Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
23 Apr 2007 09:31 #30501 by Chris Zotos
:lol: !!! Καλά δεν πειράζει !!!

Έτσι κι αλλιώς δεν ανήκω σε καμία από τις δύο ομάδες !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2007 09:47 #30506 by penny
Replied by penny on topic Χρήστος Χολίδης
^Γιατί?! Όταν ξυπνάς, αν δεν ακούσεις λίγο Ρέμο να έρθεις στα ίσια σου, τι κάνεις?! :P

Πέρα από την πλάκα, αν ακούσω ειδικά πρωι-πρωι ανάλογη μουσική, παίζει να βρίσω όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της ημέρας.. :?

More
23 Apr 2007 13:59 #30513 by Νίκος Θεοδωρής
Πωπω ρε παιδια μιλαγα με ενα φιλο σημερα και μου ειπε οτι καθε πρωι ακουει dirty...Ημαρτον ρε... :P

Ενταξει,και μενα μου αρεσει το λαικο αλλα οχι και στισ 6.30 το πρωι... :D

More
24 Apr 2007 10:24 #30544 by Chris Zotos
Ώπα, ώπα !!! Δηλαδή θέλετε να σας πω τι ακούω ???

More
24 Apr 2007 12:01 #30545 by Δημήτρης Σκιάννης
Τι Χολίδης...Πάνος Καλλίδης παίδες,το νέο ανερχόμενο αστέρι,στα χνάρια του Κιάμου και του Βέρτη... :wink:

More
24 Apr 2007 18:59 #30562 by ΓΕΩΡΓΙΑ
Βέρτης for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ Τ Ρ Ε Λ Α!!!!!!!!!!
"ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ" ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00-14.00!!!

More
25 Apr 2007 03:43 #30604 by Νίκος Θεοδωρής

i-VTec\ wrote: Τι Χολίδης...Πάνος Καλλίδης παίδες,το νέο ανερχόμενο αστέρι,στα χνάρια του Κιάμου και του Βέρτη... :wink:

Με την καμία...Ο Καλλιδης δε θα φτασει ποτε τον Πανουλη τον Κιαμο...

More
25 Apr 2007 12:27 #30607 by Δημήτρης Σκιάννης
Σε λαό ήδη τον πλησιάζει...Μόνο που δεν τραβάει τόσες γυναίκες,αλλά περισσότερο άντρες με πόνο στην καρδιά...Πώς γεμίζει ο Πλούταρχος και ο Σφακιανάκης μαγαζιά?Ένα τέτοιο πράμα...Καλλίδης ανερχόμενος...Έχει και φωνή,όχι σαν κάτι Μαρτάκηδες π.χ. Λές και ο Κιάμος έχει φωνάρα ή είναι κανένας κούκλος...

More
25 Apr 2007 12:42 #30608 by Kleanthis
Πόσο πίσω από πλευράς μουσικής Παιδείας είστε οι περισσότεροι?
Αυτό έτσι, για αρχή...
Ο τιτλούχος του τόπικ που άνοιξε ο Manos, είναι αρκετά καλός. Τ' άκουσα και τα δύο(2) τραγούδια κι είναι αρκετά καλά. Θυμίζει λίγο Πάζη στο ένα, αλλά ας μην Ιεροσυλούμε...

Τώρα, όσο για τα υπόλοιπα κόμεντς που βλέπω για λοιπές τραγουδιστικές δυνάμεις, έχω να πω πως δεν έχετε, σε καμία των περιπτώσεων, αξιολογήσει από ορθές βάσεις το θέμα.

(ακολουθεί ορισμός, ατενσιόν)

Καλός τραγουδιστής είναι αυτός που κάνει κέφι, όπως λέμε, στο πολιτιστικό κέντρο που τραγουδάει και γουστάρουμε να πάμε να πιούμε 5 μπουκάλια και να ρίξουμε και 10 συστοιχίες πανέρια για πάρτη του.

Και μια σημείωση, προσωπική, στον ορισμό: Προτιμώ τον τραγουδιστή που θα βγει στην πίστα και θα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, θα τα δώσει όλα, παρά τη φίρμα που θα πει 5 τραγούδια -κι αυτά μισά- και θα τα μάσει να φύγει...

Τέτοιου στυλ(δηλ. που θα πουν 5 τραγούδια και θα φύγουν) είναι πλέον Κιάμος, Μακρόπουλος και σία.

Προς τα κει οδεύει δυστυχώς κι ο Καλλίδης. Όσοι τον πρόλαβαν με τη Θέλξη είναι τυχεροί, γιατί το παλλικάρι έχει ένα μεγάλο προσόν. Είναι άφωνος. Κι αυτό τον βοηθάει να καθιερωθεί. Είχε την ευτυχή συγκυρία στο πλάι του να βρίσκεται και η σέξι-Θέλξη, οπότε είχε και πελατεία.
Μου θυμίζει αντίστοιχο παράδειγμα Κιάμου, στο πλάι του Θέμη Αδαμαντίδη. Έβγαινε ο Πανούλης τότε, έκανε 2 ώρες πρόγραμμα και ήταν πραγματικά απολαυστικός. Τώρα, πάει κι αυτός...Δυστυχώς προς τα κει οδεύει κι ο Καλλίδης.
Επίσης, θυμηθείτε Πάζη (με Τάσσιο) λάιβ στις Μούσσες. Θαλασσόξυλα, παράνομη αγάπη μου, πού πας κορίτσι μου, και δε μπορώ να φύγω από τη φυλακή μου, έχω στεναχώρια, και πώς να κοιμηθώ etc etc. Δείτε τον τώρα πώς κατάντησε...

Εν κατακλείδι, η ουσία είναι ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε για τη διασκέδασή μας τραγουδιστές χαμηλής αναγνωρισιμότητας, γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο -και για την τσέπη μας, βεβαίως βεβαίως. Και να σου βγει και σκάρτος, που λέει ο λόγος, δε θα κλαις 200 ευρά.

Υ.Γ. Για να καταλάβετε τι εννοώ, πληκτρολογήστε σε προγράμματα κατεβάσματος (ξέρετε εσείς) το όνομα "Θωμάς Βρεττός". Κουάλιτι γκάρεντίντ.

More
25 Apr 2007 13:25 #30610 by ΓΕΩΡΓΙΑ
Τα μπουζούκια πλέον δεν προσφέρουν διασκέδαση γενικότερα...
Δεν μπορείς να χορέψεις..τα τραγούδια είναι πάντα τα ίδια στο δεύτερο πρόγραμμα που υποτίθεται οτι ο κόσμος διασκεδάζει..
Πάντα το πρόγραμα τελειώνει κατά τις 5..άντε 6 στο τσακίρ κέφι!!
Για να διασκεδάσεις πλέον με καλή λαϊκη μουσική πρέπει να πας σε ένα παρεϊστικό κουτουκάκι να χορέψεις μαζ΄με τους φίλους σου
και γιατί΄όχι και με όλο το άλλο μαγαζι..
να κάνεις και τις παραγγελιές σου...

Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ Τ Ρ Ε Λ Α!!!!!!!!!!
"ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ" ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00-14.00!!!