χώρισε τους otaku στα δύο (namely, Lovers :oops: and Haters :evil: ). Το ζήτημα δεν είναι αν μου άρεσαν τα όποια θετικά στοιχεία του anime, αλλά εάν στο τέλος της μέρας θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου ή αν θα το ξανάβλεπα. Ε, εγώ λοιπόν, δεν θα το ξαναδώ πλην για λόγους βαθύτερης δημοσιογραφικής και κριτικής ανάλυσης.

Βαράτε βιολιτζίδες. :) Ψηφίστε άμα λάχει και στο poll, να δούμε τι θα δούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2006 20:59 #11586 by Κώστας Παραδιάς
Προσωπικά εγώ το αγάπησα το άνιμε, αν και σε μερικά σημεία ήταν τόσο δήθεν ψαγμένο (ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έδινε) που πια σταμάτησα να αντιλαμβάνομαι τις εξελίξεις στην οθόνη!

Πάντως πέρα από την πλάκα, το άνιμε αυτό είναι κάτι χίλιες φορές πιο διαφορετικίο από τις προαιώνιες πίπες που κυκλοφορούν κατά καιρούς με τεράστια ρομπότ και κακούς εξωγήινους! Οι ήρωές του είανι απρόσμενοι και τα μυθολογικά στοιχεία του είανι τέλεια τοποθετημένα ώστε να μη σε κουράζουν με τη συχνότητά τους!

Για όσους πάντως θέλουν να μάθουν περισότερα για τη σειρά, μπορούν να δουν στο: en.wikipedia.org/wiki/Neon_Genesis_Evangelion

More
30 Apr 2006 22:40 #11605 by Michaelides Andreas
Atrelegis μη μου διαφθείρεις τα παιδιά! Μην τον ακούτε! Βαλτός είναι! Πάντως θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ πιο ψαγμένο από άλλα πράγματα της εποχής, Ωστόσο η θρησκευτική του μυθολογία με ενόχλησε κάπως. Δεν την έπαιξε καλά μέχρι τέλους, αν και το twist με τον Adam και τη Lilith ήταν καλό. :wink:

More
31 May 2006 17:41 #13807 by Γιώργος Αβρονιδάκης
Ατρε ζεις, εσυ μας οδηγείς.
Πραγματικα μου αρεσε το NGE αλλα δεν θα πω ηταν και το καλλιτερο.

More
02 Jun 2006 04:28 #13921 by Panagiotis Koutelidakis
Δείτε και το manga που βασίστηκε στο anime από το Yoshiyuki Sadamoto (το σχεδιαστή της σειράς).

More
02 Jun 2006 16:02 #13957 by Michaelides Andreas
Υπάρχει περίπτωση του νέο manga, Angelic Days, πάλι βασισμένο εν μέρει στο Evangelion, να έχει περισσότερο ενδιαφέρον (αν και μου φαίνεται ότι πάει περισσότερο προς "Girlfriend of Steel"). Βγάίνει σύντομα από την ADV Manga.

More
26 Jun 2006 19:29 #15811 by ghost dog
Οκ εγώ θα πάω λίγο μακρύτερα, NGE ή RahXephon ? Eμένα προσωπικά μου άρεσε το Rah αρκετά περισσότερο. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν σαν NGE rip-off αλλά εγώ θα διαφωνήσω πλήρως.

--=GhostDog=--

More
26 Jun 2006 23:14 #15823 by Michaelides Andreas
Εσύ λοιπόν θα πας πολύ μπροστά!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Jul 2006 00:02 #16938 by a Guest
Λοιπόν το NGE ήταν καλο μέχρι τα 2 τελεθταια επεισοδια. Μετα αναθεμα κι αν κατάλαβα ολο αθτο το ψυχολογικο παραληρημα. Είμαι και χαζή βλέπετε. Και το RaxHephon μου αρεσε αν και παλι δεν κατάλαβα πολλα. Μάλλον είμαι για πιο απλα νοήματα....

More
16 Jul 2006 03:38 #16943 by Sakis

Μπορεί να μη  μου αρέσει το Evangelion; Μπορεί...;

E3artatai.
Mporeis na ekfereis thn apopsh sou xwris idiaitera problhmata/anhsyxies?
An nai, tote mporeis, xwris problhma.

8elw omws na 3ereis oti den symfwnw me auto pou les, alla yperaspizomai to dikaiwma sou na to les.  :wink: [spoil]Boltairos. LOL[/spoil]

@Atrelegis

Πάντως πέρα από την πλάκα, το άνιμε αυτό είναι κάτι χίλιες φορές πιο διαφορετικίο από τις προαιώνιες πίπες που κυκλοφορούν κατά καιρούς με τεράστια ρομπότ και κακούς εξωγήινους!

*thinks about Bakuma-dono & his Full Metal Alchemist and smirks*

@RaspK_FOG

Δείτε και το manga που βασίστηκε στο anime από το Yoshiyuki Sadamoto (το σχεδιαστή της σειράς).

To manga einai IMO kalytero apo to anime.

opws (sxedon) panta.
@alasse

Λοιπόν το NGE ήταν καλο μέχρι τα 2 τελεθταια επεισοδια. Μετα αναθεμα κι αν κατάλαβα ολο αθτο το ψυχολογικο παραληρημα. Είμαι και χαζή βλέπετε.

Symfwnw.

oxi me to oti eisai xazh, :)  ta teleutaia epeisodeia htan aplws aisxos, pali kala pou bghkan oi tainies.

Epishs, to RahXephon den to exw akoma dei gi auto den mporw na ekferw apopsh.